Google arhiviranje

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
HelaS
Posts: 5999
Joined: 22/09/2018 13:21

#1 Google arhiviranje

Post by HelaS »

Može li neko objasniti ovu poruku od Google
Ovu ste e-poruku primili jer ste nedavno pregledali arhivu albuma ili možda imate sadržaj koji je vidljiv u arhivi albuma. Od 19. srpnja 2023. arhiva albuma više neće biti dostupna. Preporučujemo da pomoću Google arhiviranja preuzmete kopiju podataka iz svoje arhive albuma prije tog datuma.
Trenutačno u arhivi albuma možete pregledavati sadržaj albuma nekih Googleovih proizvoda koji su uključeni u arhivu albuma i upravljati tim sadržajem.
Međutim, dio sadržaja koji je dostupan samo u arhivi albuma izbrisat će se od 19. srpnja, uključujući sljedeće:
1. rijetke slučajeve kao što su male fotografije koje se upotrebljavaju kao minijature, komentari albumaili pozitivne ocjene
2. neki podaci Google Hangoutsa iz arhive albuma.
3. pozadinske slike prenesene u alatu za odabir teme Gmaila prije 2018....
Kad prihvatim preuzimanje kopija podataka, čini mi se da preuzimam svu arhivu na memoriju računara, ili nije ovako kako mislim?
User avatar
Sanjarko
Posts: 23787
Joined: 17/02/2015 19:32
Location: U snu

#2 Re: Google arhiviranje

Post by Sanjarko »

Ne znam u vezi ovoga, laik sam, znam da su smanjili prostora koliko daju za dzabne slike na Google Photos ili nisu? Ali sam ja staroj otvorio racun i ima zena 15 GB kao i ja pa kontam tu da snimam sve sta nam je interesantno. Vecinu stvari zet i sestra snimaju. Ja samo svoje ideje, izreke razne, rijeci i sinonime i sl, snimam na Google Drive.
Post Reply