Google AdSense

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#176 Re: Google AdSense

Post by Picajzla »

Kako posalti zahtjev za adsense na Youtube-u. Gledam malo ove opcije i ne mogu da nadjem :?
began

#177 Re: Google AdSense

Post by began »

Jeli itkom od vas sto ste uspjeli poslat ovaj cek sto nema imena presao iz issued u paid,moj je poslat na provjeru 13og jos nista ubi me ova neizvjesnost :lol:
adincebic

#178 Re: Google AdSense

Post by adincebic »

Mozel da isplate na PayPal?

Sent from... :)
began

#179 Re: Google AdSense

Post by began »

Nemoze zasad samo cekom,nacuo sam da bi ove godine mogli ubacit neki brzi nacin placanja ako nas ne nategnu :izet:
adincebic

#180 Re: Google AdSense

Post by adincebic »

E steta, a bilo bi 100x lakse.

Sent from... :)
kazo

#181 Re: Google AdSense

Post by kazo »

Uredno sam prijavio adsense, dali su mi neke zahtjeve da uradim i postavim oglase na stranicu. Medjutim oglasi se nisu nikada pojavili pisalo samo test i plava slika. Nakon par dana salju mi poruku
Thank you for your continued interest in AdSense. Please update your account information below and resubmit.
If your application was not accepted due to issues with your website, please make sure that you have resolved them before resubmitting.
Mogu li kako provjeriti konkretan razlog odbijanja ? Da znam sta da popravim pa da ponovo saljem aplikaciju :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#182 Re: Google AdSense

Post by Truba »

danas sam zaradio 13 eurocenti
a jučer 1

:lol: :lol: :lol:

šta znači da mi je rpm stranice 8.45 eura :?
Truba

#183 Re: Google AdSense

Post by Truba »

pa ajde objasni i meni kako da ja uzimam kašikicom
dosta mi jedan euro dnevno skroman sam
Truba

#184 Re: Google AdSense

Post by Truba »

samo legalno... blogovi i to
da nisu na stranim jezicima :D
Truba

#185 Re: Google AdSense

Post by Truba »

ti ko bankari :D dali bi ti love kad dokažeš da imaš love

e tad mi ne bi trebao bankar
Truba

#186 Re: Google AdSense

Post by Truba »

danas sam gledao kako mačka ganja psa
ali nisam stigao snimiti
to bi bio hit :D
szlava

#187 Re: Google AdSense

Post by szlava »

Picajzla wrote:Kako posalti zahtjev za adsense na Youtube-u. Gledam malo ove opcije i ne mogu da nadjem :?
Uh ja skorz nesto drugo napisa kontam AdWords :-) sorry :lol:
Last edited by szlava on 16/03/2014 23:10, edited 2 times in total.
Truba

#188 Re: Google AdSense

Post by Truba »

jučer sam zaradio 1 eurocent
100% više od dana prije 7 dana
:lol: :lol: :lol:
Batal

#189 Re: Google AdSense

Post by Batal »

Danas mi se pojavila nova opcija za isplatu,direktan transfer novca na račun,piše da je sada taj način omogućen za Bosnu.Samo da provjerim kod banke da li će to ići.Pozanjući naše bankare opet će izmisliti neki način da me opljačkaju ko i sa čekovima na kojima mi NLB banka uzimala oko 20 % zarade,bem ti ko da sam za njih radio.
Da li je li se neko več prebacio na ovu novu opciju ?
Batal

#190 Re: Google AdSense

Post by Batal »

Dzontra Volta wrote:"The YouTube Partner Program is currently not available in your country" kako onda vi zarađujete ?
imaju neke online firme( )koje primaju "partnere " prijaviš se preko njih i one ti omoguće postavljanje oglasa uz neku proviziju,ni ja još nisam stigao probati ali ako te zanima pogledaj pa javi ako ti uspije :-D
To je za sada jedini način za rad na You Tube odavde,jedna od njih čak nije ni zahtjevna pa i kanali sa manje posjetilaca mogu da se prijave.
negdje sam snimio linkove al sad da me ubiješ ne mogu da ih nađem :evil:
w0rld

#191 Re: Google AdSense

Post by w0rld »

Batal wrote:Danas mi se pojavila nova opcija za isplatu,direktan transfer novca na račun,piše da je sada taj način omogućen za Bosnu.Samo da provjerim kod banke da li će to ići.Pozanjući naše bankare opet će izmisliti neki način da me opljačkaju ko i sa čekovima na kojima mi NLB banka uzimala oko 20 % zarade,bem ti ko da sam za njih radio.
Da, od neki dan za BiH I Hrv su uveli neki Wire Transwer koji bi trebao biti veliki plus jel bi uzimalo kako sam cuo oko 2% i ide direktno na racun
szlava

#192 Re: Google AdSense

Post by szlava »

De te linkove za youtube da povezem ako moze i need money :D
_juka_

#193 Re: Google AdSense

Post by _juka_ »

w0rld wrote:
Batal wrote:Danas mi se pojavila nova opcija za isplatu,direktan transfer novca na račun,piše da je sada taj način omogućen za Bosnu.Samo da provjerim kod banke da li će to ići.Pozanjući naše bankare opet će izmisliti neki način da me opljačkaju ko i sa čekovima na kojima mi NLB banka uzimala oko 20 % zarade,bem ti ko da sam za njih radio.
Da, od neki dan za BiH I Hrv su uveli neki Wire Transwer koji bi trebao biti veliki plus jel bi uzimalo kako sam cuo oko 2% i ide direktno na racun
Ne vidim ovu opciju plaćanja na AdSense-u? Jel ovo samo za YouTube?
w0rld

#194 Re: Google AdSense

Post by w0rld »

_juka_ wrote:
w0rld wrote:
Ne vidim ovu opciju plaćanja na AdSense-u? Jel ovo samo za YouTube?
Ne nije samo za youtube, ali nisu svim korisnicima jos pruzili tu mogucnost, bice uskoro svima.
pathyeshme

#195 Re: Google AdSense

Post by pathyeshme »

Odlično, dosta je bilo jebavanja sa čekovima. No, biće isplativo samo ako banka bude uzimala do 5%.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
began

#196 Re: Google AdSense

Post by began »

Kasnite decki ja vec prosle sedmice postavio sve sto su mi trazili za wire uplate,imam devizni u raiffaizen banci otiso do njih dali mi iban swift kodove postavio i sada cekam uplatu cak sam i zvao glavnu poslovnicu rekli su da primaju tu vrstu uplate samo unesite sve kako treba nemojte pogrijesit u kucanju i to je to a uplate se salju isto kao i cekovi oko 25og u mjesecu stim da ti novac legne na racun za par dana :thumbup:
seoBIH

#197 Re: Google AdSense

Post by seoBIH »

Dzabe cekas, tvoja uplata ce biti tek naredni adsens racun. Znaci uplata od marta a ovaj put ce biti cek. To mozes provjerit ako se logujes na racun i pod payments pise ti check.
w0rld

#198 Re: Google AdSense

Post by w0rld »

began wrote:Kasnite decki ja vec prosle sedmice postavio sve sto su mi trazili za wire uplate,imam devizni u raiffaizen banci otiso do njih dali mi iban swift kodove postavio i sada cekam uplatu cak sam i zvao glavnu poslovnicu rekli su da primaju tu vrstu uplate samo unesite sve kako treba nemojte pogrijesit u kucanju i to je to a uplate se salju isto kao i cekovi oko 25og u mjesecu stim da ti novac legne na racun za par dana :thumbup:
Obavjestavaj nas ako bude kakvih problema ili napretka :)
_juka_

#199 Re: Google AdSense

Post by _juka_ »

began wrote:Kasnite decki ja vec prosle sedmice postavio sve sto su mi trazili za wire uplate,imam devizni u raiffaizen banci otiso do njih dali mi iban swift kodove postavio i sada cekam uplatu cak sam i zvao glavnu poslovnicu rekli su da primaju tu vrstu uplate samo unesite sve kako treba nemojte pogrijesit u kucanju i to je to a uplate se salju isto kao i cekovi oko 25og u mjesecu stim da ti novac legne na racun za par dana :thumbup:
Uspio si postaviti wire uplatu na AdSensu? Kako?
began

#200 Re: Google AdSense

Post by began »

Pa dobio novu formu isplate i postavio nista komplikovano mozda tebi jos nisu ubacili jer idu postepeno :lol:
Post Reply