ovo je nepodnosljivo vise!!!!!kunem se prvog kojeg uhvatim rascupacu golim rukama!!!!!
jel se iko ikad uspio rijesiti ovih napasnika? ja padam u ocaj vise
malosutra81 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je nepodnosljivo vise!!!!!kunem se prvog kojeg uhvatim rascupacu golim rukama!!!!!
meni je vise pun k..! al bukvalnokockica_kockica wrote:malosutra81 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja idem ovih dana u kupovinu one mreze koju cu razapeti od do cijelom duzinom jer kako vidim nista drugo ne pomaze osim barikada![]()
dodijalo brate mili cistiti svaki dan za njima njihova gofanca
Neelix wrote:ubjedljivo mi najmrza zivotinjaima jedan dio oluka koji je pogodan da sjednu tu, a ne mogu ih "dohvatiti" (da ne objasnjavam arhitekturu zgrade sad), i svako jutro su tu, ubishe sa faking zvukovima. jedno vrijeme sam ih gadjao onim pistoljem na kuglice
izadjem u 6 kad svane na prozor i pucam, gledaju me ljudi ko budalu kakvu
sreca vecina komsija spava
onda sam se istresao za aluminijske roletne, koje dosta dobro izoliraju sobu od zvuka.
doduse, ne dovoljno dobro da prokletog hodzu ne cujem ko da mi na uho galami
pitanje:Neelix wrote:ubjedljivo mi najmrza zivotinjaima jedan dio oluka koji je pogodan da sjednu tu, a ne mogu ih "dohvatiti" (da ne objasnjavam arhitekturu zgrade sad), i svako jutro su tu, ubishe sa faking zvukovima. jedno vrijeme sam ih gadjao onim pistoljem na kuglice
izadjem u 6 kad svane na prozor i pucam, gledaju me ljudi ko budalu kakvu
sreca vecina komsija spava
onda sam se istresao za aluminijske roletne, koje dosta dobro izoliraju sobu od zvuka.
doduse, ne dovoljno dobro da prokletog hodzu ne cujem ko da mi na uho galami
prije par dana idem sa jaranicom prema Mercatoru, nigdje zive duse, vikend. Zapricali se mi i prolazimo kraj kontejnera kad najednom uz prasak izleti manje jato globova koju su nesto copali u istom. Ja se okrenem nidje jaranicemalosutra81 wrote:
krajica_suza to si u pravu, ja vazda strepim kad ce se neki zapucati u mene na ulicisvrakama nije ni zamjeriti....
Skyfox wrote:prije par dana idem sa jaranicom prema Mercatoru, nigdje zive duse, vikend. Zapricali se mi i prolazimo kraj kontejnera kad najednom uz prasak izleti manje jato globova koju su nesto copali u istom. Ja se okrenem nidje jaranicemalosutra81 wrote:
krajica_suza to si u pravu, ja vazda strepim kad ce se neki zapucati u mene na ulicisvrakama nije ni zamjeriti....
Pogledam u stranu kad dize se iz trave i otresa se....
![]()
Prepala se i zalegla.... ja se evo smijem do danas...
Neka golubova ba...
Nije ti ta zamisao losa.chuchumbamayumbe wrote:nabavi jastreba
Jaharzuhal wrote:![]()
![]()
![]()
za skulpturu
Said wrote:
Said wrote: