Golubovi na krovu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Adi-g

#1 Golubovi na krovu

Post by Adi-g »

E ovako,
zivim na posljednjem spratu zgrade i od kako sam doselio imam problem sa golubovima. Prva noc je bila trauma jer nisam znao to i kad je zaorilo nesto na krovu mislio sam da mi neko hoce uci preko krova u sobu. Tek naredno jutro sam preko balkona vidio manje jato golubova.
Posto je stara gradnja imaju oni dimnjaci gdje mogu fino da se smjeste.

Mene sad zanima da li kompanija(upravitelj EKO ing) ima zaduzenja po tom pitanju da nesto rjese na krovu da im neda povoda da se mogu gnijezditi.
Drugo, ti isti golubovi s krova pravo meni na balkon idu pa me zanima neko rjesenje npr. mreze ili one iglice i gdje se to moze nabaviti i koliko kosta.

pozz
Raigor Stonehoof

#2 Re: Golubovi na krovu

Post by Raigor Stonehoof »

Adi-g wrote:E ovako,
zivim na posljednjem spratu zgrade i od kako sam doselio imam problem sa golubovima. Prva noc je bila trauma jer nisam znao to i kad je zaorilo nesto na krovu mislio sam da mi neko hoce uci preko krova u sobu. Tek naredno jutro sam preko balkona vidio manje jato golubova.
Posto je stara gradnja imaju oni dimnjaci gdje mogu fino da se smjeste.

Mene sad zanima da li kompanija(upravitelj EKO ing) ima zaduzenja po tom pitanju da nesto rjese na krovu da im neda povoda da se mogu gnijezditi.
Drugo, ti isti golubovi s krova pravo meni na balkon idu pa me zanima neko rjesenje npr. mreze ili one iglice i gdje se to moze nabaviti i koliko kosta.

pozz
http://www.alibeg.ba/

veze nemam sta rade ljudi konkretno. Vidjeh reklamu, kontam mozda ti mogu pomoci :)
Dover Man

#3 Re: Golubovi na krovu

Post by Dover Man »

Post Reply