Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Birvaktile radio sam u jednoj ložionici na ćumur (utovarao) i usred zime, cvrčak cvrči, doziva ženku,...brodski kotao izvađen iz broda i para se pravila za tekstilne mašine...Romantično!
Mora se ovo desiti kad na cijelom frižideru u Konzumu/VF-u radi jedna ili dvije osobe. Imaju gugani vremena da s enapucaju dok ih ona teta ili čiko sa sira skontaju da su unutra
Miki123 wrote:Prije par sati u Konzumu u Wisi 2 goluba se goste kolačima.
Kada sam skrenuo pažnju radnici na to, sklonila je samo jedan kolač kojeg je golub jeo. Garant će ga vratit kasnije. Pa eto, pazite, što se mene t
evo slike
Ja sam isto bila kada se je ovo desilo. Vidjela sam kad je radnica skinula perke sa torte i vratila je. Ono sto se meni zgadilo je da sam vidjela da nije oprala ruke i da je nakon toga otisla do frizidera gdje su gotova jela, prstima uzela salate od kupusa i stavila u usta. Fuj!!!
Tikvica wrote:
Ja sam isto bila kada se je ovo desilo. Vidjela sam kad je radnica skinula perke sa torte i vratila je. Ono sto se meni zgadilo je da sam vidjela da nije oprala ruke i da je nakon toga otisla do frizidera gdje su gotova jela, prstima uzela salate od kupusa i stavila u usta. Fuj!!!
Sto se zgrazavas u ratu su ljudi jeli ove divlje golubove pa nikom nista
Ja sam u jednoj pekari, o onoj velikoj peci sto ispece hljeb za 7 minuta, vidio zohara i to kad su otvorili da izvade hljeb, hadzo izadje, valjda do solarija svratio da dobije bronzanu boju
Miki123 wrote:Prije par sati u Konzumu u Wisi 2 goluba se goste kolačima.
Kada sam skrenuo pažnju radnici na to, sklonila je samo jedan kolač kojeg je golub jeo. Garant će ga vratit kasnije. Pa eto, pazite, što se mene t
evo slike
Pu, jebo je otac pogani, a i sve njih gladne. Umjesto da pobacaju sve kolače, oribaju ono dok im prsti ne poplave i istjeraju golube iz radnje, ona ko da se ništa nije desilo.