Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#3776 Re: Golman reprezentacije BiH
Sad trebamo i analizu javnog mnijenja da vidimo da li begovic treba ili ne treba braniti, ko ba narod pita, branit ce onaj ko ce branit...Cuj ljudi mu spovali majku, ja i? Sta sad? Psuju Ronaldu redovno, pa ga boli qrac, on igra i trpa golove... 
- Obuca9
#3777 Re: Golman reprezentacije BiH
Hajde više popustite i vi što ste za Begovića i vi što ste za Hasagića. Ostavite selektora neka sam odredi ko će braniti, samo bezveze ovdje lupate.
Uostlaom najbolju sliku nas, mogao sam vidjeti jučer preko dana, kad dvije djevojke, šatro se razumiju u fudbal, čudom se ne mogu iščuditi kako to da kod Sušića non stop igra Rahimić, a Štilić sjedi na klupi, a one znaju da Štila igra pet puta bolje od čiče Rahimića.
Najbolja slika i prilika bosanske nacije. 3 miliona stavnika i 3 miliona selektora, iako se tek nešto više od 300 ljudi zaista razumije u fudbal. Ali svi su pametni, svi znaju sve. Što bi se reklo, svi su redom veći katolici od Pape.
Uostlaom najbolju sliku nas, mogao sam vidjeti jučer preko dana, kad dvije djevojke, šatro se razumiju u fudbal, čudom se ne mogu iščuditi kako to da kod Sušića non stop igra Rahimić, a Štilić sjedi na klupi, a one znaju da Štila igra pet puta bolje od čiče Rahimića.
Najbolja slika i prilika bosanske nacije. 3 miliona stavnika i 3 miliona selektora, iako se tek nešto više od 300 ljudi zaista razumije u fudbal. Ali svi su pametni, svi znaju sve. Što bi se reklo, svi su redom veći katolici od Pape.
- Jeff Bingham
#3778 Re: Golman reprezentacije BiH
nisi nam rekao sta ti dodje hasagic u familiji?xyzz3 wrote:ako stane begovic protiv francuske na gol, mislim da bi bila uvreda za vecinu BiH stanovnika.
kad god sam pricao o povratku begovica u reprezentaciju poslije onih neodazivanja , obicni ljudi su mu , da izvinite, psovali majku,,,
izvinite zbog takvih rijeci, ali ja nisam nasao jednog sugovornika , bilo gdje da sam otisao i pricao sa nasim ljudima, koji nisu bili ljuti zbog njegovom povratka.
ovaj forum je naravno,, iznimka
-
xyzz3
#3779 Re: Golman reprezentacije BiH
@Jeff,
Isto ko tebi Begovic.
Covjek ima nula karaktera i onaj ko nije beskicmenjak , ko drzi do svoga, nikad ga ne bi mogao podrzati.
Isto ko tebi Begovic.
Covjek ima nula karaktera i onaj ko nije beskicmenjak , ko drzi do svoga, nikad ga ne bi mogao podrzati.
- MyCore
#3780 Re: Golman reprezentacije BiH
Jest jest, treba Dudakovica na gol zbog ratnih zaslugaxyzz3 wrote:@Jeff,
Isto ko tebi Begovic.
Haloooo trebamo jako dobrog golmana !
- just principe
#3781 Re: Golman reprezentacije BiH
hz__semir wrote:Hajde više popustite i vi što ste za Begovića i vi što ste za Hasagića. Ostavite selektora neka sam odredi ko će braniti, samo bezveze ovdje lupate.
- kamen spoticanja
#3782 Re: Golman reprezentacije BiH
MyCore wrote:Jest jest, treba Dudakovica na gol zbog ratnih zaslugaxyzz3 wrote:@Jeff,
Isto ko tebi Begovic.
Haloooo trebamo jako dobrog golmana !
-
BHanibal
#3783 Re: Golman reprezentacije BiH
zasluge za neka druga vremena a kvalitet treba da odlucuje....
-
xyzz3
#3784 Re: Golman reprezentacije BiH
Nije tolika razlika u kvaliteti izmedju bege i hasage.
Bega jes' malo bolji, ali mu je karakter ko toaletski papir.
Za mene on nije zasluzio da bude prvi golman.
Kad neko igra za reprezentaciju, on nije samo igrac; on takodje ambasador zemlje.
To je moje misljenje.
Samo moje.
Ali posto beskicmenjaci vladaju ,, moze opet biti svasta :-/
Kad neko igra za reprezentaciju, on nije samo igrac; on takodje ambasador zemlje.
To je moje misljenje.
Samo moje.
- BHF_Manijak
#3785 Re: Golman reprezentacije BiH
Jos mi nisi odgovorio na pitanje, ako je toliko mala razlika u kvaliteti kako to da Hasagic godinama tavori u prosjenoj turskoj ligi u jos prosjecnijem klubu, dok je Begovic u najjacoj ligi svijeta sa mnogo prostora za napredovanje??? Budi dosljedan pa odgovaraj i na pitanja koja ti se ne svidjaju!xyzz3 wrote:Nije tolika razlika u kvaliteti izmedju bege i hasage.
To je moje misljenje.
Samo moje.
I jos jedno pitanje, ako si dosljedan i ako nisi "beskicmenjak" kao eto mi na forumu, kakvo misljenje imas o Medunjaninu ili evo Misimovicu??? Ako si pametan, znat ces sto te to pitam!
- MyCore
#3786 Re: Golman reprezentacije BiH
Begovic ima stelu 
- respo
#3787 Re: Golman reprezentacije BiH
pricas o begovicevom karakteru a ne pricas o keninom?xyzz3 wrote:Nije tolika razlika u kvaliteti izmedju bege i hasage.
To je moje misljenje.
Samo moje.
kako te nije stid
sisao keno s gola i odmah se nasao kao uvrijedjena mlada zato jer je stao bolji golman od njega na go
pricas o keni koji je sve do sada imao neku vrstu zagarantovano mjesto u timu bilo stelom bilo nekim relacijama sa starim savezom
i pod vakcinama igrao
u tom slucaju bi i ja postupio isto kao begovic i neodazivao se kad bi bezveze sjedio na klupi a spremniji od onog na golu
poruci keni da okaci kopacke o klin sto se tice repke jer imaju mladji i bolji nazalost po njega