Nisi se meni direktno obratio - ali posto smo vodili diskusiju - mislim da si ovime meni replicirao ....slusaj vamo wrote:Mala pemzija, jedva se i za internet ima...![]()
Ozbiljno, ako ne smijemo nista reci o tome sta Selektor Milenija radi, onda najbolje da ukidamo forum. Jbg, lijepi komunizam, bar smo mi penzioneri ogrijev dobijali.
Penzija je po zaslugama koje je neko dao onome od koga je dobija .... A ako je mala - mogu pomoci djeca ( ako ih covjek ima ) ili prijatelji .... A tastatura je samo 15-tak KM .....
Ovo drugo - ko kaze da ne smijes reci protiv Selektora? Mozes i ti i ja i bilo ko drugi - samo bez vrijedjanja sagovornika a i selektora ... i sa argumentima - ako zelis da te smatraju dobrim i kompetentnim sagovornikom ...
A sto se tice Komunizma - o njemu i ja imam svoje misljenje - kao i ti sto imas svoje i nije to problem .... Neko voli plavo, neko zuto, neko crnke, neko plavke ..... Ne bi valjalo da smo svi isti ....
Ne govori o ukidanju Foruma - jer za to nema potrebe .... ( iako si to rekao sa ovim AKo - pa te to vadi ...
A ovaj selektor, za sada ima odlicne rezultate i dok je tako imace moju podrsku, a trebalo bi i tvoju ...