Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

kamen spoticanja

#3726 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by kamen spoticanja »

begovic i dalje :thumbup:
ko je bio na tekmama u zenici i pratio ponasanje istog onda kad lopta nije blizu naseg gola jasno mu je da asmir nema veze s Bosnom i Hercegovinom i da nam tacno takav treba...lik se krece za loptom i onda kad dzeko zabija u protivnickom sesnaestercu...maksimalna ozbiljnost svih 90 minuta...
a vala i bolji je golman...keni svaka cast ali meni je najveca lojalnost pustiti na gol onoga ko je bolji i na taj nacin ganjat plasman...jer ce francuzice imati 20tak suteva a keno to ne moze branit
BHF_Manijak

#3727 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

xyzz3 wrote:@riddle,

da je toliko bolji od hasagica, ja to ne vidim.
malo je bolji,, sasvim tanko malo.,. ali hasagiceva lojalnost i begovicev karakter,, to su dva razlicita svijeta.
moras malo sici sa stolice i popricat sa ljudima na ulici, da vidis sta misle danas o begovicu.
mora on trpiti konsekvence za svoje diletantno ponasanje, inace trener i reprezentacija gube respekt pred ocima obicnih ljudi.
A kako onda objasnjavas da Hasagic godinama tavori u prosjecnoj turskoj ligi i u "jos prosjecnijem" klubu, i Begovic iako mnogo mnogo mladji vec je u najjacoj ligi svijeta i ima mnogo prostora za napredak prema gore??? :-? :zoka: :oops:
missko

#3728 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by missko »

Ovo je Papetova logika. Postavi Hasagica u mecu s Francuzima gdje nam samo sreca moze pomoci da dobijemo i ako je budemo imali svejedno je ko je na golu, a Hasagic ce biti Papetu vjecno zahvalan kao svi Interovci Murinju :D sto ga je postavio na gol u velikoj tekmi i dao mu do znanja da nije samo rezerva. Ono sto nas ceka je mnogo vznije, i trebalo bi da bude lakse, su dvije tekme baraza, eh u 2 tekme ti ne moze sreca pomoci koliko kvalitet i zalaganje i tu nam treba zdrav i 100 % koncentrisan golman i branit ce Begovic u obje tekme. 1-Dobijemo Francuze, bolit ce svakoga kita ko je branio.
2- Zijanimo od Francuza, Begovic je na golu u barazu i dalje u buducnosti naseg fudbala, a Keno ce biti sretan kao rezerva, mada je u najboljim golmanskim godinama.
Mozda zvuci cudno ali ja bi Kenu zbog iskustva i zelje za dokazivanjem kvalitete koju ima( kao i Misske jucer) postavio kao prvog golmana u mecu s Francuzima, ako je zdrav i spreman.
missko

#3729 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:

malo je bolji,, sasvim tanko malo.,. ali hasagiceva lojalnost i begovicev karakter,, to su dva razlicita svijeta.
moras malo sici sa stolice i popricat sa ljudima na ulici, da vidis sta misle danas o begovicu.
mora on trpiti konsekvence za svoje diletantno ponasanje, inace trener i reprezentacija gube respekt pred ocima obicnih ljudi.
A kako onda objasnjavas da Hasagic godinama tavori u prosjecnoj turskoj ligi i u "jos prosjecnijem" klubu, i Begovic iako mnogo mnogo mladji vec je u najjacoj ligi svijeta i ima mnogo prostora za napredak prema gore??? :-? :zoka: :oops:
To se moze tumaciti i kao sreca. Meni je MIsske bolji od Pjanica pa propada po Rusiji, a Pjanic moze birat klub gdje ce igrati. Da je Misske imao srece i da nije bilo onih uhljupa brace Henes sada bi Misske bio kralj u Salkeu.
Jeff Bingham

#3730 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Jeff Bingham »

bogati, sto "misske" pises sa 2 s?
ultima_palabra

#3731 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ultima_palabra »

Ko ba pita za šta ljude na ulici? :lol: Selektorova je zadnja.
BHF_Manijak

#3732 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Jeff Bingham wrote:bogati, sto "misske" pises sa 2 s?
Pa jebi ga, i on je miSSko! :lol: :mrgreen:
missko

#3733 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:
Jeff Bingham wrote:bogati, sto "misske" pises sa 2 s?
Pa jebi ga, i on je miSSko! :lol: :mrgreen:
To je odgovor. Bas zbog toga napisem sa dva ss mahinalno. I nemam pojma sta je tu smijesno.
Edin H.

#3734 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

missko wrote:Ovo je Papetova logika. Postavi Hasagica u mecu s Francuzima gdje nam samo sreca moze pomoci da dobijemo i ako je budemo imali svejedno je ko je na golu, a Hasagic ce biti Papetu vjecno zahvalan kao svi Interovci Murinju :D sto ga je postavio na gol u velikoj tekmi i dao mu do znanja da nije samo rezerva. Ono sto nas ceka je mnogo vznije, i trebalo bi da bude lakse, su dvije tekme baraza, eh u 2 tekme ti ne moze sreca pomoci koliko kvalitet i zalaganje i tu nam treba zdrav i 100 % koncentrisan golman i branit ce Begovic u obje tekme. 1-Dobijemo Francuze, bolit ce svakoga kita ko je branio.
2- Zijanimo od Francuza, Begovic je na golu u barazu i dalje u buducnosti naseg fudbala, a Keno ce biti sretan kao rezerva, mada je u najboljim golmanskim godinama.
Mozda zvuci cudno ali ja bi Kenu zbog iskustva i zelje za dokazivanjem kvalitete koju ima( kao i Misske jucer) postavio kao prvog golmana u mecu s Francuzima, ako je zdrav i spreman.
Pa vec smo zijanili od Francuza jednim djelom zahvaljujuci Hasagicu, pa nikako da ga se vise kotarise :skoljka:

Ako izgubimo u Francuskoj mora se traziti novi selektor za baraz :dance:
veljaca

#3735 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

Edin H. wrote:
missko wrote:Ovo je Papetova logika. Postavi Hasagica u mecu s Francuzima gdje nam samo sreca moze pomoci da dobijemo i ako je budemo imali svejedno je ko je na golu, a Hasagic ce biti Papetu vjecno zahvalan kao svi Interovci Murinju :D sto ga je postavio na gol u velikoj tekmi i dao mu do znanja da nije samo rezerva. Ono sto nas ceka je mnogo vznije, i trebalo bi da bude lakse, su dvije tekme baraza, eh u 2 tekme ti ne moze sreca pomoci koliko kvalitet i zalaganje i tu nam treba zdrav i 100 % koncentrisan golman i branit ce Begovic u obje tekme. 1-Dobijemo Francuze, bolit ce svakoga kita ko je branio.
Pa vec smo zijanili od Francuza jednim djelom zahvaljujuci Hasagicu, pa nikako da ga se vise kotarise :skoljka:

Ako izgubimo u Francuskoj mora se traziti novi selektor za baraz :dance:
Selektorova je zadnja - a ne ovih 5-6 forumasa ovdje na Forumu .... na svu srecu ....

Citajuci pojedine izjave ovdje, zapitam se: da li im je Keno maznuo djevojku ili im je nekada uzeo mjesto u ekipi ili ga mrze zbog klubova u kojima je branio ili je nesto cetvrto u pitanju. Ohanite malo ... :D
slusaj vamo

#3736 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by slusaj vamo »

@veljaca, mLogo kakis bez potrebe.

Vjerovatno si i mene uvrstio u tih 5-6, a slobodno nadji ijedan post gdje tog Hasagica vrijedjam. Cak suprotno, govorim da vi koji svijet posmatrate u dvije nijanse ("Begovic legenda, Hasagic govno" i obratno) niti ste u pravu, niti time pomazete ni reprezentaciji niti jednom od tih golmana. A Sajo ovakvim glupostima ni sebi ni Hasagicu ne pomaze, o ostatku da ne pricamo.

Begovic je trenutno puno spremniji i bolji golman, navikao na igrace tipa i ranga Nasrija, Evre, ili Valbuene. U Parizu nas fakat ocekuje kanonada, valjat ce to izdrzati a Begovic tu ima puno bolje sanse nego Hasagic, i to je sva prica. Ove telenovele tipa "ovaj nas je vise zaduzio", "pustio sam ga da bira" itd su, kao i sve telenovele, tragikomicne.
Sasvim_Obican

#3737 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Sasvim_Obican »

Postaviti bolesnog i starog Hasagića umjesto mlađeg i spremnijeg Begovića iz jače i bolje lige je, u najmanju ruku, neodgovorno prema reprezentaciji, navijačima i državi u cijelini.

Do velikih rezultata možemo samo najboljom postavom, a ne kompenzacijama i zamjenama !
veljaca

#3738 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

slusaj vamo wrote:@veljaca, mLogo kakis bez potrebe.
Pazi kako se izrazavas kada se meni obracas .... Kada se ja tebi tako obratim - onda mi mozes tako uzvratiti. Do tada - ne obracaj mi se tako ...
slusaj vamo wrote: Vjerovatno si i mene uvrstio u tih 5-6, a slobodno nadji ijedan post gdje tog Hasagica vrijedjam. Cak suprotno, govorim da vi koji svijet posmatrate u dvije nijanse ("Begovic legenda, Hasagic govno" i obratno) niti ste u pravu, niti time pomazete ni reprezentaciji niti jednom od tih golmana. A Sajo ovakvim glupostima ni sebi ni Hasagicu ne pomaze, o ostatku da ne pricamo.
Tebe nisam uvrstio ja - nego si se sam uvrstio .... Pravo da ti kazem - nisam mislio na tebe - zato smanji dozivljaj ...
slusaj vamo wrote: Begovic je trenutno puno spremniji i bolji golman, navikao na igrace tipa i ranga Nasrija, Evre, ili Valbuene. U Parizu nas fakat ocekuje kanonada, valjat ce to izdrzati a Begovic tu ima puno bolje sanse nego Hasagic, i to je sva prica. Ove telenovele tipa "ovaj nas je vise zaduzio", "pustio sam ga da bira" itd su, kao i sve telenovele, tragikomicne.
Da li ti sumnjas u selektora i u to da on ne zeli najbolje Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine :bih:
xyzz3

#3739 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by xyzz3 »

Imam "osjecaj za feeling" da ce hasagic braniti u mechu sa Fr,, I da ce sigurni zicer propustiti. :D
Kako ce ovi dezurni dzabalebarosi ovdje doziviti klimaks.
To bi bilo samozadovoljivana do besvjesti :-)))

I kad bi izgubili zbog Hasagica, ja bih ga opet stavio na gol.
Begovic mora naucit lekciju.
slusaj vamo

#3740 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by slusaj vamo »

veljaca wrote:
Pazi kako se izrazavas kada se meni obracas .... Kada se ja tebi tako obratim - onda mi mozes tako uzvratiti. Do tada - ne obracaj mi se tako ...
slusaj vamo wrote: Vjerovatno si i mene uvrstio u tih 5-6, a slobodno nadji ijedan post gdje tog Hasagica vrijedjam. Cak suprotno, govorim da vi koji svijet posmatrate u dvije nijanse ("Begovic legenda, Hasagic govno" i obratno) niti ste u pravu, niti time pomazete ni reprezentaciji niti jednom od tih golmana. A Sajo ovakvim glupostima ni sebi ni Hasagicu ne pomaze, o ostatku da ne pricamo.
Tebe nisam uvrstio ja - nego si se sam uvrstio .... Pravo da ti kazem - nisam mislio na tebe - zato smanji dozivljaj ...
slusaj vamo wrote: Begovic je trenutno puno spremniji i bolji golman, navikao na igrace tipa i ranga Nasrija, Evre, ili Valbuene. U Parizu nas fakat ocekuje kanonada, valjat ce to izdrzati a Begovic tu ima puno bolje sanse nego Hasagic, i to je sva prica. Ove telenovele tipa "ovaj nas je vise zaduzio", "pustio sam ga da bira" itd su, kao i sve telenovele, tragikomicne.
Da li ti sumnjas u selektora i u to da on ne zeli najbolje Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine :bih:
Vidim ne vrijedi s tobom, uzivaj kad jednom odrastes.
slusaj vamo

#3741 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by slusaj vamo »

xyzz3 wrote:Imam "osjecaj za feeling" da ce hasagic braniti u mechu sa Fr,, I da ce sigurni zicer propustiti. :D
Kako ce ovi dezurni dzabalebarosi ovdje doziviti klimaks.
To bi bilo samozadovoljivana do besvjesti :-)))

I kad bi izgubili zbog Hasagica, ja bih ga opet stavio na gol.
Begovic mora naucit lekciju.
Sta da ti kazem, onda bi i ti trebao preispitati sebe i svoje komplekse, ako ti je vaznije da Begovic "nauci lekciju", nego da mi jednom odemo i na to prvenstvo.

Inace, ko mu i kako te "lekcije" dijeli, jos ce me natjerat da pomislim da je fakat bio u pravu kada nije htio doc na prijateljske.
veljaca

#3742 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

slusaj vamo wrote:
veljaca wrote:
I to ti je citav odgovor ? Bolje da nisi ni odgovarao ....

A ovo za godine - iznenadio bi se - ali sigurno sam stariji od tebe .... jer obicno odgovaraju ovako kao ti - oni koji su bez argumenata ili su balavurdija .... Ja mislim da je ovo prvo u pitanju ....
Richard Wagner

#3743 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Richard Wagner »

Ovaj @slušaj vamo izgleda stariji od svih. Odlučio da se zavadi sa cijelim forumom. :D
slusaj vamo

#3744 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by slusaj vamo »

veljaca wrote:
slusaj vamo wrote:

A ovo za godine - iznenadio bi se - ali sigurno sam stariji od tebe .... jer obicno odgovaraju ovako kao ti - oni koji su bez argumenata ili su balavurdija .... Ja mislim da je ovo prvo u pitanju ....
1. prelako se vrijedjas da bih s tobom vodio bilo kakvu diskusiju
2. Onim zadnjim pitanjem si mi dao do znanja da bi takva diskusija bila neozbiljna, na nivou petogodisnjaka.

Nista licno, jednostavno ne trosim tataturu uludo kad vidim da nema svrhe.
slusaj vamo

#3745 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by slusaj vamo »

Richard Wagner wrote:Ovaj @slušaj vamo izgleda stariji od svih. Odlučio da se zavadi sa cijelim forumom. :D
:D

Iskustvo, sine, iskustvo.
Richard Wagner

#3746 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Richard Wagner »

slusaj vamo wrote:
Richard Wagner wrote:Ovaj @slušaj vamo izgleda stariji od svih. Odlučio da se zavadi sa cijelim forumom. :D
:D

Iskustvo, sine, iskustvo.
Aferim.
veljaca

#3747 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

slusaj vamo wrote:
veljaca wrote:
slusaj vamo wrote:

1. prelako se vrijedjas da bih s tobom vodio bilo kakvu diskusiju
2. Onim zadnjim pitanjem si mi dao do znanja da bi takva diskusija bila neozbiljna, na nivou petogodisnjaka.

Nista licno, jednostavno ne trosim tataturu uludo kad vidim da nema svrhe.
Opet si sve fulio - na tvoju zalost ... :(

1. Ja se ne vrijedjam prelako - samo ne dozovoljavam da se sa mnom tako diskutuje, bez argumenata ...pa to ne mozes ni ti ....
2. ovaj drugi dio - ja ti fino kazem da sam puno ozbiljniji i stariji - a nadam se da si i ti - pa za spominjajnje neki petogodisnjaka zaista nema potrebe

Ni od mene nista licno - nego samo principijelno i ako me vec citiras - onda to radi sa argumentima, jer ce se u protivnom to shvatiti naspram tebe kao "trla baba lan - da joj prodje dan ...."

A ovo za tastaturu - pa misa mu, zar za nas koji smo u godinama - predstavlja problem nabaviti novu tastaturu ako se ova potrosi ...pa zasta smo radili ovolike godine ....

Sto se tice teme: Selektor Pape :thumbup: je taj koji bira igrace - pa samim time i golmana i ti ( a Bogami i ja ) ne uticemo ( na srecu ) na to ....
slusaj vamo

#3748 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by slusaj vamo »

Mala pemzija, jedva se i za internet ima... :D

Ozbiljno, ako ne smijemo nista reci o tome sta Selektor Milenija radi, onda najbolje da ukidamo forum. Jbg, lijepi komunizam, bar smo mi penzioneri ogrijev dobijali. :lol:
ganjeta

#3749 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Ma sad ćeš u Banoviće tako da nema zime :lol: .
slusaj vamo

#3750 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by slusaj vamo »

Sve i da odem, nista strasno, ne bi ko ti bez zanimanja ostao. :D Internet huligani, svasta, jos on kao hrabar.
Locked