Sve dok ima rezultate - on je u pravu ..... Kada nestane rezultata - slijede kritike ....jazzer wrote:Papetu se niko ne mora mijesati u posao niti ga sabotirati..ne mora mu niko rusiti atmosferu uveljaca wrote:Asmir Begovic ce stajati na golu BiH u utakmici protiv Luksemburga, dok ce Kenan Hasagic braniti u Parizu. Potvrdio je to i Safet Susic, objasnivsi kako BiH ima dvojicu sjajnih golmana.
“Ne zelim reci ko je broj jedan, ali malo koja ekipa u Evropi ima takve slatke muke kao ja. Hasagic je odlican golman i jos bolji momak i toliko ga cijenim da on kod mene ima privilegiju da bira u kojoj ce utakmici braniti. Da je rekao kako je spreman za mec sa Luksemburgom, branio bi, ali svjestan je mu je potreban oporavak. Nekad mi je krivo kada vidim da ga neko kritiku je, jer ga jako postujem“, rijeci su Susica
Oslobodjenje 07.10.2011. godine
-----------------
u ekipi...on to vrlo uspjesno radi sam sebi..
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veljaca
#3676 Re: Golman reprezentacije BiH
- M.Laktasenko
#3677 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa ovo nema nigdje na svijetu, sta je se pojavi neki novi Dzeko hocel i on sjediti na tribini zbog Muslimovica? 
-
Corola
#3678 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa to vec i Mancini radiM.Laktasenko wrote:Pa ovo nema nigdje na svijetu, sta je se pojavi neki novi Dzeko hocel i on sjediti na tribini zbog Muslimovica?
@februar neki to cine i sa rezultatima i bez njih.Ne treba im puno razloga.
- Riddle
#3679 Re: Golman reprezentacije BiH
A da prvo sacekamo te dvije utakmice i vidimo sta ce se desiti, pa da onda opletemo po Susicu?
- Edin H.
#3680 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja mislim da se cak i corola zajebav'o kada je ranije rekao Asmir protiv Luksemburga, Keno protv FrancuskeCorola wrote:Pa to vec i Mancini radiM.Laktasenko wrote:Pa ovo nema nigdje na svijetu, sta je se pojavi neki novi Dzeko hocel i on sjediti na tribini zbog Muslimovica?![]()
@februar neki to cine i sa rezultatima i bez njih.Ne treba im puno razloga.
- BHF_Manijak
#3681 Re: Golman reprezentacije BiH
Najgluplja Papetova izjava u doasdasnjem mandatu 100%!!! E moj Safete...Cuj ne znam da ijedna reprezentacija ima tako slatke muke ko mi...Jok!
Spanija-Reina, Casillas, Valdes, Njemacka-Neuer, Adler, Wiese, Weidenfeller, itd pa se opet zna ko je broj jedan golman a ko dvica itd...Ponavljam, nijednom, ali bas nijednom nisam dosad u fudbalu vidio da se ne zna ko je kec a ko rezerva, a aktivno pratim fudbal 15 godina!!!
Samo onda jos ne kontam kako ce neko poslije imati obraza da kaze Asmiru "koji se qrac ne odazivas" nakon ovih izjava! Pola igraca ne bi se vise nikad selektoru odazvalo da im tako kaze da jedan igrac moze da bira koju ce tekmu odigrati a da njemu ostanu otpatci! Nidje veze, cuj ranije zasluge, ja i? Treba nekog do 45 drzat na golu jel?! Nek vrate Bolica, on nas je najvise zaduzio i Sergeja! To u fudbalu ni u jednoj zemlji sem jebenoj Bosni ne pali, cuj nakve ranije zasluge...Odati pocast na drugi nacin a ne pustiti da se neko sprda sa reprezentacijom, cuj da bira tekme...Ovom izjavom je pljunuo u facu svim onim koji su rekli kako je on selektor i on odredjuje kad ce ko i kako igrati, a to su govorili kad je frka sa Begovicem bila!
Samo onda jos ne kontam kako ce neko poslije imati obraza da kaze Asmiru "koji se qrac ne odazivas" nakon ovih izjava! Pola igraca ne bi se vise nikad selektoru odazvalo da im tako kaze da jedan igrac moze da bira koju ce tekmu odigrati a da njemu ostanu otpatci! Nidje veze, cuj ranije zasluge, ja i? Treba nekog do 45 drzat na golu jel?! Nek vrate Bolica, on nas je najvise zaduzio i Sergeja! To u fudbalu ni u jednoj zemlji sem jebenoj Bosni ne pali, cuj nakve ranije zasluge...Odati pocast na drugi nacin a ne pustiti da se neko sprda sa reprezentacijom, cuj da bira tekme...Ovom izjavom je pljunuo u facu svim onim koji su rekli kako je on selektor i on odredjuje kad ce ko i kako igrati, a to su govorili kad je frka sa Begovicem bila!
- Edin H.
#3682 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja zaista ne mogu vjerovati niti da je to rekao, niti da tako misli.BHF_Manijak wrote:Najgluplja Papetova izjava u doasdasnjem mandatu 100%!!! E moj Safete...Cuj ne znam da ijedna reprezentacija ima tako slatke muke ko mi...Jok!![]()
Spanija-Reina, Casillas, Valdes, Njemacka-Neuer, Adler, Wiese, Weidenfeller, itd pa se opet zna ko je broj jedan golman a ko dvica itd...Ponavljam, nijednom, ali bas nijednom nisam dosad u fudbalu vidio da se ne zna ko je kec a ko rezerva, a aktivno pratim fudbal 15 godina!!!
Ali ukoliko jeste rekao jedina mu je vadiona ako zna da je Keno toliko povrijedjen da zaista ne moze braniti u Francuskoj.
U suprotnom Pape se igra bez veze zivcima svih, ali i novcima hiljade navijaca koji ce se uputiti u Francusku.
- luckylaka
#3683 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma sta PAPE zna a tek 22 sta bi bilo da ne znaEdin H. wrote:Ja zaista ne mogu vjerovati niti da je to rekao, niti da tako misli.BHF_Manijak wrote:Najgluplja Papetova izjava u doasdasnjem mandatu 100%!!! E moj Safete...Cuj ne znam da ijedna reprezentacija ima tako slatke muke ko mi...Jok!![]()
Ali ukoliko jeste rekao jedina mu je vadiona ako zna da je Keno toliko povrijedjen da zaista ne moze braniti u Francuskoj.
U suprotnom Pape se igra bez veze zivcima svih, ali i novcima hiljade navijaca koji ce se uputiti u Francusku.
- jeza u ledja
#3684 Re: Golman reprezentacije BiH
shalla wrote:Jel se zajebaješ?jeza u ledja wrote:Ne znam na osnovu cega ste zakljucili da Hasagic BIRA na kojoj ce utakmici braniti i da li ce uopste braniti, te na osnovu cega ste zakljucili da ce on kao povrijedjen braniti, kad je fino receno da ce braniti u Parizu SAMO ako je spreman??
Jest da je meni samo spominjanje Hasagica u kontekstu Pariza suludo, al eto...
toliko ga cijenim da on kod mene ima privilegiju da bira u kojoj ce utakmici braniti. Da je rekao kako je spreman za mec sa Luksemburgom, branio bi
svasta!!! nisam ovo procitao. e moj safete!!
- Jeff Bingham
#3685 Re: Golman reprezentacije BiH
ja sto ukopa pape begovica, bezveze sjedi ispred gola na pljusku, jos ce se prehladit 
- Riddle
#3686 Re: Golman reprezentacije BiH
Nista nije pokazao. 
-
Corola
#3687 Re: Golman reprezentacije BiH
Sad je ''pokazao''
Sva sreca pa sudija nesto smutlja.
- BHF_Manijak
#3688 Re: Golman reprezentacije BiH
Fakat cist gol ponisti likovima, sad ko lafo i mi imamo protekciju sudija, ko vel'ki!Corola wrote:Sad je ''pokazao''Sva sreca pa sudija nesto smutlja.
-
Corola
#3689 Re: Golman reprezentacije BiH
Jah vala,jahBHF_Manijak wrote:Fakat cist gol ponisti likovima, sad ko lafo i mi imamo protekciju sudija, ko vel'ki!Corola wrote:Sad je ''pokazao''Sva sreca pa sudija nesto smutlja.
Po meni Spaha ga je gurno a ne ona Luksemburzanin, a i prije toga morao je uhvatiti ranje onu loptu!
Steglo i begicu u kicmari
Hajde makar ce Pape na miru moci svoj plan da izvede.
Ovo protiv Francuza ni u ludilu nebi bilo ponisteno.
Last edited by Corola on 07/10/2011 23:04, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#3690 Re: Golman reprezentacije BiH
Hajd majketi jos reci da se slazes sa mnom i da odem trcat go po ovoj kisi!Corola wrote:Jah vala,jahBHF_Manijak wrote:Fakat cist gol ponisti likovima, sad ko lafo i mi imamo protekciju sudija, ko vel'ki!Corola wrote:Sad je ''pokazao''Sva sreca pa sudija nesto smutlja.
Po meni Spaha ga je gurno a ne ona Luksemburzanin, a i prije toga morao je uhvatiti ranje onu loptu!
-
Corola
#3691 Re: Golman reprezentacije BiH
Letis pred rudu,nisi cekao da dopunim post
Sarkasticno se slazem sa tobom i to da smeta i Spahi i tu si u pravu.
Sarkasticno se slazem sa tobom i to da smeta i Spahi i tu si u pravu.
- Edin H.
#3692 Re: Golman reprezentacije BiH
Cisti Spahin gol, zasmetao Asmiru, petlja se tamo gdje mu nije mjesto.
Valjda navikao sa Kenom
, nije mu vjerovati.
Valjda navikao sa Kenom
- quasar
#3693 Re: Golman reprezentacije BiH
Smrzo se covjek na golu. Dobro je mrdao ikako.
-
Finooo
#3694 Re: Golman reprezentacije BiH
Uz svo postovanje prema Keni i hvala mu na svemu onome kako je branio, ali trenutno je Begovic broj 1, u formi je, relativno siguran u sebe i sjajno brani i mislim da on treba braniti sad.
Ali Keno ce uvijek biti Keno, predobar i nenadjebiv
Ali Keno ce uvijek biti Keno, predobar i nenadjebiv
- van Basten
#3695 Re: Golman reprezentacije BiH
samo se nadam da se Begović nije prhladio večeras na ovoj kiši. Znamo svi kako je sklon tim smrtonosnim prehladama
bez obzira, Papetova izjava o dva podjednako dobra golmana, o Hasagiću koji može da bira da li da brani i kada... jeste njegov najveći minus u dosadašnjem mandatu
bez obzira, Papetova izjava o dva podjednako dobra golmana, o Hasagiću koji može da bira da li da brani i kada... jeste njegov najveći minus u dosadašnjem mandatu
- slusaj vamo
#3696 Re: Golman reprezentacije BiH
Nije mu ova najveci minus, najveci mu je ona o borbi za baraz nakon zrijeba. A jos do tad kao prizeljkivao Francuze...
Drugi najveci minus su recimo Ibis i Ibro protiv Francuza, o pripremi tekme da ne govorimo. Valjda to nece ponoviti u Parizu.
Treci minus mu je igra nakon gola u Albaniji, te ostavljanje Hasagica na golu.
Cetvrti minus mu je nijemo posmatranje igre u Rumuniji. I tako dalje, i tako dalje.
Ova glupa izjava o golmanima mu je tek sedma, osma u ukupnom poretku.
Elem neise, sve sada zavisi od Pariza, samo da opet neku glupost ne izrekne ili ucini. Na loptu i bez pardona, pa sta bude nek bude.
Drugi najveci minus su recimo Ibis i Ibro protiv Francuza, o pripremi tekme da ne govorimo. Valjda to nece ponoviti u Parizu.
Cetvrti minus mu je nijemo posmatranje igre u Rumuniji. I tako dalje, i tako dalje.
Elem neise, sve sada zavisi od Pariza, samo da opet neku glupost ne izrekne ili ucini. Na loptu i bez pardona, pa sta bude nek bude.
- luckylaka
#3697 Re: Golman reprezentacije BiH
Najveci minus mu je sto nas je doveo do baraza a neki predvidjali kolaps reprezentacije a drugi jos veci minus je sto smo trenutno na 22 mjestu a neki bi da budemo 122.Vidim i na srpskim i hrvatskim portalima nisu zadovoljni sto je PAPE selektor jer eto dovede BiH u baraz pa nas se ko malo boje.Da je Ciro selektor ne bi se Hrvati ni bojali ovako PAPE zvani PAPE-minusslusaj vamo wrote:Nije mu ova najveci minus, najveci mu je ona o borbi za baraz nakon zrijeba. A jos do tad kao prizeljkivao Francuze...
- slusaj vamo
#3698 Re: Golman reprezentacije BiH
Strasna logika. Samo je jos falilo da ovakvu generaciju ne dovede do baraza. Koliko se sjecam i taj Ciro nas dovede do baraza, a Hrvata tamo nije ni bilo. Uostalom, briga me za njihove frustracije, nek ih rjesavaju s Bilicem i Markovicima.luckylaka wrote:Najveci minus mu je sto nas je doveo do baraza a neki predvidjali kolaps reprezentacije a drugi jos veci minus je sto smo trenutno na 22 mjestu a neki bi da budemo 122.Vidim i na srpskim i hrvatskim portalima nisu zadovoljni sto je PAPE selektor jer eto dovede BiH u baraz pa nas se ko malo boje.Da je Ciro selektor ne bi se Hrvati ni bojali ovako PAPE zvani PAPE-minusslusaj vamo wrote:Nije mu ova najveci minus, najveci mu je ona o borbi za baraz nakon zrijeba. A jos do tad kao prizeljkivao Francuze...
-
Corola
#3699 Re: Golman reprezentacije BiH
U Jablanicu na kurs za trenera pa onda na konkurs za selektora i eto ti sansa da sve minuse marnes u pluseve.I tako dalje,i tako dalje.slusaj vamo wrote:Nije mu ova najveci minus, najveci mu je ona o borbi za baraz nakon zrijeba. A jos do tad kao prizeljkivao Francuze...
Ovako presipanje iz supljeg u prazno.
-
Corola
#3700 Re: Golman reprezentacije BiH
Slijedeci put ce biti Borce Sredojevicev gol ni u kojem slucuju Begovice:-)Edin H. wrote:Cisti Spahin gol, zasmetao Asmiru, petlja se tamo gdje mu nije mjesto.
Valjda navikao sa Kenom, nije mu vjerovati.