Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Moderator: anex
- sebilj
#1 Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Sramota kako su prikazane aktivistice PETA-e, organizacije koja se bori za etički tretman prema životinjama !!!
Zar je moguce postaviti onakve slike na portalu, umalo da se uvuce fotograf u njih dvije, sramota zaista, nije poenta slikati guzicu i sise vec njih dvije porucuju drugo nesto, nisu na modnim pistama ili objekat nekog paparaca !!!
Zar je moguce postaviti onakve slike na portalu, umalo da se uvuce fotograf u njih dvije, sramota zaista, nije poenta slikati guzicu i sise vec njih dvije porucuju drugo nesto, nisu na modnim pistama ili objekat nekog paparaca !!!
- terapija
#2 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Dzaba, nismo mi navikli na ovo 
-
gurabija78
#3 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
pa one takvom vrstom pojave i zele nesto da pojasne? zar ne? ne vidim problema! osim u diskriminaciji prema SA, u BG su bile slobodnije 
- fa84
#4 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
pa koliko sam upoznat upravo sa slobodnijim pristupom i pokusavaju privuci paznju javnosti na to sto rade
zar mislis da su neke dvije bule stale pred neku ambasadu i podigle transparente da bi se neko okrenuo
cisto sumnjam
samo naprijed cure hehe i steta sto se ne skidose kao u bgd
zar mislis da su neke dvije bule stale pred neku ambasadu i podigle transparente da bi se neko okrenuo
cisto sumnjam
- sebilj
#5 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
ne skuzi ti nistafa84 wrote:pa koliko sam upoznat upravo sa slobodnijim pristupom i pokusavaju privuci paznju javnosti na to sto rade
cisto sumnjam
- karanana
#6 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
a gdje ste vidili ove slike?
- fa84
#7 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
pa eto ti na sa-xu clanak 
- karanana
#8 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
aha, sorry, ja odmah odem linkom na forum. nikad ne odem na glavnu stranicu.
pa to je uvijek ovako. dodju dobre trebe da protestuju i privuku paznju svojim izgledom. bolje ista nego nista. da su se kakve dvije babe pojavile sa transparentima ko da bi mi uopste i vidjeli ikad ovaj clanak na prvoj strani sarajevo iksa.
pa to je uvijek ovako. dodju dobre trebe da protestuju i privuku paznju svojim izgledom. bolje ista nego nista. da su se kakve dvije babe pojavile sa transparentima ko da bi mi uopste i vidjeli ikad ovaj clanak na prvoj strani sarajevo iksa.
- fa84
#9 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
pa to sam ja i rekao ali kolega sebilj se ne slaze
on misli da su fotografi previse paznje posvetili sisama i guzama doticnih aktivistica
sto li nema vise ovakvih aktivistica hehe
on misli da su fotografi previse paznje posvetili sisama i guzama doticnih aktivistica
sto li nema vise ovakvih aktivistica hehe
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#10 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
da li je moguce da ti nisi bio tamo?????????karanana wrote:aha, sorry, ja odmah odem linkom na forum. nikad ne odem na glavnu stranicu.
Sta hocete, da se slikaju u fakn bundama? Poenta se vidi na transparentu sto drze, ostalo je njihov performans!
Da li to smeta malo golotinje? Jel se to moralise???
PS Da imam grudi upola ko jedna od ove dvije, bila bih treca aktivistica! Sto ne mogu na rende kora!
- fa84
#11 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
eto vidis mirci mogla bi ti nesto slicno napraviti pred nasom vladom heheh
-
mIRCerka
#12 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Kao sto rekoh, nemam Adute za to.fa84 wrote:eto vidis mirci mogla bi ti nesto slicno napraviti pred nasom vladom heheh
- karanana
#13 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
jao pa ja tek sad skontah kad sam drugi put otisao na clanak, da je ovo bilo u sarajevu. prvi put nit sam citao tekst ni transparent. pa kako o ovome nije bilo rijeci ranije? otiso bih.mIRCerka wrote:da li je moguce da ti nisi bio tamo?????????karanana wrote:aha, sorry, ja odmah odem linkom na forum. nikad ne odem na glavnu stranicu.
Sta hocete, da se slikaju u fakn bundama? Poenta se vidi na transparentu sto drze, ostalo je njihov performans!
PS Da imam grudi upola ko jedna od ove dvije, bila bih treca aktivistica! Sto ne mogu na rende kora!
- flora.sa
#14 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
mirici, mislim da je poenta teme u tome sto od nekoliko slika na portalu samo jedna pokazuje ono sto treba da pokazuje - ostalo su fotke za KLIK/FHM ili kako li se zovu još ti magazini!mIRCerka wrote:da li je moguce da ti nisi bio tamo?????????karanana wrote:aha, sorry, ja odmah odem linkom na forum. nikad ne odem na glavnu stranicu.
nije do moralisanja, ali ili slikamo golisave trebe, ili protest protiv ubijanja medvjeda...ovdje nam se sve malo pomijesalo...
...ali najbitnije je da su Đevojke svojim tijelima privukle paznju...mission success!
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#15 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Da se i to srediti...mIRCerka wrote:Kao sto rekoh, nemam Adute za to.fa84 wrote:eto vidis mirci mogla bi ti nesto slicno napraviti pred nasom vladom heheh
- BSn
#16 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Mah, ovi iz PETA-e uvijek i forsiraju golotinju, jer su im vazni samo novci, a novci se "lijepe" na to.
Organizacija koja ubija zivotinje, a ovamo supljira o zastiti istih.
Nije rijedak slucaj da se i poznate licnosti obnaze za potrebe PETA-e. Skidaju iz istih razloga zbog kojih i ovi "obicni" aktivisti - nemaju sta pametno reci, nemaju plana i nisu ozbiljni u svojim namjerama, a zele publicititet.
Organizacija koja ubija zivotinje, a ovamo supljira o zastiti istih.
Nije rijedak slucaj da se i poznate licnosti obnaze za potrebe PETA-e. Skidaju iz istih razloga zbog kojih i ovi "obicni" aktivisti - nemaju sta pametno reci, nemaju plana i nisu ozbiljni u svojim namjerama, a zele publicititet.
-
mIRCerka
#17 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Pa iz koliko uglova treba da se vidi BARE SKIN NOT BEAR SKINflora.sa wrote:
mirici, mislim da je poenta teme u tome sto od nekoliko slika na portalu samo jedna pokazuje ono sto treba da pokazuje - ostalo su fotke za KLIK/FHM ili kako li se zovu još ti magazini!
nije do moralisanja, ali ili slikamo golisave trebe, ili protest protiv ubijanja medvjeda...ovdje nam se sve malo pomijesalo...![]()
![]()
![]()
...ali najbitnije je da su Đevojke svojim tijelima privukle paznju...mission success!
vidi se i da je bilo vise reportera nego aktivista
Neka sisa floro, stani u red poslije mene za nadogradnju, pa cemo se mi golotinjom iduce godine boriti protiv diskriminatorskog fotografisanja protesta bla bla
- atko
#18 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Nismo mi dorasli, kao drustvo, ni mnogo jednostavnijim stvarimasebilj wrote:Sramota kako su prikazane aktivistice PETA-e, organizacije koja se bori za etički tretman prema životinjama !!!
Jedni ce moralisati, drugi ce napraviti 157 slika od kojih jedna prikazuje poruku koja i jeste poenta price... a da ne spominjem d neki novinar i napise koju rijec o medi
- mire - ložač
#19 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Dalji komentar suvišan !!!!
" Bože svega ali pameti najviše"
-
bice_bice
#20 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
a o medjedu se radi?
- ProbuseniDolar
#21 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Veca je sramota kakve su izasle na ulicu .... koga briga za zivotinje, kad njih onakve vidi ...
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#22 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Nebi se bunio kada bi ovo bila svakodnevna pojava,samo su mogle i malo vise da otkriju
!
-
mIRCerka
#23 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Dajte manite se filozofiranja, fakat!!!!!atko wrote:Nismo mi dorasli, kao drustvo, ni mnogo jednostavnijim stvarimasebilj wrote:Sramota kako su prikazane aktivistice PETA-e, organizacije koja se bori za etički tretman prema životinjama !!!
Jedni ce moralisati, drugi ce napraviti 157 slika od kojih jedna prikazuje poruku koja i jeste poenta price... a da ne spominjem d neki novinar i napise koju rijec o medi
Kad Velja place kumi moli urlice na ovom forumu da se spasi medo na Vlasicu kojeg kljukaju pivom, svi nesto prst u uho..
uvijek se nadje prokleti izgovor i primjedba!
-
DS9
#24 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Ovakav pristup aktivista PETA-e privlaci paznju, kako medija, tako i javnosti, sto je odlicno sredstvo da se dodje do cilja - povecanja svijesti o potrebi zastite zivotinja. Svaka im cast na hrabrosti, jer nije se lako skinuti na ulici, pogotovo u zemlji s mentalitetom kakav je nas.
- roki
#25 Re: Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
ako njih dvije spase ijednog medvjeda evo glaveDS9 wrote:Ovakav pristup aktivista PETA-e privlaci paznju, kako medija, tako i javnosti, sto je odlicno sredstvo da se dodje do cilja - povecanja svijesti o potrebi zastite zivotinja. Svaka im cast na hrabrosti, jer nije se lako skinuti na ulici, pogotovo u zemlji s mentalitetom kakav je nas.