Moderators: _BataZiv_0809, anex

Novi VR6 sa 300 konjica.VR6 wrote:Vidjeh neki dan, ne izgleda nesto senzacionalno, al fin je sve u svemu.
Vidjet cemo kad dodju jaci motori, sta ce VW ponuditi...
slazem se.. ocekivala sam viseKarabaja wrote:premalo izmjena u odnosu na peticu
Sliver wrote:folcika ko folcika...
evo kupca golfa koji nikad u zivotu ne bi pomislio kupit skoduwhow wrote:Nema nikavoga razloga za radovanje . Novi Golf je "more of the same" i ovakav pristup VW-a dobrano pokazuje rezulatate koji se ocituju u enormnom padu prodaje na najvecem svjetskom trzistu ( Sjeverna Amerika) te neizainteresiranosti kupaca za VW proizvod. Dok se Honda Civic prodaje kao Candy Golfovi u prosjeku stoje dva do tri puta duze na lotovima i prodaju se samo uz zesce discounte. VW je jednostavno preskup i prekonzervativan za ono sto nudi. Kupiti novoga Golfa pored automobila kakvi su Honda Civic , Nissan Sentra , Toyota Matrix nema bas puno racunice ako se zna da isti nude vise za manje pare od Golfa. Ono sto VW treba da uradi je da konacno dovede Skodu na Americko trziste nazalost VW je svjestan da bih ovim potezom postao najveca konkurencija samom sebi jer bi vjerovatno i ovo malo kupaca koji se odluce da kupe Golfa vjerovatno odlucilo za Skodu dok bi oni koji teze luxsuzu vjerojatno preorijentirali na Audi. Dakle nema bas puno uzbudenja kada je u pitanju novi Golf.

i janeki wrote:Ja bi ovo prije nazvao faceliftingom petice nego novim modelom
E jebi gakaubojstina wrote:Po prvi put, bojim se reci, nova generacija izgleda bolje od bilo koje predhodne. Takodjer dodaje se novi, ekonomicniji benzinac, kolekciji 'radilica'. Evo nekoliko slicica neka vam srce zadrhti...siguran sam da hoce...meni jeste.![]()