Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nabucco wrote:Sa 6-7 milja, možeš kupiti Seat Leon sa 150ks, 6 brzina i sportskim ovjesom... Kad je bal nek je maskenbal....
za ovo ti je potpis... ako vex gledas nesto tako, leon bi mi uvijek imao prednost u odnosu na tu cetvorku o kojoj ti pricas... auto je izgledom za oko 3 puta ljepse... a i ostali parametri kad usporedis... meni je taj Leon mrak... samo da nadjes finog, vecinom su i oni izvozani, jbg...
Nabucco wrote:Sa 6-7 milja, možeš kupiti Seat Leon sa 150ks, 6 brzina i sportskim ovjesom... Kad je bal nek je maskenbal....
za ovo ti je potpis... ako vex gledas nesto tako, leon bi mi uvijek imao prednost u odnosu na tu cetvorku o kojoj ti pricas... auto je izgledom za oko 3 puta ljepse... a i ostali parametri kad usporedis... meni je taj Leon mrak... samo da nadjes finog, vecinom su i oni izvozani, jbg...
Koji ostali parametri?
Recimo, da je najvažniji parametar da se ne krade . Ostalo je sve manje više isto, mehanika ista, limarija ista, unutrasnjost iz A3ce (ne komplet, ali velika vecina, da). Ako kupis Sport,FR ili TDI4Cupru, dobijaš sportki ovjes...
Koji ostali parametri?
Recimo, da je najvažniji parametar da se ne krade . Ostalo je sve manje više isto, mehanika ista, limarija ista, unutrasnjost iz A3ce (ne komplet, ali velika vecina, da). Ako kupis Sport,FR ili TDI4Cupru, dobijaš sportki ovjes...
Evo na prvu komforniji je od cetvorke... ima veci gepek ... cetvorka je bar ja to tako gledam rangirana kao "malo auto" bez guzice... Leon je ipak limuzina
leon limuzina?
sta je onda toledo...
btw.to je bara bara s golfom sto se tice gepeka, samo sto je golf uvijek bio ono najbolje sto vw ima za ponudit a seat... ni oni ne znaju sta im je seat ali jedno je sigurno da je puno jeftiniji od golfa (pri tome ne mislim na novac)...
ranger wrote:leon limuzina?
sta je onda toledo...
btw.to je bara bara s golfom sto se tice gepeka, samo sto je golf uvijek bio ono najbolje sto vw ima za ponudit a seat... ni oni ne znaju sta im je seat ali jedno je sigurno da je puno jeftiniji od golfa (pri tome ne mislim na novac)...
a sta je onda Ibiza ??
Po meni je Ibiza u rangu sa cetvorkom modelom ... malo auto onako... ne kazemda ne valjaju, daleko od toga... stavise extra su... ali izvinut ces, meni je Leon i veci, i komforniji i ljepsi (i unutra i vani) nema tu neke price, mozda je do ukusa samo :=)
sta je onda toledo...
a sta je onda Ibiza ??
Po meni je Ibiza u rangu sa cetvorkom modelom ... malo auto onako... ne kazemda ne valjaju, daleko od toga... stavise extra su... ali izvinut ces, meni je Leon i veci, i komforniji i ljepsi (i unutra i vani) nema tu neke price, mozda je do ukusa samo :=)
uhuuh pajdo de ti malo prelistaj literaturu...
ibiza ti je na platformi pola
leon na platformi golfa
toledo mislim takodje na platformi golfa (nisam siguran)
nije to po tebi ili po meni, vec je tako na papiru.
sta je onda toledo...
a sta je onda Ibiza ??
uhuuh pajdo de ti malo prelistaj literaturu...
ibiza ti je na platformi pola
leon na platformi golfa
toledo mislim takodje na platformi golfa (nisam siguran)
nije to po tebi ili po meni, vec je tako na papiru.
razumijem ja to, kazem da je meni Leon komforniji i ljepsi u svakom smislu od cetvorke... pa taman da su i u istoj klasi...
sta je onda toledo...
a sta je onda Ibiza ??
Pobrk'o si loncice druze, al' nema veze, ima da ti halalimo.
Ibica-Polo
Kordoba-Polo klasik
Leon-Golf
Mislim da je Toledo nešto kao Oktavija, platforma Golfa a razvučen da teži ka D segmentu. Tek je Exeo valjda pravi D segment jer je to stari model A4.