Golf II Wolfsburg Edition
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
NindzaBorac
#1 Golf II Wolfsburg Edition
Ako može pomoć u potrazi za Golfom II Wolfsburg Edition, a koji se nalazi na prostoru Sarajeva
HVALA
HVALA
- sorcerer
#2 Re: Golf II Wolfsburg Edition
ko te to slagao?
- johntra
#3 Re: Golf II Wolfsburg Edition
ko ga nađe, njegov je!!!!
-
530i
#4 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Nema ni čestitog Vogošća edition, a kamoli Wolfsburg, skoro sve su sjebali ili čuneri ili moleri...ove druge i razumijem.
-
husoboss
#5 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Potraz ovu informaciju na bhtuning.com
- sparky
#6 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Na bhcuningu svaki drugi golf je WE
Inace, model sa tom opremom je pravljen 89e i 91e.
p.s ako ga nadjes u BiH javi i meni
Inace, model sa tom opremom je pravljen 89e i 91e.
p.s ako ga nadjes u BiH javi i meni
- Qler
#7 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Jeste, ako ne vidis dalje od golfa...
-
esso_sa
#8 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Ne postoji originalni Wolfsburg Edition niti u Sarajevu, niti u BiH... Neko te je slagao...NindzaBorac wrote:Ako može pomoć u potrazi za Golfom II Wolfsburg Edition, a koji se nalazi na prostoru Sarajeva
HVALA
Postojalo je 2-3 komada ali nekad krajem 90-ih i pocetkom 2000-ih a i njima su cuneri davno dohakali
Najvise je prezivio jedan Edition Blue koji se vozao ali i on je odavno "nestao"
Ovo sto se sad vozika su Wolfsburg Edition wannabe golfovi, cuneri stavili WE edition znacke (ni one nisu original nego made in China) i kontaju da su tako pretvorili auta u ediciju
Sto se BiH onako generalno tice, u Mostaru se voza jedan Edition One (i on nosi WE znacke) ali taj auto nikad nece biti na prodaju (znam vlasnika
-
romeomoraprezivjeti
#9 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Imas sad dobru ponudu Zivinice i Kalesija edition,.
Na pik.ba je jako dobra ponuda.
poslano s moga Sonija Ze:-D
poslano s moga Sonija Ze:-D
-
Pirija
#10 Re: Golf II Wolfsburg Edition
a koji ce ti kurac, haj da je G60 limited II il Rally dvojka...
- kosturx
#11 Re: Golf II Wolfsburg Edition
ako si musterija i hoces da kupis ED1 golfa ja cu te ovih dana odvesti da ga licno pogledas. auto je odjavljen i ceka radove, medjutim s obzirom da je vlasnik uzeo jos jedan auto dosta rijedji mislim da bi ovog i prodao. ima njih jos uvijek
na piku ima jedan prodaje se ali ne znam dal je fabricki ali po svemu sudeci da jeste, u mostaru imaju dva sto ja znam
od tih je jedan extra brzi a drugi je dosao iz sarajeva.
i mislim da esso misli na jednog od ta dva auta. ima jos jedan u sarajevu se voza
čiko stariji voza mada je koliko sam uspio upratiti dizel u njemu.
na piku ima jedan prodaje se ali ne znam dal je fabricki ali po svemu sudeci da jeste, u mostaru imaju dva sto ja znam
i mislim da esso misli na jednog od ta dva auta. ima jos jedan u sarajevu se voza
-
esso_sa
#12 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Evo gledam sad na PIK i ima jedan potencijalni "ED1" (mozda bi mogao biti - boja, sjedista i tapacirunzi poklapaju) ali ne moze se reci da je original. Lik je upakovao tablu od Corrada i VR6 motor a ni felge nisu njegove... Pitanje je sta je cuner jos uspio da dohvati (citaj: razvali)kosturx wrote:ako si musterija i hoces da kupis ED1 golfa ja cu te ovih dana odvesti da ga licno pogledas. auto je odjavljen i ceka radove, medjutim s obzirom da je vlasnik uzeo jos jedan auto dosta rijedji mislim da bi ovog i prodao. ima njih jos uvijek
Za Mostar, ja mislim na ovog "extra brzog"
A za tog drugog ne znam da postoji, bar ga ja jos nisam upratio
Last edited by esso_sa on 30/01/2014 14:47, edited 1 time in total.
- kosturx
#13 Re: Golf II Wolfsburg Edition
ima onaj neki ali godiste se ne poklapa tako da je vjerovatno "dekodiran"
ima auto koje se dugo vozalo-stajalo po sarajevu i fabricki je ed1 i regularan a i jako dobar primjerak. licno poznajem vlasnika i jednog i drugog

ima ovaj
sudeci po enterijeru i sitnicama rubovima i sl
http://www.pik.ba/artikal/10768620/edit ... g-edition/
ma ima njih samo treba drzati oci otvorene mada su vecinom grobovi...
ima auto koje se dugo vozalo-stajalo po sarajevu i fabricki je ed1 i regularan a i jako dobar primjerak. licno poznajem vlasnika i jednog i drugog

ima ovaj
http://www.pik.ba/artikal/10768620/edit ... g-edition/
-
esso_sa
#14 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Ma nije se taj ni u prolazu sreo sa ED1. Ima samo tapacirunge kakvi su bili u ED1.kosturx wrote: ima ovaj
www.pik ba/artikal/10768620/edition-one-golf-2-gti-g60-16v-wolfsburg-edition/
Ostalo je nista ni sa cim....
-
Pirija
#15 Re: Golf II Wolfsburg Edition
kosturx wrote:ima onaj neki ali godiste se ne poklapa tako da je vjerovatno "dekodiran"
ima ovaj
http://www.pik ba/artikal/10768620/edition-one-golf-2-gti-g60-16v-wolfsburg-edition/
wolfsburg nema zmigavce na blatobranu

- sparky
#16 Re: Golf II Wolfsburg Edition
taj auto je iz vogosce. kupljen u italiji, fabricki 16v, odmah mu je promijenjen motor i ubacena stedljiva verzija. ciko i ne pomislja na prodaju...kosturx wrote: ima jos jedan u sarajevu se voza
- kosturx
#17 Re: Golf II Wolfsburg Edition
pa nema ni ovaj kojeg sam ja stavio, ima wob bedzevePirija wrote:kosturx wrote:ima onaj neki ali godiste se ne poklapa tako da je vjerovatno "dekodiran"
ima ovaj
http://www.pik ba/artikal/10768620/edition-one-golf-2-gti-g60-16v-wolfsburg-edition/
wolfsburg nema zmigavce na blatobranu

Last edited by kosturx on 31/01/2014 08:36, edited 1 time in total.
- kosturx
#18 Re: Golf II Wolfsburg Edition
ima tepih od editiona, i g60 rubove, takodje mislim da je boja LP7V jedna od tri koje su dolazile na njemu.esso_sa wrote:Ma nije se taj ni u prolazu sreo sa ED1. Ima samo tapacirunge kakvi su bili u ED1.kosturx wrote: ima ovaj
Ostalo je nista ni sa cim....
-
esso_sa
#19 Re: Golf II Wolfsburg Edition
I da jeste, toliko je upropasten da mu nema spasa...
Ovog sam ranije pominjao : http://www.pik.ba/artikal/5782820/golf- ... ition-one/
Ima boju (tamno ljubicasta, najcesca kod ED1) a i komplet interijer od ED1. Izgleda da je pravi ED1 i ima potencijala da se vrati u zivot pod uslovom da mu se ovaj motor, konzola od Corrada i seljacki retrovizori zamjene dijelovima koji su originalno dolazili na ED1...
Ono, lagano ga komplet rastavit, oprat i pobacat sav seljakljuk iz njega i polako ga sastavit kako treba
Ovog sam ranije pominjao : http://www.pik.ba/artikal/5782820/golf- ... ition-one/
Ima boju (tamno ljubicasta, najcesca kod ED1) a i komplet interijer od ED1. Izgleda da je pravi ED1 i ima potencijala da se vrati u zivot pod uslovom da mu se ovaj motor, konzola od Corrada i seljacki retrovizori zamjene dijelovima koji su originalno dolazili na ED1...
Ono, lagano ga komplet rastavit, oprat i pobacat sav seljakljuk iz njega i polako ga sastavit kako treba
Last edited by esso_sa on 31/01/2014 09:10, edited 1 time in total.
- kosturx
#20 Re: Golf II Wolfsburg Edition
jeste lc3u ljubicasta.esso_sa wrote:I da jeste, toliko je upropasten da mu nema spasa...
Ovog sam ranije pominjao : www.pik ba/artikal/5782820/golf-2-vr6-edition-one/
pa jeste garant originalni ali upropasten a koliko se sjecam po papirima ne odgovara ed1 jer je vjerovatno neko vrsio neke muljavine, znas sta mislim..
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#21 Re: Golf II Wolfsburg Edition
Onda ne vrijedi nista vise od obicnog Golfa. Ja bih licno trazio iskljucivo auto koje se po broju sasije i broju motora slaze sa ED1,sve ostalo je "bezvrijedno" i cisto bacanje para.kosturx wrote:jeste lc3u ljubicasta.esso_sa wrote:I da jeste, toliko je upropasten da mu nema spasa...
Ovog sam ranije pominjao : http://www.pik ba/artikal/5782820/golf-2-vr6-edition-one/
pa jeste garant originalni ali upropasten a koliko se sjecam po papirima ne odgovara ed1 jer je vjerovatno neko vrsio neke muljavine, znas sta mislim..
- _mufljuz_
#22 Re: Golf II Wolfsburg Edition
moras podobro bit udaren u vugla i trazit sklopociju da kupis 
ja bih volio naci neku dobru Skodu Rapid ili NSUa ili Ford Capri pa se rcitiku
ja bih volio naci neku dobru Skodu Rapid ili NSUa ili Ford Capri pa se rcitiku
- sorcerer
#23 Re: Golf II Wolfsburg Edition
jel vakog 

- _mufljuz_
#24 Re: Golf II Wolfsburg Edition
štrco bi s njim bolje nego da me zajase Silvija Sajnt u najboljim danima svoje mladostisorcerer wrote:jel vakog
nadjoh jednog kod sebe restauriranog po PSu za 5000€ jebo mater da sam s poslom pazario bih kredit i cao
ako hos da ti posaljem slike
Last edited by _mufljuz_ on 31/01/2014 10:55, edited 1 time in total.
- sorcerer
#25 Re: Golf II Wolfsburg Edition
ja sam strcno na ovu simcu mada je nikad uzivo nisam vidio u zivotu......_mufljuz_ wrote: štrco bi s njim bolje nego da me zajase Silvija Sajnt u najboljim danima svoje mladosti