Golf 3GT naslonjaci

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
felix

#1 Golf 3GT naslonjaci

Post by felix »

Zna li neko da li se naslonjaci za glavu mogu ugraditi na zadnje sjediste. Na mome golfu 96 god GT oprema, nazad nije preklopiva kljupa (koliko ja znam naslonjaci dodju samo sa preklopivom klupom) i nema naslonjaca za glavu. Osobe nazad na duzim putovanjima se muce jer je pravo nezgodno sjediti. Da li neko zna neko rijesenje? Ne zelim da nesto improviziram...

Nezgodno mi je kupovati novo sjediste, u mene su recaro sportska sjedista, tako da je polovno tesko naci ( a i sare sjedista bi se razlikovale).

kada bi ih i nabavio (dva naslonjaca za glavu) ali ne znam kako da ih ugradim. Zna li neko unutarnju konstruikciju zadnjeg naslonjaca sjedista? Ako izbusim u tkanini cetiri rupe (dvije lijevo dvije desno) i stavim naslonjac, da li ce to valjati? Hoce li sipke metala moci proci?

Eva tema nije "da bi imao naslonjace" vec kada putujem stvarno imam problema sa putnicima nazad, glava je do Beca u zraku, i stvarno je nezgodno.

Da li neko od vas ima da proda dva naslonjaca? A da nije papreno

THX
Any

Post by Any »

Jarane uzmi cetiri cjevcice istog promjera kao sto su one na prednjim sjedistima i laganice probuci sjediste i ubaci cjevcice :D
neka cjevcice budu minimalno 20 cm duge jer nemaju tvrdu vezu u sjedistu :?
Kada ih ubacis sama spuzva u sjedistu (koja je presovana)ce ih cuvati :-D
Kada budes busio repe ako se vec odlucis na taj korak gledaj da kada pogledas odzada u auto naslonjaci izgledaju paralelno sa prednjim :D

Sto se tice naslonjaca otidji na otpad i probaj uzet :D
Nebi trebali biti vise od 30 kemova jer ce ti prodati sa sjedista koja su deformisana ili ostecena :oops:

Nemoj da ti se ruke tresu kad budes busio rupe:lol: :lol:
Post Reply