Pozdrav.
Već par dana ne radi. Ponekad u toku vožnje proradi i opet se vrati na 0. Nekad podivlja ubrzano se kretati i stane... Danas sam primjetio da i sat za kilometrazu ne mice. Presao sam minimum 39 km a i dalje stoji na jucerasnjoj kilometrazi... Mislim da je komplet problem nastao kad sam nedavno na parkingu zatekao kad sam usao u auto da je kutija sa osiguracima spala sa drzaca i da je na podu jedan plavi osigurac. Nakon sto sam vratio osigurac i kutiju na mjesto pocelo se ovo desavati.
Pitanje glasi. Da li je moguce da sama kutija spadne sa drzaca ili je moguce neko provalio u auto pa nesto dirao ili pokusao upaliti ili sl. ?
I u cemu je problem pa mi ne radi pomenuto na tabli?
Hvala unaprijed
Golf 3 problem kazaljka za brzinu km/h i sat za kilometražu ne radi?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
asim2673
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#2 Re: Golf 3 problem kazaljka za brzinu km/h i sat za kilometražu ne radi?
Bitango, da mu nije problem ko i meni ? 
aj provjeri da li ti rade rikverc svjetla konstantno, meni se desilo da je otišao rikverc prekidač, i na istom osiguraču rikverc prekidač i senzor brzine. Izbije osigurač, prestane raditi i kilometar sat i pređena kilometraža. Bitanga prohako šta je problem i napravili
aj provjeri da li ti rade rikverc svjetla konstantno, meni se desilo da je otišao rikverc prekidač, i na istom osiguraču rikverc prekidač i senzor brzine. Izbije osigurač, prestane raditi i kilometar sat i pređena kilometraža. Bitanga prohako šta je problem i napravili
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3 Re: Golf 3 problem kazaljka za brzinu km/h i sat za kilometražu ne radi?
ma trola frajer,golfovi se ne kvare...
- basicm
#4 Re: Golf 3 problem kazaljka za brzinu km/h i sat za kilometražu ne radi?
I meni se ovo desava kad stoji auto.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#5 Re: Golf 3 problem kazaljka za brzinu km/h i sat za kilometražu ne radi?
da nije kakav miš električar uletio