Golf 2 pomoc
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
senad333
#1 Golf 2 pomoc
Imam golfa 2 benzinca i u zadnje vrijeme se nenormalno zagrijava.Odvozam ga malo po gradu a kazaljka od temp. mu skace odma ko luda stanem otvorim haubu sav se bezbeli uspusio a hladnjak se ne ukljucuje odma nego kroz nekih 20-30 min il nikako. Nijedan majstor ne zna u cemu je rijec kod kojih sam bio, ja mislim da nesto nije u redu sa hladnjakom, ako mi neko moze pomoc neka napise...
-
The_Flyer2002
ja mislim da ti je termostat. promjeni njega i kad ga budes stavljo probusi rupu u njemu tako da stalno radi.
kad si zadnji put antifriz mjenjo?
kad si zadnji put antifriz mjenjo?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma ja..termostat.Sjecam se dok sam vozio yugu tamo davnih ...
.Kako sam sipao cistu vodu kamenac se uhvatio po termostatu(od stajanja preko rata) tako da se vise nije nikako otvarao a kako u yugi nema pokazivaca temperature nego samo lampica koja ti se upali kad je vec kasno...otisla glava motora
.Al fakat i sad se prodaju nekvalitetni termostati.Ima slucajeva da kad se otvori da se vise ne zatvori
, zaglavi u tom polozaju i ni makac.Tako zimi tesko da mozes postici neku radnu temperaturu motora ako ostane otvoren non stop.
Savjet, kupuj original termostat ne gledajuci na cijenu!!!
Savjet, kupuj original termostat ne gledajuci na cijenu!!!
-
Monya
Interesantno, to bi trebalo da znaju u svakom servisu. U stvari, najbolje ti je da nadjes nekog prijatelja koji se makar malo razumije oko toga, uzmete bocu pica, nesto malo za mezu i, lagano, redom pregledate sve te sumnjive elemente. Tu nije potreban neki poseban alat. Kad otkrijete kvar, lijepo u neki najblizi servis da to otklone-zamjene.
Tako ces najbolje proci, sve ostalo ti je: "ostavite vozilo i dodjite sutra..."
Tako ces najbolje proci, sve ostalo ti je: "ostavite vozilo i dodjite sutra..."