Golf 2 ili Vectra???

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

sheikh

#26 Re: Golf 2 ili Vectra???

Post by sheikh »

Better Man wrote:
sheikh wrote:Izbor moj je naravno Golf :)
Opel je fkt bio tan tan tanana u tim godinama :) I taj motor u vectri mi je suhveli pravo :)
:thumbup: :bih:
Dakle tvoj izbor je 6 godina starije auto i za klasu manje od Vectre. Da je u prijedlogu sa vectrom bio Golf kec iz 1975. godine ti bi opet rekao Golf, jer mislis da VW svetinja, a nije. Licno ja sam za mladje auto i tako bi trebao svako normalan da razmislja. Naravno da tu ulogu igra i ocuvanost auta. Price oko snage motora i brzine su suplja, jer ne kupujes auto za reli trke i nase ceste nisu adekvatne za brzu voznju. Ja licno ne bih uzeo ni jedno od ponudjenih, jer su stara oba i zato sto ces sigurno istresti dodatnih para na odrzavanje takvog auta.

Cccccc odma ne napade covjek :) VW nije svetinja,ali covjek ima ogranicen budzet i pitao je nas koji bi mu bio najbolji izbor od PONUDJENIH vozila. Za takav njegov budzet ovo mu je fin izbor(mislim na oba auta) Sto sam ja preporucio golfa,to nema veze sa VW vec zbog problem kojeg je Opel imao tih godina :)
jefferson

#27 Re: Golf 2 ili Vectra???

Post by jefferson »

Mlad i Nevin wrote:Jarane, haj' ti postavi sliku Vectre o kojoj je riječ....ovo što si ti postavio je Vectra stara 10-12 godina...

Objektivno, Vectra komforniji i ljepši auto, ali Golf ide na sve moguće i stvarno se ne da pokvariti tako da....trebamo znati i kolike su im cijene ? A za*ebi bilo kakav komfor za te pare, niko ne vozi Golfa zato da bi uživao u njemu ili zato što ga voli već voze se zato što rade a ne olakšavaju novčanik. Isto tako mu i ne treba nikakva snaga, čovjek je početnik i njemu je dovoljno samo da ide, lakše će se naučit nego da mu sada daš neku jaču mašinu. I ja sam početnik pa znam kako je.
:run:
Mlad i Nevin

#28 Re: Golf 2 ili Vectra???

Post by Mlad i Nevin »

Imaš neki problem? Može li Vectra ići na ulje?

Lično vozim Fiata i ne bih kupovao duju al' svi nešto na forumima pljuju po njemu a pola raje ga vozi sa istog foruma.
Kinaski

#29 Re: Golf 2 ili Vectra???

Post by Kinaski »

Tipujem na golfa , ruzna ova vektra
jefferson

#30 Re: Golf 2 ili Vectra???

Post by jefferson »

Mlad i Nevin wrote:Imaš neki problem? Može li Vectra ići na ulje?

Lično vozim Fiata i ne bih kupovao duju al' svi nešto na forumima pljuju po njemu a pola raje ga vozi sa istog foruma.
hahahahahahahah. Momak, u sustini svaki dizel bi ogao na ulje ici! Imas X auta koja idu na ulje iz restorana itd. cccccc, ti veze nemas kako dizel motor radi, ali to je mjerilo po tebi jel se auto kvari ili ne????
AmADin_gospo

#31 Re: Golf 2 ili Vectra???

Post by AmADin_gospo »

prodajem ŽGMLJAU limuzinu dizela sa 1.6 motorom, osim dizela ide i na kukuruz, čumur i usrane dječuje pelene, samim time bolji je od golfa :roll: :roll:
Post Reply