bas ti podjoh recibug wrote:danas i ovo jemnozina
:D
GODINE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
hmm oba odnosa imaju svojih prednosti i mana....i po mene nivo emocionalne upletenosti i te kako igra ulogu, nisu samo godine u pitanju...a posto sam se cesto cesto bunila protiv mladjih muskaraca, samo da kazem da cesto mladje zna biti i sladje

- Fair Life
Oprezno Novalicka s mladjima... Bilo bi mi zao, draga si mi...novalic wrote:zasto samo sex.. a ne veza.. i mene interesuje tvoj stav..
[img]http://www.htnet.hr/imagesT/fset_images/logo50.gif[/img][color=white]__[/color][size=134]Utorak, 01.11.2005.[/size] wrote:Ubio 70-godišnju ljubavnicu da je ne oženi
U izvješću sa suda objavljenom u dnevnom listu Etemad kaže se da je vozač taksija, nazvan samo Hamidreza, pobjesnio kada mu je njegova ljubavnica predložila brak
TEHERAN - "Otišao sam njenoj kući, a ona mi je rekla da za mene gaji duboka osjećanja i predložila da se vjenčamo", rekao je Hamidreza sudu.
Hamidreza je objasnio da već ima ženu i djecu, a ona je, kaže, 'ostala povrijeđena i ošamarila ga'.
Hamidreza ju je potom nokautirao i ugušio pokrivačima prije no što je pobjegao s njenim nakitom.
Hina
ponedjeljak, 31.10.2005.
-
Harrys
Florisa,nedavno provedena strucna anketa u Svici dala je iznenadjujuce rezultate.flora.sa wrote:novalic wrote:vidis.. ako pomjeris ono 28-30 na 34-36.. ideala..![]()
![]()
![]()
pravo zborisˇ...ima logike
![]()
![]()
![]()
joj novo, javnem ti se za 16 godina...toliko mi treba do 40-te...pa da razmijenimo iskustva...ja mozˇda potvrdim ovo sˇto si ti meni rekla, a ti meni dasˇ savjet koga da trazˇim u 50-tima...
![]()
![]()
Najaktivnije zene u seksu su u dobi 40-50 godina,zatim,30-40 godina i tek one 20-30godina.
Znaci Nova nam tek ulazi u "zlatne godine"a ti vidi za sebe.
- flora.sa
ma ja hare znam za sebe...meni ne trebaju te hanketeHarrys wrote:Florisa,nedavno provedena strucna anketa u Svici dala je iznenadjujuce rezultate.flora.sa wrote:novalic wrote:vidis.. ako pomjeris ono 28-30 na 34-36.. ideala..![]()
![]()
![]()
pravo zborisˇ...ima logike
![]()
![]()
![]()
joj novo, javnem ti se za 16 godina...toliko mi treba do 40-te...pa da razmijenimo iskustva...ja mozˇda potvrdim ovo sˇto si ti meni rekla, a ti meni dasˇ savjet koga da trazˇim u 50-tima...
![]()
![]()
Najaktivnije zene u seksu su u dobi 40-50 godina,zatim,30-40 godina i tek one 20-30godina.![]()
![]()
Znaci Nova nam tek ulazi u "zlatne godine"a ti vidi za sebe.![]()
![]()