Gobac pokaza cunu na Pile&Maca show...

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

edu

Post by edu »

Ne smeta meni sto se on skida..jebe mi se za to.....ali bi mi zasmetalo da sam bio tamo..kontas..muskarac gleda u tebe i kitu ti pokazuje..(a ti si musko btw :D )..to shvatam kao ruganje..provokaciju..nekome kad pokazes srednji prst hoce da poludi..a pogotovo debilna publika u studiju koja je aplaudirala na njegovo kitovanje...
The_Fluid

Post by The_Fluid »

edu wrote:Ne smeta meni sto se on skida..jebe mi se za to.....ali bi mi zasmetalo da sam bio tamo..kontas..muskarac gleda u tebe i kitu ti pokazuje..(a ti si musko btw :D )..to shvatam kao ruganje..provokaciju..nekome kad pokazes srednji prst hoce da poludi..a pogotovo debilna publika u studiju koja je aplaudirala na njegovo kitovanje...

edu
chini mi se da je Pile i Maca emisija takvog tipa da je normalno da se u sklopu nje desi provokacija, skidanje, oblachenje, pa i pokazivanje chune/kite/itd.
Znachi sve i da si se odluchio da idesh u studio da gledash istu emisiju, trebalo bi, na osnovu dosadashnjih emisija da znash da tamo netje biti kurs o kukichanju ili paranju dzhempera, zar ne?

Realno, emisija je ochajna, sretjom termin u kojem se prikazuje, kako to papak_eliminator napisa je odgovarajutji, odnosno ne prikazuje se u dnevnom terminu.
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

edu wrote: Slazem se..ali mene je nesto drugo iznerviralo..da je meni pokazao cunu ja bih ustao i izasao iz studija (ili bih ja uzvratio na isti nacin pa ga ponizio :D :D )..a sigurno ne bih aplaudirao..kao to je cool..haj razumijem trebice sto su aplaudirale..al' mudonje???

:D :D :D
Ne znam da li si ikada prisustvovao ijednom koncertu psihomodopopa-ne sjecam se da je ijedan prosao bez Davorove guze u gro planu :D:D a i chune :D stoga, ako u Jerry Springer show trebe ulaze i pozdravljaju se sa dizanjem bluze i pokazivanjem sisa, da li da ocekujemo publiku da ucini isto???
edu

Post by edu »

Sto se tice emisije..ne znam sta bih rekao..nekad lupetaju gluposti (obojica) a nekad Marinkovic zna i provaliti..svidja mi se kad maltretira one p(j)evaljke..to su kokoske i drugo nisu ni zasluzile..Pile mi je cirkus..dvorska luda kojoj se ne moze ni nasamijati!..pogledam "show" kad nemam pametnijeg posla..mislim da me ta emisija nece napraviti pametnijim no sto jesam..a nece me ni zatupiti (nisam bas podlozan tome)...

Fluid,
Provokacija neka normalna DA..e sad je problem sto je NORMALAN relativan pojam..ocigledno ono sto je za Gobca normalno za mene nije..ali to je emisije koja ne ide uzivo..i mislim da se to moralo rezati u montazi..da ja odem na snimanje??..NE..ni lud.."na osnovu dosadasnjih emisija" nisam mogao pretpostaviti da ce neko cunu pokazivati..toga nije bilo..sta je sljedece..mozda da Pile popusi nekom kamermanu..naravno uz veliko odobravanje prisutne publike..ko zna?? Mislim da nije ocajna..ako je ovaj "show" ocajan sta bi tek trebali govoriti za Idealne trebe & mudonje..(komponentne) multitalente..i ostala ocajna sranja?!

Eliminatore,

nisam prisustvovao njihovom koncertu i nikad ne bih takvo nesto uradio..mozda primitivno razmislja..mozda nisam IN..ali ja ne idem na koncert da bih vidio Davorov penis iliti cunu..ili da vidim necije sise..tange..ili neciju jupu..idem da cujem, prvenstveno, kvalitetnog (normalnog - kao sto rekoh relativan pojam) muzicara..znaci na nasim prostorima u obzir moze doci neko poput: Gibonnija..Stefanovskog..Josipe Lisac..Balasa..Olivera..Rundeka..i ostalih normalnih..kvalitetnih muzicara...

Ako ovo znaci da sam OUT..onda cu sa zadovoljstvom i ponosom reci: JESAM!!!
7th_Heaven

Post by 7th_Heaven »

Ja propustih cunu jebemu.... :(

np. Psihomodo pop - Sexy magazin
Post Reply