Gobac pokaza cunu na Pile&Maca show...
Moderator: _BataZiv_0809
-
edu
#1 Gobac pokaza cunu na Pile&Maca show...
A publika mu aplaudira k'o da im je ne znam sta lijepo uradio...
Kako to?
Ili je to cool potez Gobca..mozda je to IN???
Ja bih pljunuo svakoga ko bi mi takvo nesto uradio..al' jok..retardijusi aplaudiraju...
Treb'o im je prici pa svakog kitom po celu udariti..mogu tek zamisliti koji bi onda aplauz dobio...
Kako to?
Ili je to cool potez Gobca..mozda je to IN???
Ja bih pljunuo svakoga ko bi mi takvo nesto uradio..al' jok..retardijusi aplaudiraju...
Treb'o im je prici pa svakog kitom po celu udariti..mogu tek zamisliti koji bi onda aplauz dobio...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Da, ali i ti si gledao emisiju...
- horns&drums
Onda nemoj pljuvati po emisiji i publici jer si i ti ucestvovao indirektno u tome
- horns&drums
Drugo je obrana (oprosti, obozavam hrvatske rijeci) Milosevica, a drugo je jedna trecerazredna emisija.
Ili je to tebi mozda isto?
Nemoj ti vise... Pile & Maca hahaha
Jesi kupio novi broj Ekspresa? Ima pravo traceva i u kasike se gleda

Ili je to tebi mozda isto?
Nemoj ti vise... Pile & Maca hahaha
Jesi kupio novi broj Ekspresa? Ima pravo traceva i u kasike se gleda
-
edu
stochar wrote:Ne bih se slozhio kolega po revoluciji, jer, da bi o nechemu dao sud, pohvalio ili popljuvao, moras znati zasto to pljujes... ja sam jednom pogledao tu emisiju, cisto da znam o chemu se radi, isto tako pogledam i Express i Svijet (moram biti upucen), ali zaista ne mora znachiti da je to podrzhavanje istoga...horns&drums wrote:Onda nemoj pljuvati po emisiji i publici jer si i ti ucestvovao indirektno u tomeNaravno, uvijek postoji daljinski...
H&D me iznenadio (ne pozitivno) sa nekoliko svojih komentara u zadnje vrijeme..pripisat cu to promjeni vremena..a ne necemu drugom!
-
papak_eliminator
Gobac je oduvijek u Sarajevu skidao gace...ne znam zbog cega se sada od toga pravi presedan...
svaki koncert PMP u Sarajevu se zavrsavao njegovim skidanjem hlaca (a pocesto i gaca)....
P&M Show se emituje u kasnim satima, stoga nema opasnosti da ce djeca da od cika Davora nauciti nesto "gresno" i "pogresno"....
Trenutno mislim da je bolje gledati Davorovu chunu ui gro planu nego plejadu spanskih serija pomocu kojih rijetka djeca nauce spanski, a vecina ih nauci spletkariti, skrivati tragove svojih zijana a da ne pricamo o laganju....
svaki koncert PMP u Sarajevu se zavrsavao njegovim skidanjem hlaca (a pocesto i gaca)....
P&M Show se emituje u kasnim satima, stoga nema opasnosti da ce djeca da od cika Davora nauciti nesto "gresno" i "pogresno"....
Trenutno mislim da je bolje gledati Davorovu chunu ui gro planu nego plejadu spanskih serija pomocu kojih rijetka djeca nauce spanski, a vecina ih nauci spletkariti, skrivati tragove svojih zijana a da ne pricamo o laganju....
-
edu
Slazem se..ali mene je nesto drugo iznerviralo..da je meni pokazao cunu ja bih ustao i izasao iz studija (ili bih ja uzvratio na isti nacin pa ga poniziopapak_eliminator wrote:Gobac je oduvijek u Sarajevu skidao gace...ne znam zbog cega se sada od toga pravi presedan...
-
cackalica
ocigledno da vecina ne poznaje gobca...ni psihomodo..ko je posjetio njegov bar jedan koncert znao bi da je on covjek koji obozava akt..posebno svoj jel...malo narcis..no...ne znam zasto cudjene tome?pa sve ovozemaljske kretenarije su dozvoljene u toj emisiji...
isprva su maca i pile bili jako zanimljivi.osvjezenje na televizijskom ekranu,,,duh ulice i prostakluka na tv-u...jeeee.bas.no vec svaka granica onog sto je neko od vas nazvao spontanoscu je davno predjena..zapravo tamo je sve unaprijed isplanirano..ajmo biti idioti,odvratno vulgarni...glavni smo...ko to smije da toliko laje na tv-u ko mi...cenzuru ne jebemo...
i sta? mi sad treba da se divimo tome...ma decki hrabri ste mi praaaavo
isprva su maca i pile bili jako zanimljivi.osvjezenje na televizijskom ekranu,,,duh ulice i prostakluka na tv-u...jeeee.bas.no vec svaka granica onog sto je neko od vas nazvao spontanoscu je davno predjena..zapravo tamo je sve unaprijed isplanirano..ajmo biti idioti,odvratno vulgarni...glavni smo...ko to smije da toliko laje na tv-u ko mi...cenzuru ne jebemo...
i sta? mi sad treba da se divimo tome...ma decki hrabri ste mi praaaavo