"GO BOSNIA !!"

Post Reply
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Svakim danom u svakom pogledu postajemo sve istiji i istiji...
mostarac

Post by mostarac »

Soul_Sista wrote:
mostarac wrote:
Voz wrote: A odakle tebi pravo da osudjujes one koji klanjaju 5 puta na dan?
Protestvovali su danas Bosnjaci muslimani u ime neslaganja sa karikaturama i samo jos nesto. Danas je izaslo oko 1000 ljudi, a vjeruj da ima jos mnogo ljudi sto ih podrzavaju samo sto nisu dosli(zbog ovog ili onog razloga). Vas 5-6 na ovom forumu, mozete do sutra plakati i jadikovati na internetu jer za nesto vise nemate muda!
Znas sta je problem? Problem je to sto na tih 1.000 kretena imas milion ljudi u ovoj zemlji koji su danas uplaseni i postidjeni jer na svjetskim TV stanicama i u novinama cijeli svijet ce gledati BiH kroz tih 1.000 mongoloida zrelih za zatvora, a nece znati da su oni debela manjina.
i znas sta je jos problem?
radi tih 1.000 debila gradjani ove zemlje ne mogu nigdje ni da putuju ni da slobodno zive niti bilo sta drugo. Mislim da je najbolja stvar koju ova drzava moze uraditi da se tih 1.000 debila zakonski kazni, a svako organizovanje im se zabrani u cilju sirenja tolerancije i stvaranja slike o Bosni kao o normalnoj zemlji.
Ne slazem se sa tobom!

Ovi danas sto su izasli imaju pravo na to i neka im bude. Imaju pravo na proteste i imaju pravo da artikulisu svoj glas.

Kljucno pitanje je, zasto i ovi drugi koji imaju isto to pravo i koji eto zele tu slobodu putovanja i da zive slobodno, isto tako ne artikulisu svoj glas? Zasto i oni ne izlaze na ulice, samo sa nekim drugim ciljevima? Zasto? Zar smo tako glup narod? :x

Mi sami moramo da ucestvujemo u stvaranju jedne normalne Bosne i Hercegovine! Ali se jos uvijek ocekiva od drugih...da neko drugi uskoci za nas..medjunarodna zajednica, Amerika, Pedja...itd itd.
ali nemaju pravo na paljenje zastava i u tom smislu dovode u probleme citavu zemlju. to nemaju pravo i to je cak kaznjivo i po zakonu. Uh jebote zarmi imamo zakone :(
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

mostarac wrote:
Soul_Sista wrote:
mostarac wrote: Znas sta je problem? Problem je to sto na tih 1.000 kretena imas milion ljudi u ovoj zemlji koji su danas uplaseni i postidjeni jer na svjetskim TV stanicama i u novinama cijeli svijet ce gledati BiH kroz tih 1.000 mongoloida zrelih za zatvora, a nece znati da su oni debela manjina.
i znas sta je jos problem?
radi tih 1.000 debila gradjani ove zemlje ne mogu nigdje ni da putuju ni da slobodno zive niti bilo sta drugo. Mislim da je najbolja stvar koju ova drzava moze uraditi da se tih 1.000 debila zakonski kazni, a svako organizovanje im se zabrani u cilju sirenja tolerancije i stvaranja slike o Bosni kao o normalnoj zemlji.
Ne slazem se sa tobom!

Ovi danas sto su izasli imaju pravo na to i neka im bude. Imaju pravo na proteste i imaju pravo da artikulisu svoj glas.

Kljucno pitanje je, zasto i ovi drugi koji imaju isto to pravo i koji eto zele tu slobodu putovanja i da zive slobodno, isto tako ne artikulisu svoj glas? Zasto i oni ne izlaze na ulice, samo sa nekim drugim ciljevima? Zasto? Zar smo tako glup narod? :x

Mi sami moramo da ucestvujemo u stvaranju jedne normalne Bosne i Hercegovine! Ali se jos uvijek ocekiva od drugih...da neko drugi uskoci za nas..medjunarodna zajednica, Amerika, Pedja...itd itd.
ali nemaju pravo na paljenje zastava i u tom smislu dovode u probleme citavu zemlju. to nemaju pravo i to je cak kaznjivo i po zakonu. Uh jebote zarmi imamo zakone :(
Ma to si u pravu... :roll:
Voz

Post by Voz »

mostarac ti kao pripadnik druge religije ili naroda, smatram da je previse da vrijedjas sve koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci muslimani.
mostarac

Post by mostarac »

Voz wrote:mostarac ti kao pripadnik druge religije ili naroda, smatram da je previse da vrijedjas sve koji se izjasnjavaju kao Bosnjaci muslimani.
ako si ti prototip Bosnjaka i muslimana onda ja zaista nisam ni Bosnjak ni musliman, a inache bi trebao biti.
danas

Post by danas »

jao mostarac, evo si i ti preko noci posto "vlah", ko i ja izgleda...

:lol: :lol: :lol: :lol:

PS haj' dobro je, samo nam jos fali onaj MBA :D
Voz

Post by Voz »

danas wrote:jao mostarac, evo si i ti preko noci posto "vlah", ko i ja izgleda...

Mislim da si sama rekla da nisi muslimanka, a i ovaj mostarac siguran sam da nije musliman. Dakle ili Hrvat ili iz mijesanog braka, pogadjam jelde mostarac :-D
mostarac

Post by mostarac »

Voz wrote:
danas wrote:jao mostarac, evo si i ti preko noci posto "vlah", ko i ja izgleda...

Mislim da si sama rekla da nisi muslimanka, a i ovaj mostarac siguran sam da nije musliman. Dakle ili Hrvat ili iz mijesanog braka, pogadjam jelde mostarac :-D
ma jasta nego pogadjas i imam dva krsna imena:
RADOVAN I FRANJO :D
danas

Post by danas »

Voz wrote:

jeste, cisti hrvat; rodila ga mama u hrvatskom konc logoru u mostaru. :roll:
Voz

Post by Voz »

gluposti nikad kraja.
digger

Post by digger »

Svakim danom rastemo
k'o zelena trava...

Nismo dzaba gavro i ja ovdje na zadatku... :)
Ahmmed

Post by Ahmmed »

gavrilo je zlatan momak, i sigurno ovdje nije po zadatku....

Za ostale, ne znam :D
mostarac

Post by mostarac »

Ahmmed wrote:gavrilo je zlatan momak, i sigurno ovdje nije po zadatku....

Za ostale, ne znam :D
steta sto je vlah :D :lol:
danas

Post by danas »

digger wrote:
Svakim danom rastemo
k'o zelena trava...
e, to sa posebnim naglaskom na "zelena" :D :D :D
zikamu

Post by zikamu »

Oko 1000 demonstranata, Bosnjaka ispred ambasada protestvuju zbog neprimjerenih karikatura...hajd' eto, dobro! Neka ih, imaju pravo da izraze svoje nezadovoljstvo i daju podrsku braci muslimanima sirom svijeta...
...al' ako ovih 15 godina jada i cemera od politike i mizerije od zivota i drzave zvanom BiH nije ni u jednom momentu uspjela okupiti vise od desetak ljudi koji se ovih dana okupljaju ispred skupstine da kazu "DOSTA!" svom ovom politicko-ekonomskom haosu u kojem se zivi, onda...nisam pametan...ne znam sta da kazem :x :( . Mozda jedino - okrenite se svi Bogu i molite njega za pomoc. Sjedite, cekajte i kritikujte sve i svakog za sve svoje probleme. Bog (Allah) je na vasoj strani i on ce vas garant pripaziti.
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Mostarac, to si ti rekao :D
digger

Post by digger »

Voz wrote:Mislim da si sama rekla da nisi muslimanka, a i ovaj mostarac siguran sam da nije musliman. Dakle ili Hrvat ili iz mijesanog braka, pogadjam jelde mostarac :-D
Joj Voz, u pravu si. Ovi mjesanci (ispravnije: polutani), kvare nas cisti rasni prosijek. :)
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Abla,
dozvoli da im pojasnim u tvoje ime:

danas je ,kako bi se to reklo, iz muslimanskog kulturno povijesnog kruga :)
danas

Post by danas »

ma ja se pitam dje je BECHO kad nam najvise treba :D

BECHOOOOO.... :lol:
vesela

Post by vesela »

a meni fali fair :-?

FAIIIIIIR!!!!!
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Kao sto se moglo i ocekivati, jedan od najrigidnijih nacionalista i najvecih razbijaca drzave BiH Ivo Miro Jovic iskazao je blagonaklon stav prema "protestima" u Sarajevu. Covjek je dobio sjajan poklon za svoje napore u cilju osnivanja hrvatskog entiteta u BiH. 8)
forUMASH

Post by forUMASH »

sudnjidan wrote:Kao sto se moglo i ocekivati, jedan od najrigidnijih nacionalista i najvecih razbijaca drzave BiH Ivo Miro Jovic iskazao je blagonaklon stav prema "protestima" u Sarajevu. Covjek je dobio sjajan poklon za svoje napore u cilju osnivanja hrvatskog entiteta u BiH. 8)
....porucio je da mu se sljedeci put jave prije demonstracija i da ce im on dati pravu HR zastavu.....da se ne brukaju paljenjem kartonske.... :roll:
danas

Post by danas »

forUMASH wrote:
sudnjidan wrote:Kao sto se moglo i ocekivati, jedan od najrigidnijih nacionalista i najvecih razbijaca drzave BiH Ivo Miro Jovic iskazao je blagonaklon stav prema "protestima" u Sarajevu. Covjek je dobio sjajan poklon za svoje napore u cilju osnivanja hrvatskog entiteta u BiH. 8)
....porucio je da mu se sljedeci put jave prije demonstracija i da ce im on dati pravu HR zastavu.....da se ne brukaju paljenjem kartonske.... :roll:
jadna majko svoja... :-?
digger

Post by digger »

Voz wrote:gluposti nikad kraja.
Pssst... slusajte...

tiho... nejma Voza. Valjda se naljutio.

Ah, sweet sound of silence... :)
Zadig

Post by Zadig »

digger wrote:
Voz wrote:gluposti nikad kraja.
Pssst... slusajte...

tiho... nejma Voza. Valjda se naljutio.

Ah, sweet sound of silence... :)

Covjek zavrsio na sudu jer je optuzen da je svoju zenu ubio time sto je izbacio iz auta pri brzini od 80 km/h.

Pita ga branioc:
I kada ste prijmjetili da vam je zena ispala iz auta?
optuzenik:
kada je nastala prijatna tisina.
:D
Post Reply