GNLD proizvodi
Moderator: anex
- miu miu
#1 GNLD proizvodi
Ima li neko iskustva sa GNLD proizvodima? Da li su stvarno ucinkoviti?
- alica.k
#2 Re: GNLD proizvodi
sto se tih suplemenata i toga tice nemam pojma, al imali smo onaj njihov super10 za ciscenje i mama cesto kaze da nikad poslije toga nije nasla nesto sto tako dobro cisti sve zivo kao taj super10 :S
- miu miu
#3 Re: GNLD proizvodi
meni je kolegica spominjala taj super10, kaze da cisti sve i da ako ga dijete slucajno popije nece mu nista biti jer je nanekoj biljnoj bazi sta lialica.k wrote:sto se tih suplemenata i toga tice nemam pojma, al imali smo onaj njihov super10 za ciscenje i mama cesto kaze da nikad poslije toga nije nasla nesto sto tako dobro cisti sve zivo kao taj super10 :S
- alica.k
#4 Re: GNLD proizvodi
da, kao to je neko eko sredstvo za ciscenje. u svakom slucaju, sjecam se da je bas ono bilo dobro...imali smo neki bijeli plakar kad smo tek doselili u novi stan i sjecam se da sam samo naprskala s tim i ostale sve bijele linije kuda se slijevalo
doduse tad sam bila dijete pa mi je mozda to sjecanje malo jace nego sto je stvarno to bilo 
bas smo nedavno pricale da opet to uzmemo.
bas smo nedavno pricale da opet to uzmemo.
- Starlove
#5 Re: GNLD proizvodi
ja sam probala njihove dodatke prehrani vitamine, minerale i nutrishake i stvarno su dobri takoder sam probala sapun i sampon i jedino su mi oni pomogli da se rijesim dermatitisa i peruti
- amidzazeher
#6 Re: GNLD proizvodi
Za Super10 samo desetka!!! Fakat dobro za sve, čak sam i auto prao njim, žena pere prozore, podove, jednom smo i tepih prali fakat super! Dobro je sto je koncentrat pa npr. za prozore ne treba puno a za npr podove malo više.
Dodatke ishrani nisam probao mada kažu da je i to dobro. Pio sam flavonoide i to mi bilo kao preventiva za zimu tipa prehlade i sl.
Ja bih svakako preporucio Super10 i aloevera kremu ako imate osjetljivu kožu
Dodatke ishrani nisam probao mada kažu da je i to dobro. Pio sam flavonoide i to mi bilo kao preventiva za zimu tipa prehlade i sl.
Ja bih svakako preporucio Super10 i aloevera kremu ako imate osjetljivu kožu
-
Safir
#7 Re: GNLD proizvodi
Prošlo je puno vremena, jeste dobili informaciju o GNLD Super 10? Super je stvarno super. Koristimo ga već dugo vremena skoro 20 godina. Ne treba više hrpa drugih proizvoda svaki za drugu namjenu imamo samo Super 10.miu miu wrote:Ima li neko iskustva sa GNLD proizvodima? Da li su stvarno ucinkoviti?
Last edited by Safir on 07/01/2012 23:25, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#8 Re: GNLD proizvodi
a gdje se kupuju uopšte ti proizvodi?
znam da je Twinlab imao svoju apoteku na D. Malti izafrizerskog salona, nekad davno. ne znam je li još tu.
znam da je Twinlab imao svoju apoteku na D. Malti izafrizerskog salona, nekad davno. ne znam je li još tu.
-
*mima*
#9 Re: GNLD proizvodi
Zar nije GOLD......koliko znam ima jos nekih distributera koji to prodaju
- amidzazeher
#10 Re: GNLD proizvodi
Tako je koliko znam.*mima* wrote:Zar nije GOLD......koliko znam ima jos nekih distributera koji to prodaju
-
belfy
#11 Re: GNLD proizvodi
GNLD = Golden Neo Life Diamite
koliko se ja sjecam ta prodaja je isla kataloski, isto kao i avon. ono preko fizickih lica sa katalogom u ruci i mjesecnim narudzbama. mati mi je, jos prije nekih 10-ak godina kupovala njihove proizvode, ali nemam pojma da li su joj valjali. znam da je pocela kupovati jer je komsinica prodavala, pa da je "pogura". u neko doba komsinica prestala sa tim, pa se vise nije ni nabavljalo.
ne sjecam se da sam ikada vise naletio na te proizvode negdje u prodaji.
koliko se ja sjecam ta prodaja je isla kataloski, isto kao i avon. ono preko fizickih lica sa katalogom u ruci i mjesecnim narudzbama. mati mi je, jos prije nekih 10-ak godina kupovala njihove proizvode, ali nemam pojma da li su joj valjali. znam da je pocela kupovati jer je komsinica prodavala, pa da je "pogura". u neko doba komsinica prestala sa tim, pa se vise nije ni nabavljalo.
-
Safir
#12 Re: GNLD proizvodi
Proizvodi GNLD-a se jos uvijek mogu kupiti. Vrlo su kvalitetni i nakon više od 50 godina još smo na tržištu. Prehrambene dopune izmedju ostalog i Omega 3 Salmon oil Plus, proizvodi na biljnoj bazi kao što je Aloe Vera Plus, njega kože i tijela zatim GR2 za regulaciju tjelesne težine i proizvodi za njegu kuće na daleko poznat,fantastični Super 10. Sve pojedinost od preporuke proizvoda do cijene slobodno me kontaktirajte, neovisni GNLD distributeri Ankica i Dubravko Bogojević na [email protected]belfy wrote:GNLD = Golden Neo Life Diamite
-
Safir
#13 Re: GNLD proizvodi
Proizvodi GNLD-a se jos uvijek mogu kupiti. Vrlo su kvalitetni i nakon više od 50 godina još smo na tržištu. Prehrambene dopune izmedju ostalog i Omega 3 Salmon oil Plus, proizvodi na biljnoj bazi kao što je Aloe Vera Plus, njega kože i tijela zatim GR2 za regulaciju tjelesne težine i proizvodi za njegu kuće na daleko poznat,fantastični Super 10. Sve pojedinost od preporuke proizvoda do cijene slobodno me kontaktirajte, neovisni GNLD distributeri Ankica i Dubravko Bogojević na [email protected]
-
zeks31
#14 Re: GNLD proizvodi
Koristio sam proizvode GNLD i zaista su dobri ali su preskupi (Tre En En , Super 10, aloe vera sok mada je u početku imao intenzivniji okus itd.)Safir wrote:Proizvodi GNLD-a se jos uvijek mogu kupiti. Vrlo su kvalitetni i nakon više od 50 godina još smo na tržištu. Prehrambene dopune izmedju ostalog i Omega 3 Salmon oil Plus, proizvodi na biljnoj bazi kao što je Aloe Vera Plus, njega kože i tijela zatim GR2 za regulaciju tjelesne težine i proizvodi za njegu kuće na daleko poznat,fantastični Super 10. Sve pojedinost od preporuke proizvoda do cijene slobodno me kontaktirajte, neovisni GNLD distributeri Ankica i Dubravko Bogojević na [email protected]
Šta reći pogledajte i konkurenciju (Calivita, Twinlab, Solgar, Forever living) i dosta toga možete i sami učiniti za zdravlje bez upotrebe skupih dodataka prehrani.
Koristim samo pojedine dodatke prehrani
- chuchumbamayumbe
#15 Re: GNLD proizvodi
Koja je cijena za GR2 Control Program 14 Dana?
-
Safir
#16 Re: GNLD proizvodi
Naravno u pravu si dodatke prehrane i treba tako koristiti samo one koji nam nedostaju u redovnoj prehrani. Dodatci prehrane ne mogu zamjeniti dnevne uravnotežene obroke.zeks31 wrote:Koristio sam proizvode GNLD i zaista su dobri ali su preskupi (Tre En En , Super 10, aloe vera sok mada je u početku imao intenzivniji okus itd.)Safir wrote:Proizvodi GNLD-a se jos uvijek mogu kupiti. Vrlo su kvalitetni i nakon više od 50 godina još smo na tržištu. Prehrambene dopune izmedju ostalog i Omega 3 Salmon oil Plus, proizvodi na biljnoj bazi kao što je Aloe Vera Plus, njega kože i tijela zatim GR2 za regulaciju tjelesne težine i proizvodi za njegu kuće na daleko poznat,fantastični Super 10. Sve pojedinost od preporuke proizvoda do cijene slobodno me kontaktirajte, neovisni GNLD distributeri Ankica i Dubravko Bogojević na [email protected]
Šta reći pogledajte i konkurenciju (Calivita, Twinlab, Solgar, Forever living) i dosta toga možete i sami učiniti za zdravlje bez upotrebe skupih dodataka prehrani.
Koristim samo pojedine dodatke prehrani
Što se tiče navedenih proizvođača ne smatramo ih konkurencijom.
Mi kupcima ne podilazimo cijenom. Netko je jednom rekao "Sintetski vitamini jesu dobri za vaš džep ali ne i za želudac"
A svatko od nas odlučuje, slažeš se?
-
Safir
#17 Re: GNLD proizvodi
Program 14 dana (okus vanilija + čokolada) 318,85chuchumbamayumbe wrote:Koja je cijena za GR2 Control Program 14 Dana?
Naravno ova cijena može biti i znatno niža
-
Safir
#18 Re: GNLD proizvodi
GNLD proizvodi su prirodni i bez sintetičkih vitamina i minerala, na bazi pravog voća i povrća i zbog toga i imaju cijenu.
- chuchumbamayumbe
#19 Re: GNLD proizvodi
Mnogo kume, mnogo...

-
Emi_Nevermind
#20 Re: GNLD proizvodi
Cijene su smjesno visoke, ti isti, pa i kvalitetniji proizvodi se mogu naci za puno manje para.. Pa Calvita krade uzas jedan, ali ovo je

-
Safir
#21 Re: GNLD proizvodi
Treba stvari poznavati a ne samo gledati cijenu. Predpostavljam da se tako slatko smiješ i kada vidiš Fiću a uspoređuješ ga sa Mercedesom.AmirEmira wrote:Cijene su smjesno visoke, ti isti, pa i kvalitetniji proizvodi se mogu naci za puno manje para.. Pa Calvita krade uzas jedan, ali ovo je![]()
![]()
![]()
![]()
Nudim besplatnu obuku o proizvodima i GNLD razlici.
-
Emi_Nevermind
#22 Re: GNLD proizvodi
Znam ja kakve su stvari- sve raw food, be hemikalija i sintetickih vitamina. Unatoc tome je cijena smijesna, ti proizvodi se mogu nabaviti za daleko manje pra, od saleko vise provjerenih proizvodjaca!
- male_okice
#23 Re: GNLD proizvodi
skoro sam gledala dokumentarni jedan u kojem doktori tvrde da dodaci ishrane (narocito vitaminski preparati i multivitamini) nemaju apsolutno nikakvo djelovanje na organizam, cak mogu vise stetiti nego koristiti, a isto da vitamini koji su stajali duzeod 6 mjeseci u trgovinama skroz izgube svoja svojstva. Eh sad postoje i oni koji kazu da treba piti sve moguce i nemoguce, mada smijesno mi je davati toliko novaca na vitamine kad za iste pare mozes kupiti 1 kg jabuka, limuna, narandzi, mrkve napravis sok u blenderu ili jedes onako i ne treba ti nijedan dodatak a 100x je bolje i zdravije
- dadoka84
#24 Re: GNLD proizvodi
Ja sam sa tatom prodavao te proizvode prije nekih 12-13 godina. I tad su bili uzasno skupi tako da je prodaja slabo isla. Najvise su kupovali ljudi sa teskim bolestima isl.
Placao se startni kit, nekih 300-400 km u kom dodje gomila brosura i par proizvoda, a akviziteri su imali postotak od prodaje. Dosta dugo je trebalo da se taj kit otplati a mnogo se hodalo...
Placao se startni kit, nekih 300-400 km u kom dodje gomila brosura i par proizvoda, a akviziteri su imali postotak od prodaje. Dosta dugo je trebalo da se taj kit otplati a mnogo se hodalo...
-
Emi_Nevermind
#25 Re: GNLD proizvodi
Eh pa naravno da tvrde, farmacutska industrija zaradjuje grdne pare sto se ti trujes njihovom hemijom a ne pijes prirodne lijekove. Svi ljudi nemaju istu moc prihvatanja vitamina, pogotovo kad je neki nebalans u tijelu. 2009 je uveden Codex Alimentarius, u kojem je cilj sa trzista povuci sve prirodne lijekove, pokrenuti kampanju protiv prirodnih lijekova i slicno. Ja znam da pola decilitra maslinovog ulja i pola decilitra limunovog soka lijeci kamenac u bubrezima, moj tetak je zivi dokaz.. Zamisli koliko bi bolnica ostalo bez pacijenata da ljudi saznaju za to.. Toliko su istrajni u tome da ljude natjeraju na hemijske lijekove, da su poceli zatvarati ljude koji sire istinu. Bio je recimo slucaj gdje je covjek dobio 5 godina zatvora zato sto je prodavao kospice kajsije koje lijece rak, nakon sto je on sebi izlijecio rak.male_okice wrote:skoro sam gledala dokumentarni jedan u kojem doktori tvrde da dodaci ishrane (narocito vitaminski preparati i multivitamini) nemaju apsolutno nikakvo djelovanje na organizam, cak mogu vise stetiti nego koristiti, a isto da vitamini koji su stajali duzeod 6 mjeseci u trgovinama skroz izgube svoja svojstva. Eh sad postoje i oni koji kazu da treba piti sve moguce i nemoguce, mada smijesno mi je davati toliko novaca na vitamine kad za iste pare mozes kupiti 1 kg jabuka, limuna, narandzi, mrkve napravis sok u blenderu ili jedes onako i ne treba ti nijedan dodatak a 100x je bolje i zdravije
Moras biti svjesna da dansnji nacin ishrane nije jednako kvalitetan kao prije 100 godina, pa se sve cesce pojavljuju razne vrste raka. Povrce je prskano otrovom, uzgajano u pecticidnom djubrivu i genetski modificirano. Dodaci prehrani su prijeko potrebni da bismo izbjegi moderne bolesti i mit o tome kako nista ne trebamo sprijeciti dobrom ishranom vec lijeciti hemikalijama nas je i doveo dovde. Prvo sto se zna za recimo rak je da ne smijete jesti secer, jer on hrani rak. Doktori to vise i ne govore, dok je to bio prvi savjet kada se rak tek pojavio. 1931 je otkriven jedan od razloga raka-dobija izmedju ostalog zbog nedostatka kisika, i tad je doktor koji je to otkrio dobio i nobelovu nagradu. Od tad se to usutkuje- znaci zna se da se dobija zbog nedostatka kisika i hrani se secerom, a lijeci vitaminom B17, ali opet se ljudi salju po hemoterapije koje uspijevaju tek svaki 3-4 put..? Ne smijemo biti naivni, i pustiti ih da nas manipulisu... Ja imam hronicnu bolest a koju klasicna medicina nema lijeka, i trebam uzimati kortikosteroide dozivotno. Ja uzimam B5 i to mi je sasvim dovoljno, jer radi kao prirodni steroid. Zahvaljujuci tome sam na putu ka izlijecenju bez nus pojava. Doktori se ljute, tvrde kako MORAM uzimati steroide, INACE cu umrijeti i blablabla, ali moji reultati su i bolji nego ljudi na steroidima, na to naravno nemaju nista da kazu...
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread648026/pg1
Ne vjeruj svemu sto ti kazu, oni imaju svoje motive!