gluposti do gluposti
Moderator: Benq
- shiljak
#1 gluposti do gluposti
Ima li se kupiti PCI kartica na kojoj dodze video in/out TV in/out , znaci da nemoram kupovati graficku zbog toga ili TV/satelit karticu
???
-
neko iz mase
#3 Re: gluposti do gluposti
pa sta zelis da uradis sa tom karticom. ako nam kazes primjer ili ideju, mozda ti mozemo reci kako da postupis.shiljak wrote:Ima li se kupiti PCI kartica na kojoj dodze video in/out TV in/out , znaci da nemoram kupovati graficku zbog toga ili TV/satelit karticu???
inace ti je jedino graficka kartica ta koja ima tv out, pao sto panasonic vec rece
za tv in imas tv capture/tuner cards, ali ti one samo preradjuju digitalni/analogni signal i nude resource pc-u
- shiljak
#4 Re: gluposti do gluposti
Koliko sam skuzio:neko iz mase wrote:pa sta zelis da uradis sa tom karticom. ako nam kazes primjer ili ideju, mozda ti mozemo reci kako da postupis.shiljak wrote:Ima li se kupiti PCI kartica na kojoj dodze video in/out TV in/out , znaci da nemoram kupovati graficku zbog toga ili TV/satelit karticu???
inace ti je jedino graficka kartica ta koja ima tv out, pao sto panasonic vec rece
za tv in imas tv capture/tuner cards, ali ti one samo preradjuju digitalni/analogni signal i nude resource pc-u
pa hovu da mogu snimati na kasetu nesto i da mogu imati televizor mjesto monitora
-
neko iz mase
moras imati graficku karticu sa tv izlazom (digital out)
koliko znam ne postoje posebne kartice samo za tvout, jer se kao sto neko spomenu graficko procesiranje vrsi na GPU
koliko znam ne postoje posebne kartice samo za tvout, jer se kao sto neko spomenu graficko procesiranje vrsi na GPU