Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam kako muskarci mogu odglumiti orgazam, pa mora makar kapljica izaci :D
Ali sjecam se jednom, 6 osnovne sam bio. I hvali se meni jaran da ga moze "baciti u nesviijest" , cak sam imao priliku i gledati tu demonstraciju moci :D I meni bi krivo (masturbacija sa ejakulacijom je meni bila tada misaona imenica) i ja ga lijepo napucam i slajfam li slajfam... Naravno, od vrhunca ni traga i ja se odlucim pomokriti na prelijepu djevojku sa naslovnice Starta (onog starog Starta).
Pita mene jaran sto si je ba tako malo poprsk'o.
Kazem ja njemu: "Jebi ga jarane, peti put danas" :D:D
rashid wrote:@ztluhcs: Pamet ti bi mogla biti jedna od tema na forumu ... samo bi imao problem gdje temu otvoriti ... jer nema sekcije Idiotizam ... ili Geek. Samo ti uci preko interneta kako sa zenama
ztluhcs wrote:Kad sam bio mala beba, mama me 100 puta bacila u zrak a samo jednom uhvatila ....
hmmm.. ako je i ucio preko interneta, bolje je teoretski potkovan od tebe ne treba ni ti bas da se "hvalis"
razvaljivanje nama bas i nije san.. a znam ukupno jednu curu koja sanja o sexu sa crncem velicinom ste optereceni vi muski, nama je mnogo binija debljina :D
samo vi to nikako da skontate..
Santos wrote:Zasto onda vecina zena kad su blizu vrhunca kazu hajd sad sledja.
slicnu pricu sam cula od prijatelja, citali su u kliku da se nekim zenama jedino u doggyiju moze stimulirati g-tacka.. jedva docekali da imaju i "potvrdu" :D:D
ili mozda samo ne zele da te gledaju, kako rekose uvazene kolegice :D:D
slicnu pricu sam cula od prijatelja, citali su u kliku da se nekim zenama jedino u doggyiju moze stimulirati g-tacka.. jedva docekali da imaju i "potvrdu" :D:D
Pearl wrote:
hmmm.. ako je i ucio preko interneta, bolje je teoretski potkovan od tebe ne treba ni ti bas da se "hvalis"
razvaljivanje nama bas i nije san.. a znam ukupno jednu curu koja sanja o sexu sa crncem velicinom ste optereceni vi muski, nama je mnogo binija debljina :D
samo vi to nikako da skontate..
laze klik laze
ma neeee to je samo politika: muski muskima.. iliti: sve sto ste ikad htjeli potvrditi o sexu, a zene vam govorile da to nije tacno :D:D