Pa mogao jekakavdanakneiskustvu wrote:supercali wrote:Otisao je ziviti u bg jer je tu mogao raditi
Nece u parizu praviti muziku iso sam kroz ulicu De gola I vidio brizit na pendzeru nego ce to raditi u bg gdje ce njegov rad doci do ljudi
Kazes mogao je normalno zivjeti
Po cemu?
On ako je do juce imao prihode 20000 mjesecno I rashodi su mu toliki ili priblizni I sutra kao treba da iznajmljuje stan za 2-3 milje I kao bit ce to normalan zivot
Problem je sto svijet ravnamo Po sebi pa kontamo ako mi mozemo sa 1000 zivjeti mogu I svi ostali (normalno da mogu al to je vec druga prica)
Da je malo dvolican jeste al sto se tice sarajeva postavio se vjerovatno najbolje sto je mogao
Necu pjevati o sarajevu jer zivim u bg a necu ni pljuvati sarajevo jer je to moj grad
Zasto necu pjevati o sa? Zato jer je tu mozda politika koja meni Ne odgovara kao sto I nama samima u sa Ne odgovara politika iz tog vremena dokaz tome je svuda oko nas
Zato jer necu da mi zena ima problema jer sm javna licnost I prvo ce pokucati na kucna vrata itd itd
a sto bi on to trebao i pomisliti da pljuje na sarajevo 1992.??
Ako ga je pljuvao nele ili kusturica mogao je I on
Po mom misljenju on je najbolje izabrao sto je mogao nesto ko djuro samo sto je jedan otiso u ljubljanu drugi u bg