Glogova, čuju se glasovi ubijenih...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

ja sam iz prve ruke saznao da je to sve podmukli plan jedne agencije za nekretnine... pokusavaju sablasnim zvukovima natjerati ljude da se isele i da jeftino prodaju zemlju. oni na tom mjestu kane sagraditi golf teren sa 18 rupa. :? :shock: :D

"from the first hand"
pisko

Post by pisko »

/odavno nisam čuo bolji uvod a kraći rasplet.../
Necu produzavat jarane jer po gore navedenom sad ti i moje rijeci odjekuju
pitt

Post by pitt »

silence_is_sexy wrote:ja sam iz prve ruke saznao da je to sve podmukli plan jedne agencije za nekretnine... pokusavaju sablasnim zvukovima natjerati ljude da se isele i da jeftino prodaju zemlju. oni na tom mjestu kane sagraditi golf teren sa 18 rupa. :? :shock: :D

"from the first hand"
Damn Pelaks :D:D
Salko sto je u vodu skako

#29 Re: Glogova, čuju se glasovi ubijenih...

Post by Salko sto je u vodu skako »

chuchumbamayumbe wrote:Maloprije sam čuo iz prve ruke da se ljudi iz okoline Glogove i okolnih sela masovno iseljavaju zbog pojave neobjasnjivih glasova. Pričaju mi čovjek i žena koji imaju tamo kuću (nema razloga da izmišljaju) da skoro svake noći utihne lavež pasa i da se počnu čuti sablasni glasovi koji dozivaju... Gdje je moja glava, gdje su moje ruke, gdje su moje noge.... različiti glasovi sa različitim porukama...ljudi su isprepadani...valjda se najčešće ti glasovi javljaju na nekom mezarju u Glogovi, ali i okolo...
Ne znam da li je slična priča već bila na forumu i da li je iko o ovome već nešto čuo, ali sam ja ostao zapanjen, pogotovu što znam ljude koji su mi ovo pričali...
Uglavnom, ne znam šta da mislim...?
nemoj nista ni misliti...najbolje je...
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Okej da su jedni culi ali kad vec cijelo selo onda nesto ima. Sad jesul´ stvarno duhovi il´ neko plasi povratnike il´ su neka druga bica ne zna se. Jesul´ tvoji poznanici sami culi te glasove?
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

duhovi nisu garant,jer ne postoje,
kolektivno ludilo?vise vjerovatno
izmisljanje il ti ga suplja prica?definitivno
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 10:10, edited 1 time in total.
Vingo

Post by Vingo »

mr__bosnjak wrote:Okej da su jedni culi ali kad vec cijelo selo onda nesto ima. Sad jesul´ stvarno duhovi il´ neko plasi povratnike il´ su neka druga bica ne zna se. Jesul´ tvoji poznanici sami culi te glasove?
Zasto bi se povratnici plasili? Ne traze duhovi glave od njih.....
digger

Post by digger »

pisko (citat):
Mogao si ipak da produljiš?
Tacno, i?
chuchumbamayumbe wrote:Produži onda, taman si prekinuo kada je bilo najzanimljivije...odavno nisam čuo bolji uvod a kraći rasplet...
:D :D :D
digger

Post by digger »

mr__bosnjak wrote:Okej da su jedni culi ali kad vec cijelo selo onda nesto ima. Sad jesul´ stvarno duhovi il´ neko plasi povratnike il´ su neka druga bica ne zna se...
Postaje sve napetije. Stay tuned. :D
pitt

Post by pitt »

Vingo wrote:
mr__bosnjak wrote:Okej da su jedni culi ali kad vec cijelo selo onda nesto ima. Sad jesul´ stvarno duhovi il´ neko plasi povratnike il´ su neka druga bica ne zna se. Jesul´ tvoji poznanici sami culi te glasove?
Mozd anekom za oko zapala njihova njiva, zna da su praznovjerni i polako ih poce u mozak handrti. Za mejsec -dva ce kao brizan komsija doci na kafu i ponuditi da (za male pare) otkupi zemlju i spasi ih sejtanskog posla :D:D
Eto scenarija za novog oskara :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Uglavnom ovo bi trebalo poslati :oops: BHT-u ....ima nedjeljom rubrika Moje priče :oops:
Vingo

Post by Vingo »

"da se ljudi iz okoline Glogove i okolnih sela masovno iseljavaju"

Onda su u pitanju njive, a ne njiva....

Mozda je to nova multimedijalna strategija medjunarodne zajednice u BiH..."Svi na svoje"....? :roll:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

.... Ovo nije usamljen primjer, kod nas ni u svijetu, u SAD-u i dan danas se mogu čuti indijanske pjesme, mogu se čuti glasovi... na mjestima velikih stradanja indijanske populacije....

Gdje god mrtvi ljudi nisu našli smiraj takve stvari se dešavaju, ljudi iz tog sela, iskreno ne znam gdje je to selo trebaju prijaviti mjesta masovnih grobnica..... trebaju pomoći tim dušama da nađu smiraj....

Vrijeme je da se krene !!!
pitt

Post by pitt »

Vingo wrote:"da se ljudi iz okoline Glogove i okolnih sela masovno iseljavaju"

Onda su u pitanju njive, a ne njiva....

Mozda je to nova multimedijalna strategija medjunarodne zajednice u BiH..."Svi na svoje"....? :roll:
Ma rekoh ja vec....agencija pelak :D:D
Vingo

Post by Vingo »

Sta god je - meni nije smijesno....a ne mora nuzno biti ni b produkcija. Npr... The Others
Podsvijest? Mozda ne podsvijest zivih, nego podsvijest mrtvih? Mozda podsvijest nadzivi obezglavljeno tijelo....?
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Vingo wrote:
Ama kazem mozda ih cetnici plase.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

uvjek dobar gost wrote:.... Ovo nije usamljen primjer, kod nas ni u svijetu, u SAD-u i dan danas se mogu čuti indijanske pjesme, mogu se čuti glasovi... na mjestima velikih stradanja indijanske populacije....

Gdje god mrtvi ljudi nisu našli smiraj takve stvari se dešavaju, ljudi iz tog sela, iskreno ne znam gdje je to selo trebaju prijaviti mjesta masovnih grobnica..... trebaju pomoći tim dušama da nađu smiraj....

Vrijeme je da se krene !!!
Ovo sam i ja cuo. Narucito za neki k´o "put placa" na jugu(u Americi).
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:Sta god je - meni nije smijesno....a ne mora nuzno biti ni b produkcija. Npr... The Others
Podsvijest? Mozda ne podsvijest zivih, nego podsvijest mrtvih? Mozda podsvijest nadzivi obezglavljeno tijelo....?
ma sta god da je, nije se sa tim zajebavati... :(
pitt

Post by pitt »

A jesu li se mjestani obratili za pomoc nekome? :?
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Dzini?
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Vingo wrote:Sta god je - meni nije smijesno....a ne mora nuzno biti ni b produkcija. Npr... The Others
Meni je tu najvjerodostojnija priča o kolektivnom nesvjesnom ali u toj oblasti sam nedovoljno načitan da bih išta konkretno rek'o.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Neki govore da covjek nakon smrti ostavi svoju energiju koja je dovoljno jaka da se kasnije reproducira i kod posebno osjetljivih ljudi prouzrokuje halucinacije umrle osobe. Ali ovdje se opet radi o cijelom selu. I sve to mi nekako zvuci tipa "ma mora biti logicno objasnjenje...."
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

mr__bosnjak wrote:Neki govore da covjek nakon smrti ostavi svoju energiju koja je dovoljno jaka da se kasnije reproducira i kod posebno osjetljivih ljudi prouzrokuje halucinacije umrle osobe. Ali ovdje se opet radi o cijelom selu. I sve to mi nekako zvuci tipa "ma mora biti logicno objasnjenje...."
Nije to nista :D ....ovdje svi voze desnom stranom :roll: :D :D
pitt

Post by pitt »

Lucy01 wrote:
mr__bosnjak wrote:Neki govore da covjek nakon smrti ostavi svoju energiju koja je dovoljno jaka da se kasnije reproducira i kod posebno osjetljivih ljudi prouzrokuje halucinacije umrle osobe. Ali ovdje se opet radi o cijelom selu. I sve to mi nekako zvuci tipa "ma mora biti logicno objasnjenje...."
Nije to nista :D ....ovdje svi voze desnom stranom :roll: :D :D
Mislis jasu :D
Post Reply