GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
-
Bijeli_sa
#1 GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
nije mi jasno ovo nikako, koristim Global-net vec dugo vremena i do sada sam ga otplatio bar 2 puta, a oni i dalje svaki mjesec naplacuju 6 KM, za ''najam'' modema, samo kes i uzimanje lopatom svojim korisnicima, kako vas vise nije stid i do kada mislite tako????
- Amazonka27
#2 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
Pogledaj jos jednom ugovor i tamo bi trebalo da pise na koliko godina si potpisao da ces koristiti modem. ne znam kako je na globalnetu, ali u europronetu je bilo...vako 2 god ga otplacujes...kasnije je tvoj....medjutim, nesto su to promjenili....pa kad prekines ugovor s njima, duzan si modem vratiti provajderu. Mislim da adsl-ovci
-
Bijeli_sa
#3 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
pa to bi bilo korentno da ga otplacujes recimo 2 godine i da je kasnije tvoj, ja npr. poznajem ljude kojikoriste i po 5 godina a i dalje im se naplacuje sve isto,to je kradja jako podla i niska sto se mene tice, zasto da placam nesto sto sam otplatio vec davno...... 
- Amazonka27
#4 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
zato sto si potpisao ugovor...ako u ugooru to nije navedeno...fino im trazis da ti vrate lovu i eto
-
ja1977
#5 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
Tiu ima malo i tvoje greske.
Zasto ???
Zato sto fino pise da modem iznamljujes za SVO vrijeme koristenja
. To znaci da ces i narednih 15 godina placati zakupninu ako ne kupis modem.
Ja isto koristim Global net i placao sam zakupninu dva-tri mjeseca, a onda jednostavo otisao u BH kabel net (posto se navodno modem iznajmlju je od njih, a ne of G-neta
) i moj modem otkupio za nekih 90 KM. To jeste ne fer prema korisnicima
, ali je to tako. U pocetku, svi kazu, ma nije 6 KM puno, ali vrlo brzo dosadi to placati
Zasto ???
Zato sto fino pise da modem iznamljujes za SVO vrijeme koristenja
Ja isto koristim Global net i placao sam zakupninu dva-tri mjeseca, a onda jednostavo otisao u BH kabel net (posto se navodno modem iznajmlju je od njih, a ne of G-neta
-
ja1977
#6 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
Sorry, zaboravih napisati da ukoliko iznajmljujes modem nemas nikakve odgovornosti u slucaju kvara. Znaci, dodji i zamjene ga drugim bez naplate.
- mrtva kokoš
#7 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
je li to nisi znao da se najam placa dok god koristis njihovu uslugu ili si tek sada vidio kako je kod drugih to rijeseno,krivo ti pa bi se sad vadio??i ja sam na global netu,kad sam se kopco na net sve sam se raspitao i logicki skontao da ce mi se nakon jedne godine najama isplatiti modem te sam ga i kupio..sad ti isti lopovi kako ih ti nazivas a bogme i ja mogu da se jebavaju a ti nista drugo ne mozes uraditi sem da kupis modem ili da nastavis placati kao i do sada bez obzira sto si ga davno "otplatio"...

Last edited by mrtva kokoš on 09/07/2009 16:48, edited 1 time in total.
-
dinkemk
#8 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
hajde ne kukaj. zato ne **************************** proslih par mjeseci 
Last edited by dinkemk on 09/07/2009 19:37, edited 1 time in total.
- mrtva kokoš
#9 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
dinkemk wrote:hajde ne kukaj. zato ne naplacuju prekoracenja proslih par mjeseci
sto bolan ofiras o tome se suti
-
dinkemk
#10 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
aaaaaaaaaaa ne znadoh. hajde ionako su male sanse da neko ko koristi globalnet ovo procita, jer je vrlo vjerovatno da im internet ne radi 
- mrtva kokoš
#11 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
heheh ew ja sam jedan od rijetkih izgleda ...ali bi ipak mogao izmjeniti post malo ,meni se od tada prekoracenje utrostrucilo...

- iceman ze
#12 Re: GLOBAL-NET-naplacuje najam modema a ADSL ne.
vidim ja da nisam jedini koji ima slicne probleme, pa dosad su mi ga mogli i pokloniti.........jedino sto sam smanjio sad preplatu, uzeo manji paket, ali sigurno cu morati kupiti i modem........samo sto necu ovaj stari nego novi.......