Gliste(glistavost,askaridoza...)

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
mago

#1 Gliste(glistavost,askaridoza...)

Post by mago »

molim vas pomoc neznam sta da radim moj mali labrador ima gliste primjetio sam u izmetu.100 % sam siguran..evo presurfo' sam cijeli internet sve saznao o njima i koliko su opasne..moze li to biti kao neko prociscavanje od tablete koja prociscava gliste koju sam mu dao u petak..??POMOC HITNO!!!
Cholina_Lokica

#2 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)

Post by Cholina_Lokica »

sad ih izbacuje poslije tabletice :) bice to ok :)
Michun

#3 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)

Post by Michun »

Mora ih izbaciti. Jes' da izgleda gadno, ali to i treba da se desi :D
Pisi negdje datume, trebao bi mu davati tu tabletu svakih 6 mjeseci i kapati mu onu tecnost protiv krpelja - u isto vrijeme to mozes.
mago

#4 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)

Post by mago »

da da evo shvatio za dan sam preso 2 GB rama neta zbog tih hebenih glista..hvala..ma dobro izgleda malo gadno ali nisam gadljiv pa mi nije problem za njim to ocistiti...ustvari ja uzivam sve raditi za mog psa...barem do sada...u ovih 1 mjesec dana...pozzz...hvala..bezze panika..
minjonja

#5 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)

Post by minjonja »

mago wrote:da da evo shvatio za dan sam preso 2 GB rama neta zbog tih hebenih glista..hvala..ma dobro izgleda malo gadno ali nisam gadljiv pa mi nije problem za njim to ocistiti...ustvari ja uzivam sve raditi za mog psa...barem do sada...u ovih 1 mjesec dana...pozzz...hvala..bezze panika..
molim te samo da nas obradjujes malo njegovim slikama na temi "slike vasih kucnih ljubimaca" :D
bars

#6 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)

Post by bars »

Ponovi ciscenje za 7 dana
Post Reply