Gliste(glistavost,askaridoza...)
Moderator: anex
-
mago
#1 Gliste(glistavost,askaridoza...)
molim vas pomoc neznam sta da radim moj mali labrador ima gliste primjetio sam u izmetu.100 % sam siguran..evo presurfo' sam cijeli internet sve saznao o njima i koliko su opasne..moze li to biti kao neko prociscavanje od tablete koja prociscava gliste koju sam mu dao u petak..??POMOC HITNO!!!
- Cholina_Lokica
#2 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)
sad ih izbacuje poslije tabletice
bice to ok 
- Michun
#3 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)
Mora ih izbaciti. Jes' da izgleda gadno, ali to i treba da se desi
Pisi negdje datume, trebao bi mu davati tu tabletu svakih 6 mjeseci i kapati mu onu tecnost protiv krpelja - u isto vrijeme to mozes.
Pisi negdje datume, trebao bi mu davati tu tabletu svakih 6 mjeseci i kapati mu onu tecnost protiv krpelja - u isto vrijeme to mozes.
-
mago
#4 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)
da da evo shvatio za dan sam preso 2 GB rama neta zbog tih hebenih glista..hvala..ma dobro izgleda malo gadno ali nisam gadljiv pa mi nije problem za njim to ocistiti...ustvari ja uzivam sve raditi za mog psa...barem do sada...u ovih 1 mjesec dana...pozzz...hvala..bezze panika..
- minjonja
#5 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)
molim te samo da nas obradjujes malo njegovim slikama na temi "slike vasih kucnih ljubimaca"mago wrote:da da evo shvatio za dan sam preso 2 GB rama neta zbog tih hebenih glista..hvala..ma dobro izgleda malo gadno ali nisam gadljiv pa mi nije problem za njim to ocistiti...ustvari ja uzivam sve raditi za mog psa...barem do sada...u ovih 1 mjesec dana...pozzz...hvala..bezze panika..
-
bars
#6 Re: Gliste(glistavost,askaridoza...)
Ponovi ciscenje za 7 dana