Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ok, stvarno vidim da svi hvale Wire seriju, muz skinuo ja mislim sve sezone, pustio prvu seriju ja zaspala ko klada u prvih 15 minuta.....a nije mi se spavalo....je li to znaci da bi trebala pokusati jos jednom i malo vise se potruditi??
stvarno cijenim dobre serije, Dekstera smo skoro odgledali (za sada 4 sezone za malo vise od dvije sedmice)....
Felidae wrote:ok, stvarno vidim da svi hvale Wire seriju, muz skinuo ja mislim sve sezone, pustio prvu seriju ja zaspala ko klada u prvih 15 minuta.....a nije mi se spavalo....je li to znaci da bi trebala pokusati jos jednom i malo vise se potruditi??
stvarno cijenim dobre serije, Dekstera smo skoro odgledali (za sada 4 sezone za malo vise od dvije sedmice)....
Iako je naravno sve stvar ukusa, po mom skromnom misljenju kolega Dexter i The wire su neuporedivi .
Za mene nedodirljiva serija ,uz naravno Sopranose .
i nije samo zbog toga sto su oni dobri k'o dobar dan
hmm ne gledamo seriju iz istih razloga ali nema veze. Ako nisi pogledaj 15. epizodu seste sezone. Najbolja cijele serije ) plakao sam od smijeha
Dean: “Oh crap, I’m a painted whore"
ma tek sam pocela nedavno, sad sam na trecoj sezoni... & napisala sam "i nije samo zbog toga sto su oni dobri k'o dobar dan?
super je serija
trebat ce ti mnogo volje da pregledas posljednje sezone, veoma mali broj kvalitetnih epizoda, ali opet isplati se pogotovo zbog 3-4 epizode u 6toj sezoni ^^