Larry David

Moderator: _BataZiv_0809

vee-jay wrote:ko je zeljan orginalnog britanskog humora
looodnica ziva![]()
![]()
![]()
Mene oduševila. Retro stil, macho muškarci, neemancipovane žene, šovinizam i ksenofobija (šale na račun židova, crni su uvijek posluga). topla preporuka.Takodjer, Mad Man, super serija.
amelino wrote:'How I met Your Mother'Super serija...4. sezona je u toku i na fazon je 'Prijatelja'
Smijeh do suza:) Definitivno najbolja hum.serija trenutno u SAD-u i sire:)
'Californication' - 2. sezona je u toku. Jako zanimljiva![]()
'Gossip Girl' - za djevojke:) Zenska serija - 2. sezona je u toku:)
'Dr.House' naravno:)
'24' - 1. i 2. sezona gledljive i zanimljive...ostale (7. je u toku) vec su dosadne
legionarka wrote:Curb Your Enthusiasm...
Larry David
samo da kazem da je ova serija presla u sferu onih koje redovno pratimanais_nin wrote: od novih serija pogledala sam 2 epizode serije LIE TO METim Roth mi je strasno simpa, a i interesantna mi je ideja za seriju...ima potencijala...
![]()

Op3r4t0r wrote:Nekad davno serije nisam podnosio, danas kad ne moram sjediti u odredjeno vrijeme ispred TV-a nego ih mogu skinuti na netu i pogledati u slobodno vrijeme jako ih volim.
Trenutno pratim:
Lud, zbunjen, normalan - pregledao sve epizode
House M.D. - pregledao sve epizode
Prison Break - pregledao sve epizode
Scrubs - pri kraju sam sedme sezone, pocela se snimati osma sezona
Lost - gledam prvu sezonu
Prison Break, Scrubs i LZN se vjerovatno ubrzo prestaju snimati tako da ja imam u planu da zapocnem gledati neke nove/stare serije
Trenutno imam u planu da zapocnem sa gleanjem serija 24 i King of the Queens, eventualno neku od onih CSI serija.
Gledate li vi neku seriju koju bi preporucili a da nije gore nabrojana? Zamolio bih da ukratko kazete nesto o toj seriji, o cemu se radi u njoj, koliko vec sezona ima, kad je snimana i da li se jos snima itd
Spanske safunjare i slicne serije u fazonu malo se vole pa ne vole ne dolaze u obzir
Apsolutno je tvoj ukus bezvezeNeelix wrote:apsolutno se ne slazem, gledao par epizoda i....hm, blaaaaaaago receno - je bezveze![]()
ne postoji serija koja je po svacijem ukusu...ni ja se nikad nisam primila na LOSTOp3r4t0r wrote:Apsolutno je tvoj ukus bezvezeNeelix wrote:apsolutno se ne slazem, gledao par epizoda i....hm, blaaaaaaago receno - je bezveze![]()
serija je vrhunska
jes jesNeelix wrote:![]()
jesil i ti u Vandalay industries raji