https://www.klix.ba/magazin/film-tv/nic ... /201012106
Jest doduse Kelley producent, al' Bier je rezirala sve epizode.
Moderator: ExNihilo
okej, kelley mi je alarm i premisa mi je isto malo klimava, ali ne znamo kako ce to izvesti. bumo vidjeli. bier je pa ce se probati. tenksic.Tito_i_Partija wrote: ↑12/10/2020 21:07Nesto za dragu kolegicu Omarku, jer koliko znam ona jako cijeni djela Susanne Bier.![]()
Ne glumi baš glavnu ulogu, nego naratorku i naravno ne isti lik.Jack Be Nimble wrote: ↑12/10/2020 02:02Kakva je druga sezona haunting house? Vidim da glumica iz prve sezone, igra glavnu ulogu i u drugoj.
Kad se sjetim da sam joj na SFF-u postavio pitanje kad je gostovalaTito_i_Partija wrote: ↑12/10/2020 21:07Nesto za dragu kolegicu Omarku, jer koliko znam ona jako cijeni djela Susanne Bier.![]()
Slazem se, mada meni 7 sezona nije bila toliko losa kao i zadnja.Jimmy McNulty wrote: ↑15/10/2020 21:31Hvala kurcu.
Najgori kraj neke serije ikad.
Zaslužujemo jednu sezonu da se iskupi za sranje koje smo pregrmili u 7. i 8. sezoni.
Nije toliko loša ali ja je doživljavam kao podlogu za katastrofalnu osmu.
Peta je bila top, a i šesta neloša s tim što je finale šeste drugo najbolje finale iza četvrte.NightWatchMember wrote: ↑15/10/2020 23:26Da je završila s krajem četvrte sezone, lako bi bila jedna od najboljih ikad. Iako je i ovako dobra. Nije kraj totalno dno kakvim ga ljudi vole predstaviti.
Pogledao i ja, ok je. Glumi glavnu ulogu, nisam mislio na mamu iz prve. Dani je ona koja se objesi iz prve sezone.dale cooper wrote: ↑13/10/2020 20:05Ne glumi baš glavnu ulogu, nego naratorku i naravno ne isti lik.Jack Be Nimble wrote: ↑12/10/2020 02:02Kakva je druga sezona haunting house? Vidim da glumica iz prve sezone, igra glavnu ulogu i u drugoj.
Meni je dobra, ostalo mi još par epizoda. Manje je horora ovaj put, a više misterije i weirdnessa.![]()
Fakat jebote, pa ja to nisam ni skontao.Jack Be Nimble wrote: ↑16/10/2020 05:38Pogledao i ja, ok je. Glumi glavnu ulogu, nisam mislio na mamu iz prve. Dani je ona koja se objesi iz prve sezone.dale cooper wrote: ↑13/10/2020 20:05Ne glumi baš glavnu ulogu, nego naratorku i naravno ne isti lik.Jack Be Nimble wrote: ↑12/10/2020 02:02Kakva je druga sezona haunting house? Vidim da glumica iz prve sezone, igra glavnu ulogu i u drugoj.
Meni je dobra, ostalo mi još par epizoda. Manje je horora ovaj put, a više misterije i weirdnessa.![]()
Raised by the wolves, po meni cijela sezona filler za drugu, taman je poslozeno kako treba za dinamicniju i sadrzajniju drugu sezonu.yoda82 wrote: ↑16/10/2020 14:23Napokon odgledao Raised by Wolves. Završilo je dosta slabije nego sam očekivao. Imam osjećaj da je kvalitet serije opadao iz epizode u epizodu. Na kraju udrobili svega i svačga.
Završio sam i Snowpiercer. Kraj sezone je manje više ok. Neznam zašto, ali me je glavni glumac pravo iritirao kroz sezonu. Nekako mi liči na Chris Rocka i samo čekam da počne nešto provaljivati.
The Boys. Odlična sezona, koja je odlično i završila.![]()
Pošto vidim da ne znate šta je u pitanju pa da vam otvorim oci jer da sam je gledao iz iste perspektive kao vi i ja bi je pljuvao..zomri wrote: ↑05/10/2020 15:56da, umjesto da se poklope po ušimadale cooper wrote: ↑05/10/2020 14:50Tipična američka comedy limunada. I još se zajebavaju na račun pravog fudbala.zomri wrote: ↑05/10/2020 11:12^^ meni je ovo očaj. amerikanac koji veze nema o fudbalu dođe u englesku biti manager fudbalskog tima i u procesu popravlja srca ljudima. što omarka rekla "njah"šale su dječiji level i tiču se razlika kako se nešto radi ili kaže u engleskoj i americi. sva opšta mjesta su tu: football vs soccer, vožnja lijevom vs vožnja desnom...
![]()
![]()
![]()
![]()
e zaboravio sam šta kida nerve isto. i sam volim apple proizvode i koristim ih, ali ovdje baš iz paštete iskaču. ne znam je li tako u ostalim njihovim serijama, ali ovdje nervira brate. ono bukvalno ti u grlo guraju![]()