Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- alcho
#1301 Re: Gledate seriju - preporucite je
Moram ti priznati da se ipak nadam da na kraju ove sezone dolazi novi Doktor 
- alica.k
#1302 Re: Gledate seriju - preporucite je
ups, pardon. mozda ti to smatras za spoileralcho wrote:Moram ti priznati da se ipak nadam da na kraju ove sezone dolazi novi Doktor
-
jastuk1
#1303 Re: Gledate seriju - preporucite je
Terra nova prva epi iznad očekivanja. Konačno neki "SF" koji obećava. The Event i Flash Froward - odustao sam nakon prve epizode zbog neuvjerljive glume. U Terra nova casting se konačno izgleda uklapa. Kada je o poređenju sa Lost riječ, Jason O'Mara je gotovo jednako dobar kao Matthew Fox, možda čak za nijansu i uvjerljiviji.
Uvijek kažem nije tolko bitna priča i premisa (već smo skoro sve vidjeli) koliko je bitna sama gluma, casting, uvjerljivost, scenografija, režija. Rad kamere je ovdje odličan - končno serija u kojoj je treskanje kamare samo u scenama akcije. Hvala Bogu!
Mogu preporučiti i novu seriju Revenge - mislim ništa spektakularno, ali ima elementata zbog kojih vrijedi gledati. Person of Interest - daću šansu epizodi 2, ali jedva.
HIMYM 0703
Grozno što sam izgleda odustao od Downton Abbey zbog katastrofalne, jednodimenzionalne Michelle Dockery. Kako bi samo Keira Knightley ovu ulagu razvalila. Uhh.
p.s. Upravo pogledah i Gossip Girl (ko da sam znao da će GRAS štrajkati i uzeo slobodan dan danas), kad ono u novoj epizodi Elizabeth Hurley!

Uvijek kažem nije tolko bitna priča i premisa (već smo skoro sve vidjeli) koliko je bitna sama gluma, casting, uvjerljivost, scenografija, režija. Rad kamere je ovdje odličan - končno serija u kojoj je treskanje kamare samo u scenama akcije. Hvala Bogu!
Mogu preporučiti i novu seriju Revenge - mislim ništa spektakularno, ali ima elementata zbog kojih vrijedi gledati. Person of Interest - daću šansu epizodi 2, ali jedva.
HIMYM 0703
Grozno što sam izgleda odustao od Downton Abbey zbog katastrofalne, jednodimenzionalne Michelle Dockery. Kako bi samo Keira Knightley ovu ulagu razvalila. Uhh.
p.s. Upravo pogledah i Gossip Girl (ko da sam znao da će GRAS štrajkati i uzeo slobodan dan danas), kad ono u novoj epizodi Elizabeth Hurley!
-
Richard Peti
- Skream
#1305 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jel bilo priče o ovoj seriji?
Prve dvije sezone su stvarno ok, a evo 3 sezona starta 10 okt.
Preporuka svakako
Prve dvije sezone su stvarno ok, a evo 3 sezona starta 10 okt.
Preporuka svakako
-
jastuk1
#1306 Re: Gledate seriju - preporucite je
hebemu fringe, niđe nać...
- Skream
#1307 Re: Gledate seriju - preporucite je
zezaš?jastuk1 wrote:hebemu fringe, niđe nać...
-
Mariella
#1308 Re: Gledate seriju - preporucite je
jastuk1 wrote:hebemu fringe, niđe nać...
Last edited by Mariella on 29/09/2011 11:35, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
-
saga
#1310 Re: Gledate seriju - preporucite je
Svidja mi se ova Terra nova
Doduse, ja volim sve gdje ima dinosaurusa
- DENZELINATOR
#1311 Re: Gledate seriju - preporucite je
How I Met Your Mother !
Najbolja humoristicna serija koju sam gledao,navukao sam se na nju bio tako da sa u kratkom periodu pregledao svih 6 sezona sada nestrpljivo cekam 7 sezonu
Najbolja humoristicna serija koju sam gledao,navukao sam se na nju bio tako da sa u kratkom periodu pregledao svih 6 sezona sada nestrpljivo cekam 7 sezonu
- alica.k
#1312 Re: Gledate seriju - preporucite je
am, sedma sezona je vec pocela...mislim da su bile tri epizode dosad.DENZELINATOR wrote:How I Met Your Mother !![]()
- karanana
#1313 Re: Gledate seriju - preporucite je
molim javni servis da reprizira seriju iz 80ih kriminalisticke price.
tada mi se ucinila beton serijom, sada cu se vjerovatno razocarati ali bih volio da je vidim. eto ako moze ova zelja pa mozda pocnem placati pretplatu.
i zna li neko kako se zvala takodjer policijska mini serija od nekih 6-7 epizoda iz 80ih koja je kod nas prevedena kao ja mislim "sefovi"? trazio sam pod bosses ali ne mogu naci.
tada mi se ucinila beton serijom, sada cu se vjerovatno razocarati ali bih volio da je vidim. eto ako moze ova zelja pa mozda pocnem placati pretplatu.
i zna li neko kako se zvala takodjer policijska mini serija od nekih 6-7 epizoda iz 80ih koja je kod nas prevedena kao ja mislim "sefovi"? trazio sam pod bosses ali ne mogu naci.
-
jastuk1
#1314 Re: Gledate seriju - preporucite je
Upravo pogledah i drugu epizodu ove nove serije Revenge. Razvaljuje. Apsolutna preporuka! Sad valja iščekat slijedeći nastavak...
-
jastuk1
#1315 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sa podebljanim se skroz slažem. Iako slični Friends meni nikada nisu bili naročito dragi zbog pretjerane doze odvratnog i antihumanističkog sarkazma u dijalozima. Glumci su bili super ali su im scenaristi sa svojim odvratnim sarkazmom obična govna.DENZELINATOR wrote:How I Met Your Mother !![]()
HIMYM je daleko "ljudskija" serija koja ima dušu, dok Friends imaju samo sarkazam.
- alica.k
#1316 Re: Gledate seriju - preporucite je
odgledah i ja ovu terra novu. not baaaadsaga wrote:Svidja mi se ova Terra nova![]()
- alica.k
#1317 Re: Gledate seriju - preporucite je
i ok, povlacim sve sto sam rekla za dr who 
sad sve ima smisla hahahah. puno bolja epizoda od big bang, iako su je malo pretrpali svim i svacim
. a sto bi volila zivjet u onom svijetu 
river jos uvijek mrzim, sta da se radi.
a sad meeeerlin
sad sve ima smisla hahahah. puno bolja epizoda od big bang, iako su je malo pretrpali svim i svacim
river jos uvijek mrzim, sta da se radi.
a sad meeeerlin
-
Finooo
#1318 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mentalist- po meni nenadjebiva u tom zanru.
Teorija velikog praska i Kako sa upoznao vasu majku- uvijek me zabave.
Put osvete (org. naziv "Life")- zanimljiv detektiv, iako ima samo dvije sezone, meni nije nimalo losa.
Teorija velikog praska i Kako sa upoznao vasu majku- uvijek me zabave.
Put osvete (org. naziv "Life")- zanimljiv detektiv, iako ima samo dvije sezone, meni nije nimalo losa.
- pustopoljina
#1319 Re: Gledate seriju - preporucite je
i ja bih "slucajne partnere" sa cybill sheperd i bruce williskaranana wrote:molim javni servis da reprizira seriju iz 80ih kriminalisticke price.
-
Finooo
#1320 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mentalis- daleko nenadjebiva u tom zanru.
Teorija velikog praska i Kako sam upoznao vasu majku- uvijek me oraspoloze i zabave.
Put osvete (org naziv "Life")- imaju samo dvije sezone, al nimalo losa nije, Detektiv Crews 'em smijesan, 'em zajeban
Teorija velikog praska i Kako sam upoznao vasu majku- uvijek me oraspoloze i zabave.
Put osvete (org naziv "Life")- imaju samo dvije sezone, al nimalo losa nije, Detektiv Crews 'em smijesan, 'em zajeban
-
Finooo
#1321 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mentalis- daleko nenadjebiva u tom zanru.
- stachu
- kokuz_sa
#1323 Re: Gledate seriju - preporucite je
evo napokon se nakanih da gledam fringe
imam je vec mjeseima na komp i nikad..i evo pregledah 7 epizoda i mogu kazat jako zanimljivo
imam je vec mjeseima na komp i nikad..i evo pregledah 7 epizoda i mogu kazat jako zanimljivo
- alica.k
#1324 Re: Gledate seriju - preporucite je
cekaj dok se zapetljakokuz_sa wrote:evo napokon se nakanih da gledam fringe
- autotoxis