Ima li negdje barem 480p rip...?Hiran wrote:Dosta vremena je posvećeno razradi karaktera a radnja je kompleksna i polako se razvija. To je je jedan od razloga zašto je serija imala nisku gledanost. Nakon tog sporog uvoda seriju je teško prestati gledati jer je radnja tako realna a karakteri tako dobro razrađeni . Ja sam gledao 5 sezona "u cugu" i nema loše epizode.FreeSol wrote:Ja sam 2 puta pocinjao da gledam prvih par epizoda The Wire, i toliko mi je dosadna bila da sam cijelu sezonu izbrisao. Znaci, sad moram opet poceti kad je toliko hvalite
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- nosara
#1201 Re: Gledate seriju - preporucite je
- vox-populi
#1202 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja sam odgledao nekada davno do 5. sezone, onda se preselio u DE i prestao gledati. U medjuvremenu bio onaj writer's strike pa kasnila 7. sezona. Uglavnom, nedavno skinuo sve i krenuo od prve sezone. Trenutno na sredini 4.HomeArt wrote:Tek pregledah '24', svih 8 sezona. Ideja je dobra, scenario super u prve 3 sezone ali kasnije sve sami stereotipi i ideliziranje americke politike. Jack Bauer je kombinacija Chuck Norisa i MacGyvera
Meni je dobra serija, jbg, ima stereotipa ali ako je prihvatis kao takvu onda je zanimljiva.
-
pin-up
#1203 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dr. Who je klasika (eto neka bude i preporuka), ali ja više sporadično pratim, a tata i brat redovnoduboka_misao wrote:Gledal ko Dr who ? nastavak sezone je poceo Lets Kill Hitler !
-
jastuk1
#1204 Re: Gledate seriju - preporucite je
I ja ih volim, ali su mi engleske period drame dosadile... postale pomalo bljutave, "već viđene," pa i čak nedramatične, pa se ovih dana pomalo ali uspješno opuštam uz Tajne starog mosta.alica.k wrote:
btw, odgledala downton abbey...not badal ja inace volim te period dramas
http://www.antena3.com/series/el-secret ... nte-viejo/
- alica.k
#1205 Re: Gledate seriju - preporucite je
ma meni to ne moze nikad dosaditijastuk1 wrote:I ja ih volim, ali su mi engleske period drame dosadile... postale pomalo bljutave, "već viđene," pa i čak nedramatične, pa se ovih dana pomalo ali uspješno opuštam uz Tajne starog mosta.alica.k wrote:
btw, odgledala downton abbey...not badal ja inace volim te period dramas
![]()
http://www.antena3.com/series/el-secret ... nte-viejo/
pogledacu ovo, ak nema puno epizoda. uh, 136...
-
sarajev_o
#1206 Re: Gledate seriju - preporucite je
Suits nista inovativno 7.5/10
-
jastuk1
#1207 Re: Gledate seriju - preporucite je
@alica, El Secreto de puente viejo je ustvari tek na 130 i nekoj epizodi i ide do kraja godine svaki dan. Probaj prvu epizodu, srcecijepajuća je, kasnije se naravno radnja razvodnjava, ali meni je izgovor da učim španski.
@sarajevo, Tačno je da Suits nije inovativna, ali su gluma, dinamika i scenarij za pravnu seriju po meni čista 10-tka.
@sarajevo, Tačno je da Suits nije inovativna, ali su gluma, dinamika i scenarij za pravnu seriju po meni čista 10-tka.
- Plavo-bijeli
#1208 Re: Gledate seriju - preporucite je
Evo ovako... Potrebna mi je neka serija koja je dovoljno napeta i uzbudljiva kao Prison Break. Hoću da dozivim onaj osjecaj kad bi mogao gledat 5,6 epizoda odjednom bez prestanka.
Inace pregledao sam : Prison Break, Lost, Dexter, Day Break (odlična također serija, non stop napeto
) , Chuck (došao do s03e7 i razmišljam da prestanem jer mi je više dosadila radnja...), OZ (do 4 sezone došao pogledao par epizoda i prestao) , Sopranos (pogledao par epizoda i prestao , imao problema sa subtitle-ima) , Breaking Bad (završavam 3 sezonu, odlična serija), Everybody Loves Raymond (s02e10 , opušta me jednostavno
)...
Skinuo sam još i Fringe na prijedlog prijatelja kojeg ću kad tad počet gledat.
Ne znam jel samo do mene al kad vidim da neka serija ima 7,8+ sezona(još ako svaka sezona ima oko 20 epizoda...) , a da nije humoristička odma mi se neda gledat
Inace pregledao sam : Prison Break, Lost, Dexter, Day Break (odlična također serija, non stop napeto
Ne znam jel samo do mene al kad vidim da neka serija ima 7,8+ sezona(još ako svaka sezona ima oko 20 epizoda...) , a da nije humoristička odma mi se neda gledat
- Hiran
#1209 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Wire , nema dalje.Plavo-bijeli wrote:Evo ovako... Potrebna mi je neka serija koja je dovoljno napeta i uzbudljiva kao Prison Break. Hoću da dozivim onaj osjecaj kad bi mogao gledat 5,6 epizoda odjednom bez prestanka.![]()
Inace pregledao sam : Prison Break, Lost, Dexter, Day Break (odlična također serija, non stop napeto) , Chuck (došao do s03e7 i razmišljam da prestanem jer mi je više dosadila radnja...), OZ (do 4 sezone došao pogledao par epizoda i prestao) , Sopranos (pogledao par epizoda i prestao , imao problema sa subtitle-ima) , Breaking Bad (završavam 3 sezonu, odlična serija), Everybody Loves Raymond (s02e10 , opušta me jednostavno
)...
- alica.k
#1210 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja sam isto prestala gledat chuck i nisam sigurna da cu nastaviti :S. stalno jedno te isto, prosla me volja za tim...Plavo-bijeli wrote:Evo ovako... Potrebna mi je neka serija koja je dovoljno napeta i uzbudljiva kao Prison Break. Hoću da dozivim onaj osjecaj kad bi mogao gledat 5,6 epizoda odjednom bez prestanka.![]()
Inace pregledao sam : Prison Break, Lost, Dexter, Day Break (odlična također serija, non stop napeto) , Chuck (došao do s03e7 i razmišljam da prestanem jer mi je više dosadila radnja...), OZ (do 4 sezone došao pogledao par epizoda i prestao) , Sopranos (pogledao par epizoda i prestao , imao problema sa subtitle-ima) , Breaking Bad (završavam 3 sezonu, odlična serija), Everybody Loves Raymond (s02e10 , opušta me jednostavno
)...
uzmi pogledaj fringe, ja sam sve tri sezone pregledala u dva dana!
-
howdy
#1211 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hiran wrote:The Wire , nema dalje.Plavo-bijeli wrote:Evo ovako... Potrebna mi je neka serija koja je dovoljno napeta i uzbudljiva kao Prison Break. Hoću da dozivim onaj osjecaj kad bi mogao gledat 5,6 epizoda odjednom bez prestanka.![]()
)...
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#1212 Re: Gledate seriju - preporucite je
moze li neko preporuciti kakvu dobru homoristicku seriju,a da je novija 
- FreeSol
#1213 Re: Gledate seriju - preporucite je
Probaj Cougar Towngrunt wrote:moze li neko preporuciti kakvu dobru homoristicku seriju,a da je novija
-
Oly
#1214 Re: Gledate seriju - preporucite je
http://www.imdb.com/title/tt1637727Plavo-bijeli wrote:Evo ovako... Potrebna mi je neka serija ...
-
todd_smith
#1215 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Wire ne valja nista...samo 5 sezona ima

-
saraf9ka
#1216 Re: Gledate seriju - preporucite je
ne znam koliko je od ovih serija bilo vec ali et'
califonication - drama
white collar - krimi/drama
prison break
ncis - krimi/drama
house - drama
Fringe - SF/krimi/drama (slicno dossieru x)
castle - krimi/drama (uglavnom komedija)
monk - krimi/drama (stara ali i dalje dobra)
numbers -krimi/drama
eto to vam je od mene
califonication - drama
white collar - krimi/drama
prison break
ncis - krimi/drama
house - drama
Fringe - SF/krimi/drama (slicno dossieru x)
castle - krimi/drama (uglavnom komedija)
monk - krimi/drama (stara ali i dalje dobra)
numbers -krimi/drama
eto to vam je od mene
- Dasi
#1217 Re: Gledate seriju - preporucite je
Plavo-bijeli wrote:Evo ovako... Potrebna mi je neka serija koja je dovoljno napeta i uzbudljiva kao Prison Break. Hoću da dozivim onaj osjecaj kad bi mogao gledat 5,6 epizoda odjednom bez prestanka.![]()
)...

-
Edin 24,5
#1218 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bio bih jako zahvalan svakom ko mi omoguci seriju "Moje drage komsije" iz Spanije u video formatu sa titlovima na nekom od nasih jezika.
Moze li mi iko pomoci??? Obozavam tu seriju.
- ema_
#1219 Re: Gledate seriju - preporucite je
Edin 24,5 wrote:Bio bih jako zahvalan svakom ko mi omoguci seriju "Moje drage komsije" iz Spanije u video formatu sa titlovima na nekom od nasih jezika.
Ludilo od serije
- Bratov brat
#1220 Re: Gledate seriju - preporucite je
"Detroit 1-8-7" ,ide na Fox Crime trenutno(utorak 22i 15) .
- Pitarrr82
#1221 Re: Gledate seriju - preporucite je
Edin 24,5 wrote:Bio bih jako zahvalan svakom ko mi omoguci seriju "Moje drage komsije" iz Spanije u video formatu sa titlovima na nekom od nasih jezika.
http://www.imdb.com/title/tt0381733/
Ovo?
- ema_
#1222 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kako ide ovo sa ovim imdb? Jel se treba registrirati pa možeš gledati online svašta ili se nešto i plaća, ili ja ne kontam

- FreeSol
#1223 Re: Gledate seriju - preporucite je
imdb=internet movie data base, tamo gledas samo info o filmovima ili ako te interesuje review, ali mozes se registrovati da napravis sebi profil, pa da pravis liste pregledanih filmova/serija i sl.ema_ wrote:Kako ide ovo sa ovim imdb? Jel se treba registrirati pa možeš gledati online svašta ili se nešto i plaća, ili ja ne kontam![]()
- ema_
#1224 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ahaaaa, hvala

- alica.k
#1225 Re: Gledate seriju - preporucite je
jeeee doctor who 
creepy.
al nista nije strasno ko blink.
creepy.
al nista nije strasno ko blink.