Ako volis Sex and the City, svidjet ce ti se i Lipstick Jungle. Ako volis Twilight i zaljubljene vampire, svidjet ce ti se The Vampire's DiariesLieToMe wrote:Trenutno sam na polovini 5 sezone Criminal Minds, odgledali smo sve CSI od Las Vegasa do Miamia i NY, Dosje X, Fringe, Lie To me, House, OZ, NCIS, Poirot (sve sezone)... sve moguce serije koje su se prikazivale ili se prikazuju, cak mi je vise dosadila i ona How I met your mother (bilo mi je super smijesno prvih par sezona-sad vec preslo u rastezanje). Dragi je bio tolerantan u toj mjeri da je poskidao sve sezone Sex and the city i cak se natjerao da odgleda par epizoda![]()
Poceli smo nekad davno gledati 24, odgledali prvih 5-6 epizoda i ne znam, nesto mi nije legla iako mi Kiefer Sutherland mljacprosljedila je mami, ona se odusevila.
Nemam jos ideju sta cemo kad iscpimo zalihe Criminal Minds-a (koju jednostavno gutam), ali dragi uvijek nekako nesto iskopa i spasi dan, tj noc
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- swirl
#1101 Re: Gledate seriju - preporucite je
- Miki123
- FreeSol
#1103 Re: Gledate seriju - preporucite je
imas na btjunkie, i nije nesto serija da je bas za 8.5 ocjenu na imdbMiki123 wrote:Ima li mi ko dati dobar torrent za ovu seriju Life
http://www.imdb.com/title/tt0874936/
-
jastuk1
#1104 Re: Gledate seriju - preporucite je
Suits
U moru smeća, evo nešto što ja smatram za jako gledljivo. Baš jedva čekam svaku novu epizodu. Večeras peta.
Pametan scenarij i odlična gluma. 9/10
http://www.imdb.com/title/tt1632701/
U moru smeća, evo nešto što ja smatram za jako gledljivo. Baš jedva čekam svaku novu epizodu. Večeras peta.
http://www.imdb.com/title/tt1632701/
-
cranberries
#1105 Re: Gledate seriju - preporucite je
how i met your mother i big bang theory.... volim pogledati i yes dear i dr. house naravno
-
clarion_
#1106 Re: Gledate seriju - preporucite je
kakvu sam glupost napisao tada cc cc cc nakon pregledanih 5 sezona mogu samo reci da sam pregledao remek djelo i sumnjam da ce ovo biti nadmaseno!!! The Wire je serija koju trebate pregledati ako to vec niste ucinili!!!clarion_ wrote:pregledao vec 6 episoda THE WIRE i ne mogu da nadjem niti jedno opravdanje zašto ljudi toliko hvale ovu seriju. meni do sada nije ni do koljena Prison break-u. ovdje je sve jasno, nekoliko murjaka lovi nekoliko crnaca zbog droge, nigdje trilera, katastrofa.
puno bolje serije su vec navedena, kao i flashforward, pacific, game of throne...
-
mini2
#1107 Re: Gledate seriju - preporucite je
Trenutno jedne od najboljih koje pratim su : Cold Case, Bones, King of Queens 
- Phosphorus
#1108 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pregledao Dexter-a i zadovoljan sam 
Danas počeo sa The Sopranos-ima
Danas počeo sa The Sopranos-ima
- Not My Idea
#1109 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja sam dogurala do pola 4. sezone Dextera...
- aux
#1110 Re: Gledate seriju - preporucite je
nakon Band of Brothersa,Spartacusa,Dextera sad je na redu Breaking Bad,stigao do 4 epizode prve sezone i po meni jedna od najboljih serija ikad snimljenih,rame uz rame sa gore navedenim serijama
i ako mi moze neko reci isplati li se skidati serija Lost koja je dosta nahvaljena pa me zanima je li to zaista tako zbog kvalitete ili je samo onako
- alica.k
#1111 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja sam izdrzala 3 sezone losta. onda mi je dosadilo, stalno se vrte u krug, ni dan danas ne znam kak se zavrsi prica.aux wrote:nakon Band of Brothersa,Spartacusa,Dextera sad je na redu Breaking Bad,stigao do 4 epizode prve sezone i po meni jedna od najboljih serija ikad snimljenih,rame uz rame sa gore navedenim serijamai ako mi moze neko reci isplati li se skidati serija Lost koja je dosta nahvaljena pa me zanima je li to zaista tako zbog kvalitete ili je samo onako
- aux
#1112 Re: Gledate seriju - preporucite je
hvala ti na odgovoru ustedila si mi dosta vremena naci cu neku koja se moze gledati do kraja serije a ne do polaalica.k wrote:ja sam izdrzala 3 sezone losta. onda mi je dosadilo, stalno se vrte u krug, ni dan danas ne znam kak se zavrsi prica.aux wrote:nakon Band of Brothersa,Spartacusa,Dextera sad je na redu Breaking Bad,stigao do 4 epizode prve sezone i po meni jedna od najboljih serija ikad snimljenih,rame uz rame sa gore navedenim serijamai ako mi moze neko reci isplati li se skidati serija Lost koja je dosta nahvaljena pa me zanima je li to zaista tako zbog kvalitete ili je samo onako
- Palpatine
#1113 Re: Gledate seriju - preporucite je
hvala ti na odgovoru ustedila si mi dosta vremena naci cu neku koja se moze gledati do kraja serije a ne do pola
Alica.k ima svoje misljenje, s kojim se apsolutno ne slazem, i nemam pojma kako neko moze odgledati tri sezone "Lost"-a i zakljuciti da se nesto tu "stalno vrti u krug", jedino objasnjenje bi bila posvemasnja nezainteresiranost i neshvatanje tematike. Moj savjet bi ti bio da odgledas, jer je rijec o jednoj od najboljih i najkvalitetnijih serija ikad, za koju mislim da ce te povuci dovoljno snazno da itekako zelis pogledati svih sest sezona.
P.S. Naravno, to vazi ako ti tema i ton serije budu odgovarali; "Dexter" je meni
- alica.k
#1114 Re: Gledate seriju - preporucite je
normalno, ima ljudi koji su je odgledali do kraja i obozavaju je, ja sam samo rekla kako je meni bilo.Palpatine wrote:hvala ti na odgovoru ustedila si mi dosta vremena naci cu neku koja se moze gledati do kraja serije a ne do pola![]()
![]()
![]()
Alica.k ima svoje misljenje, s kojim se apsolutno ne slazem, i nemam pojma kako neko moze odgledati tri sezone "Lost"-a i zakljuciti da se nesto tu "stalno vrti u krug", jedino objasnjenje bi bila posvemasnja nezainteresiranost i neshvatanje tematike. Moj savjet bi ti bio da odgledas, jer je rijec o jednoj od najboljih i najkvalitetnijih serija ikad, za koju mislim da ce te povuci dovoljno snazno da itekako zelis pogledati svih sest sezona.
P.S. Naravno, to vazi ako ti tema i ton serije budu odgovarali; "Dexter" je meniserija, dosadna i suvisna, dok se tebi eto svidja, pa ako nista probaj. Dobra avanturisticka drama sa kvalitetnim glumcima, zanimljivim likovima, slojevitom pricom ( koja se NE vrti u krug ), te intrigantnim elementima misterije i Sci-Fi-ja.
nisam bila nezainteresirana, vec je to samo milion pitanja i nula odgovora, i tu sam odustala od serije. ako to nije da se vrti u krug, ne znam sta je onda.
dexter je i meni bezze, nikako nisam mogla da se dovoljno zainteresiram da gledam, pa sam i to odustala.
- aux
#1115 Re: Gledate seriju - preporucite je
meni je dexter jedna od najboljih serija pogotovo prve dvije sezone,kasnije su malo poceli brkati stvari i sve se odvija nekako sporo ali eto pregledao sam sve do kraja 5 sezone koja je i najlosija a lost sam sinoc skinio i moram reci da sam se prijatno iznenadio,tako da cu najvjerovatnije gledati do kraja jer mi se sviđa tematika serije,nadam se da nece zabrljati do kraja,evo imam pitanje i za ovu seriju policijsku The Shield,pa ako je neko gledao da cujem misljenje vidim da je na prvi pogled odlicna ali mi ovaj celo ide na zivac ...alica.k wrote:normalno, ima ljudi koji su je odgledali do kraja i obozavaju je, ja sam samo rekla kako je meni bilo.Palpatine wrote:hvala ti na odgovoru ustedila si mi dosta vremena naci cu neku koja se moze gledati do kraja serije a ne do pola![]()
![]()
![]()
P.S. Naravno, to vazi ako ti tema i ton serije budu odgovarali; "Dexter" je meniserija, dosadna i suvisna, dok se tebi eto svidja, pa ako nista probaj. Dobra avanturisticka drama sa kvalitetnim glumcima, zanimljivim likovima, slojevitom pricom ( koja se NE vrti u krug ), te intrigantnim elementima misterije i Sci-Fi-ja.
nisam bila nezainteresirana, vec je to samo milion pitanja i nula odgovora, i tu sam odustala od serije. ako to nije da se vrti u krug, ne znam sta je onda.
dexter je i meni bezze, nikako nisam mogla da se dovoljno zainteresiram da gledam, pa sam i to odustala.
- Palpatine
#1116 Re: Gledate seriju - preporucite je
alica.k wrote:
normalno, ima ljudi koji su je odgledali do kraja i obozavaju je, ja sam samo rekla kako je meni bilo.
A dobro, serija je u prilicno mjeri mistery, ima dosta pitanja, ali se razotkrije dosta i odgovora, treba se samo opustiti i uzivati u seriji, sve ostalo ce doci
- nosara
#1117 Re: Gledate seriju - preporucite je
Weeds, BB...
A nisu lose ni SoA, Fringe, GoT, Borgias, Rome, Tudors...
FF odron...
Prespavao...
Jedva cekam Busemija...
FF odron...
Jedva cekam Busemija...
- FreeSol
#1118 Re: Gledate seriju - preporucite je
Cougar Town, serija totalno opusta od svakodnevnice i svih ovih krimi serija 
http://www.imdb.com/title/tt1441109/

http://www.imdb.com/title/tt1441109/

- ema_
#1119 Re: Gledate seriju - preporucite je
Lie to me
(maaaaalko vuče na House-a, ali samo mrvicu
)
-
nookey
#1120 Re: Gledate seriju - preporucite je
House,ema_ wrote:Lie to me(maaaaalko vuče na House-a, ali samo mrvicu
)
nenad.ebiv
-
krizvan
- Adnansu
#1122 Re: Gledate seriju - preporucite je
to smo ovdje prekucali
-
clarion_
#1123 Re: Gledate seriju - preporucite je
nakon dobrih krimića i pomalo ScFi gledam i toplo preporučujem:

http://www.imdb.com/title/tt0979432/
zaista odličan posao HBO-a ponovo, sjajno dočaran duh amerike iz vremena prohibicije, odlična gluma, kostimografija i zanimljiva tematika...

http://www.imdb.com/title/tt0979432/
zaista odličan posao HBO-a ponovo, sjajno dočaran duh amerike iz vremena prohibicije, odlična gluma, kostimografija i zanimljiva tematika...
- Pitarrr82
- alica.k
#1125 Re: Gledate seriju - preporucite je
pocela sam gledat suits i mi lajkiii