Not My Idea wrote: znam ga gledasvidjela sam da si postavio teasere na BB temi...nista se ne vidi
postavio sam upravo na temu BB novi video Inside Breaking Bad: A Look At Season 4 (July 2)
Moderator: _BataZiv_0809
Not My Idea wrote: znam ga gledasvidjela sam da si postavio teasere na BB temi...nista se ne vidi
Not My Idea wrote: Neal jeout of this world
![]()
samo haman gay
ne mogu, pricaj s cojekom zastoVenomousV wrote:@alica.k: a da pocnes sa supertnatural?![]()
![]()
you're breaking my heaaaaaaaaartAMD wrote:Mat Bomer, Neil, jeste gej svakako![]()
ma dobro, nije bas da je make or break, zene su povrsna bica, dok god je lijep nema problema
Jesil' gledo Lie To Me ?AMD wrote:Mat Bomer, Neil, jeste gej svakako![]()
Inače serija je dobra. Da se malo priključim temiU suštini pregledao sam sve serije koje nešto znače od početka do kraja
(Prison, Lost, Chuck, Psych, Weeds, Californication, Two and half man, HIMYM, True Blood, House, Burn Notice, The Office, Its always sunny in Philadelphia, Only Fools and horses, House MD, Modern Family, Seinfeld, Community, Parks and Recreation, The IT Crowd,The Big Bang Theory, Raising Hope, My name is Earl, Northern Exposure, Royal Pains-do pola došao, BREAKING BAD, DEXTER, X Files, The Vampire Diaries, Fringe-gledam drufu sezonu, upravo završio Game of thrones). Negdje mi je ostalo po 1-2 sezone kao ovaj Fringe, Eureka, Warehouse, Numbers, Royal Pains, Entourage, Medium...
alica.k wrote:ne mogu, pricaj s cojekom zastoVenomousV wrote:@alica.k: a da pocnes sa supertnatural?![]()
![]()
u moju odbranu, jesam uspjela ostati pribrana do kraja trece sezone, al postalo je nepodnosljivo.
Jesil' gledo Lie To Me ?AMD wrote:
Jesil' gledo Lie To Me ?AMD wrote:
Ne zamjerite, ili sam poglup ili nema titlova za prvu sezonu White Colar..Not My Idea wrote:Neal jealica.k wrote:white collar mi je super serijaNot My Idea wrote:gledam:
House M.D. - cekam 8. sezonu
Criminal Minds - cekam 7. sezonu
Breaking Bad - cekam 4. sezonu
White Collar - gledam 3. sezonu
Dexter - pocela prije par dana
Prve 4 su odlicne, s tim da mi je House najbolja ikad. Dexter sam tek pocela gledat i jos cekam da se odusevim
osim nje, house, glee, fringe, dr who, chuck, merlin, nikita...
sve osim white collar su mi sad na pauzimoram nac jos nest..il nest da odma odgledam tri sezone. eh eh
out of this world
![]()
samo haman gay
s@mson wrote:
Ne zamjerite, ili sam poglup ili nema titlova za prvu sezonu White Colar..
Ako neko ima neki link za prevod na nekim od nasih jezika, meni je dovoljan i engleski koji sam skinuo, moja supruga bi bila jako zahvalna:)
jesam ja sve dr who odgledalaVenomousV wrote:gleda li ko doctor who?
znaci valja?alica.k wrote:jesam ja sve dr who odgledalaVenomousV wrote:gleda li ko doctor who?whyyy
jedva cekam nastavak ove sezone
e jbg sadalica.k wrote:draga V, meni je ta serija opsesija. znaci da mogu samo jednu gledat, to bi bila ta.
i make sure da nekad pregledas i one prije ovog novog serijala (prije ecclestona), jer je lakse povezat sta je sta i ko je ko i o cemu se pricaiako nije bitno za shvatanje o cemu se radi. dr who je klasik
ma nejma vezeVenomousV wrote:e jbg sadalica.k wrote:draga V, meni je ta serija opsesija. znaci da mogu samo jednu gledat, to bi bila ta.
i make sure da nekad pregledas i one prije ovog novog serijala (prije ecclestona), jer je lakse povezat sta je sta i ko je ko i o cemu se pricaiako nije bitno za shvatanje o cemu se radi. dr who je klasik
![]()
![]()

To Alice n V. : meni je serije super, volim serije gdje se pojavljuju genijalne licnosti, kao mentalista ili lie to me.VenomousV wrote:o cemu se radi u tom suits?
mrsko mi trazit' po netu