Gledanje tekmi ispred BBI

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHFan.

#1 Gledanje tekmi ispred BBI

Post by BHFan. »

Et sinoc se gledao tekmu ispred BBI centra i nije mi nikako bilo jasno kad smo igrali protiv belgije npr. bila je guzva nije se moglo hodati jbt a sinoc protiv Armenije 100-tinjak ljudi samo pa me zanima da il je raja ohladila od onog proslavljanja prije koji mjesec kroz grad ovo ono ili je to samo zbog znacaja ove utakmice ono, Armenija pa svi misle bezveze tekma proci cemo mi to :D :D

Sad nesto kontam jel mislite gledati tekmu as Turskom ispred BBI pa aBd da proslavimo tu pobjedu kako treba ako dodje ?? :bih:
Erzsebet

#2 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Erzsebet »

Ma ljepše kući, imam stolicu i brdo meze.
elSaik

#3 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by elSaik »

Kod kuće. Po kafićima i pred BBI ne mogu Marjana slušati. :mrgreen:
johntra

#4 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by johntra »

poneseš tranzistzor...ko u dobra stara vremena.. :-D
a o manjku raje na utakmicama ima dosta udjela i to što je ramazan...većini ljudi je bezze stajati vani sa kolom u ruci i gledati tekmu.. :D
Neelix

#5 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Neelix »

ma kako su se zajebali sa onim ulazom u konzum, da su ga izmjestili malo udesno moglo je stati 10 puta vise ljudi.
Urlanje dozvoljeno

#6 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Urlanje dozvoljeno »

pitanje, hocel se mocu gledati i tekma protiv turaka ispred robne kuce?

i jel istina da nije dozvoljeno piti alkohol pred robnom kucom? cisto informativno :)
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#7 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Halleluhwah »

Urlanje dozvoljeno wrote:pitanje, hocel se mocu gledati i tekma protiv turaka ispred robne kuce?

i jel istina da nije dozvoljeno piti alkohol pred robnom kucom? cisto informativno :)
Konzumiranje alkohola na javnim mjestima u Sarajevu je zabranjeno, a kazne su od dvjesto do šesto maraka. Činjenica da se utakmica gleda pred BBI-om nema veze sa BBI-om i zabranom alkohola unutar njega.
Sezam

#8 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Sezam »

johntra wrote:poneseš tranzistzor...ko u dobra stara vremena.. :-D
a o manjku raje na utakmicama ima dosta udjela i to što je ramazan...većini ljudi je bezze stajati vani sa kolom u ruci i gledati tekmu.. :D
Bosnjacki post :lol:

Ko jedan jaran jarana iz Tz sto ne pece rakiju za vrijeme ramazana :lol:
Urlanje dozvoljeno

#9 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Halleluhwah wrote:
Urlanje dozvoljeno wrote:pitanje, hocel se mocu gledati i tekma protiv turaka ispred robne kuce?

Konzumiranje alkohola na javnim mjestima u Sarajevu je zabranjeno, a kazne su od dvjesto do šesto maraka. Činjenica da se utakmica gleda pred BBI-om nema veze sa BBI-om i zabranom alkohola unutar njega.
super :-)

al hvala na informaciji ;-)
hidrant

#10 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by hidrant »

Urlanje dozvoljeno wrote: super :-)

Sta te cudi?
To je svuda na svijetu tako.
Mojim haverima su u Veneciji panduri htjeli litar vina otet.
Medutim, Bosnjo je cudo, tako da su uzalud pokusali.
BHFan.

#11 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by BHFan. »

Urlanje dozvoljeno wrote:
Halleluhwah wrote:

kad te vec zanima nije istina .. jer sad protiv armenije uzeli smo mi par piva a drotovi su bili iza nas i gledali znaci pusti se suplje..
Halleluhwah

#12 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Halleluhwah »

Govorimo o zakonu, a ne njegovom provođenju.
Petit_Beurre

#13 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Petit_Beurre »

BHFan. wrote:
Urlanje dozvoljeno wrote:
Halleluhwah wrote: Konzumiranje alkohola na javnim mjestima u Sarajevu je zabranjeno, a kazne su od dvjesto do šesto maraka. Činjenica da se utakmica gleda pred BBI-om nema veze sa BBI-om i zabranom alkohola unutar njega.

kad te vec zanima nije istina .. jer sad protiv armenije uzeli smo mi par piva a drotovi su bili iza nas i gledali znaci pusti se suplje..
Protiv Belgije pred Narodnim pozorištem su nama provjeravali da nismo nešto sipali u Kokakolu :mrgreen:
adnan_hz

#14 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by adnan_hz »

BHFan. wrote:
ako je suplja sto je meni prijava dosla na vrata i priznanica da ulatim 200 maraka... zabranjeno je piti na ajvnim mjestima zavisi kakvi su drotovi ti bili.. nisi ti naletio na drota koji posteno obavlja posao...
Petit_Beurre

#15 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Petit_Beurre »

adnan_hz wrote:
BHFan. wrote:
ako je suplja sto je meni prijava dosla na vrata i priznanica da ulatim 200 maraka... zabranjeno je piti na ajvnim mjestima zavisi kakvi su drotovi ti bili.. nisi ti naletio na drota koji posteno obavlja posao...
sreća ga srela :mrgreen:
Urlanje dozvoljeno

#16 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

ma kakav je to zakon :D cuj ne smijes piti na javnim mjestima, elem neise, planiram ici pred robnu kucu, pa sta bude bude, nece mene drzava kociti u uzivanju pive dok tekma traje :)
Halleluhwah

#17 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by Halleluhwah »

adnan_hz wrote:
BHFan. wrote:
Jeste on naletio na tog drota, ali je pio bezalkoholnu pivu. K'o reis. :mrgreen:
pustopoljina

#18 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by pustopoljina »

Urlanje dozvoljeno wrote:ma kakav je to zakon :D cuj ne smijes piti na javnim mjestima, elem neise, planiram ici pred robnu kucu, pa sta bude bude, nece mene drzava kociti u uzivanju pive dok tekma traje :)
takav je svuda u svijetu...nego zamotaj u papirnu kesu pa nosaj okolo,kao oni u filmovima.
austrijska policija sta radi-tjera alkoholicare klosare sa trgova.
BHFan.

#19 Re: Gledanje tekmi ispred BBI

Post by BHFan. »

Halleluhwah wrote:
adnan_hz wrote:
BHFan. wrote:
Jeste on naletio na tog drota, ali je pio bezalkoholnu pivu. K'o reis. :mrgreen:

hahaha a i licim na reisa evo :D :D a et pazi sta ti kazem dodji ispred bbi u srijedu vidjet ces pive :D
Post Reply