Sad nesto kontam jel mislite gledati tekmu as Turskom ispred BBI pa aBd da proslavimo tu pobjedu kako treba ako dodje ??
Gledanje tekmi ispred BBI
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
BHFan.
#1 Gledanje tekmi ispred BBI
Et sinoc se gledao tekmu ispred BBI centra i nije mi nikako bilo jasno kad smo igrali protiv belgije npr. bila je guzva nije se moglo hodati jbt a sinoc protiv Armenije 100-tinjak ljudi samo pa me zanima da il je raja ohladila od onog proslavljanja prije koji mjesec kroz grad ovo ono ili je to samo zbog znacaja ove utakmice ono, Armenija pa svi misle bezveze tekma proci cemo mi to
Sad nesto kontam jel mislite gledati tekmu as Turskom ispred BBI pa aBd da proslavimo tu pobjedu kako treba ako dodje ??
- Erzsebet
#2 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Ma ljepše kući, imam stolicu i brdo meze.
-
elSaik
#3 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Kod kuće. Po kafićima i pred BBI ne mogu Marjana slušati. 
- johntra
#4 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
poneseš tranzistzor...ko u dobra stara vremena..
a o manjku raje na utakmicama ima dosta udjela i to što je ramazan...većini ljudi je bezze stajati vani sa kolom u ruci i gledati tekmu..
a o manjku raje na utakmicama ima dosta udjela i to što je ramazan...većini ljudi je bezze stajati vani sa kolom u ruci i gledati tekmu..
- Neelix
#5 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
ma kako su se zajebali sa onim ulazom u konzum, da su ga izmjestili malo udesno moglo je stati 10 puta vise ljudi.
-
Urlanje dozvoljeno
#6 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
pitanje, hocel se mocu gledati i tekma protiv turaka ispred robne kuce?
i jel istina da nije dozvoljeno piti alkohol pred robnom kucom? cisto informativno
i jel istina da nije dozvoljeno piti alkohol pred robnom kucom? cisto informativno
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#7 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Konzumiranje alkohola na javnim mjestima u Sarajevu je zabranjeno, a kazne su od dvjesto do šesto maraka. Činjenica da se utakmica gleda pred BBI-om nema veze sa BBI-om i zabranom alkohola unutar njega.Urlanje dozvoljeno wrote:pitanje, hocel se mocu gledati i tekma protiv turaka ispred robne kuce?
- Sezam
#8 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Bosnjacki postjohntra wrote:poneseš tranzistzor...ko u dobra stara vremena..![]()
Ko jedan jaran jarana iz Tz sto ne pece rakiju za vrijeme ramazana
-
Urlanje dozvoljeno
#9 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
superHalleluhwah wrote:Konzumiranje alkohola na javnim mjestima u Sarajevu je zabranjeno, a kazne su od dvjesto do šesto maraka. Činjenica da se utakmica gleda pred BBI-om nema veze sa BBI-om i zabranom alkohola unutar njega.Urlanje dozvoljeno wrote:pitanje, hocel se mocu gledati i tekma protiv turaka ispred robne kuce?
al hvala na informaciji
- hidrant
#10 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Sta te cudi?Urlanje dozvoljeno wrote: super![]()
al hvala na informaciji
To je svuda na svijetu tako.
Mojim haverima su u Veneciji panduri htjeli litar vina otet.
Medutim, Bosnjo je cudo, tako da su uzalud pokusali.
-
BHFan.
#11 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
kad te vec zanima nije istina .. jer sad protiv armenije uzeli smo mi par piva a drotovi su bili iza nas i gledali znaci pusti se suplje..Urlanje dozvoljeno wrote:superHalleluhwah wrote:Konzumiranje alkohola na javnim mjestima u Sarajevu je zabranjeno, a kazne su od dvjesto do šesto maraka. Činjenica da se utakmica gleda pred BBI-om nema veze sa BBI-om i zabranom alkohola unutar njega.Urlanje dozvoljeno wrote:pitanje, hocel se mocu gledati i tekma protiv turaka ispred robne kuce?
i jel istina da nije dozvoljeno piti alkohol pred robnom kucom? cisto informativno![]()
al hvala na informaciji
- Halleluhwah
#12 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Govorimo o zakonu, a ne njegovom provođenju.
- Petit_Beurre
#13 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Protiv Belgije pred Narodnim pozorištem su nama provjeravali da nismo nešto sipali u KokakoluBHFan. wrote:kad te vec zanima nije istina .. jer sad protiv armenije uzeli smo mi par piva a drotovi su bili iza nas i gledali znaci pusti se suplje..Urlanje dozvoljeno wrote:superHalleluhwah wrote: Konzumiranje alkohola na javnim mjestima u Sarajevu je zabranjeno, a kazne su od dvjesto do šesto maraka. Činjenica da se utakmica gleda pred BBI-om nema veze sa BBI-om i zabranom alkohola unutar njega.![]()
al hvala na informaciji
-
adnan_hz
#14 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
ako je suplja sto je meni prijava dosla na vrata i priznanica da ulatim 200 maraka... zabranjeno je piti na ajvnim mjestima zavisi kakvi su drotovi ti bili.. nisi ti naletio na drota koji posteno obavlja posao...BHFan. wrote:
kad te vec zanima nije istina .. jer sad protiv armenije uzeli smo mi par piva a drotovi su bili iza nas i gledali znaci pusti se suplje..
- Petit_Beurre
#15 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
sreća ga srelaadnan_hz wrote:ako je suplja sto je meni prijava dosla na vrata i priznanica da ulatim 200 maraka... zabranjeno je piti na ajvnim mjestima zavisi kakvi su drotovi ti bili.. nisi ti naletio na drota koji posteno obavlja posao...BHFan. wrote:
kad te vec zanima nije istina .. jer sad protiv armenije uzeli smo mi par piva a drotovi su bili iza nas i gledali znaci pusti se suplje..
-
Urlanje dozvoljeno
#16 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
ma kakav je to zakon
cuj ne smijes piti na javnim mjestima, elem neise, planiram ici pred robnu kucu, pa sta bude bude, nece mene drzava kociti u uzivanju pive dok tekma traje 
- Halleluhwah
#17 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Jeste on naletio na tog drota, ali je pio bezalkoholnu pivu. K'o reis.adnan_hz wrote:ako je suplja sto je meni prijava dosla na vrata i priznanica da ulatim 200 maraka... zabranjeno je piti na ajvnim mjestima zavisi kakvi su drotovi ti bili.. nisi ti naletio na drota koji posteno obavlja posao...BHFan. wrote:
- pustopoljina
#18 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
takav je svuda u svijetu...nego zamotaj u papirnu kesu pa nosaj okolo,kao oni u filmovima.Urlanje dozvoljeno wrote:ma kakav je to zakoncuj ne smijes piti na javnim mjestima, elem neise, planiram ici pred robnu kucu, pa sta bude bude, nece mene drzava kociti u uzivanju pive dok tekma traje
austrijska policija sta radi-tjera alkoholicare klosare sa trgova.
-
BHFan.
#19 Re: Gledanje tekmi ispred BBI
Halleluhwah wrote:Jeste on naletio na tog drota, ali je pio bezalkoholnu pivu. K'o reis.adnan_hz wrote:ako je suplja sto je meni prijava dosla na vrata i priznanica da ulatim 200 maraka... zabranjeno je piti na ajvnim mjestima zavisi kakvi su drotovi ti bili.. nisi ti naletio na drota koji posteno obavlja posao...BHFan. wrote:
hahaha a i licim na reisa evo