Gledali ste, ne preporučujete

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ChataDodajStaHoces

#877 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by ChataDodajStaHoces »

Image

Misleci da ce se stara slava, prethodna dva dijela nastaviti, pogledao sam ovo sranje i izgubio sat i pol dragocjenog sna sinoc...
HaHaHa2

#878 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by HaHaHa2 »

LSD wrote:
armin.i.am wrote:Image
Žestoko sranje od filma....ne mogu više tih vanzemaljaca i monstruma kao ni kung fu pizdarije...ako vec moram to gledati, onda radije Alieni, Predatori, ET (tako te stare fore) i Bruce Lee.
zali boze 25 min filma sto pogledah :run: a Drive... :run: :run: :run:

http://www.imdb.com/title/tt0780504/
Image
Ateista

#879 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Ateista »

Stvarno ne kontam ovo za Super8, meni je fakat jedan od boljih filmova koji je skoro snimljen, ali eto, valjda je svar ukusa.
vinnie_jones

#880 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by vinnie_jones »

Post na "Preporukama" me podsjetio na ovo sranje :mrgreen:
Image
naizgled dobitna varijanta (hool + krimi priča) za kvalitetnu ostrvsku treš akciju koja je zakazala u realizaciji uz sve to praćena katastrofalnom "glumom", nešto kao ekranizacija stvarnih događaja u dokumentarcima, jednostavno škripi na sve strane...

Image
Zbog ovakvih bravura u širokom luku zaobilazim filmske reciklaže, Hanekeova fast food verzija njemačkog originala prilagođena za potrebe piva-kačket publike, ne mere grđe, jednom riječju Scheisse :mrgreen:
horion_bosona

#881 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by horion_bosona »

nema spora oko toga da je original daleko bolji, mada meni ni US verzija nije toliko losa... pogotovo u poredjenju sa nekim drugim remake-filmovima za americko trziste, ali dobro...
Ma.Le.Na

#882 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Ma.Le.Na »

dnevnik na BHT...FTV...i ostalim lokalnim stanicama
nikako ne preporucujem..
dječak sa šibicama

#883 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dječak sa šibicama »

Cisto subjektivno, svi filmovi sa Adamom Sandlerom i posebno Mike Myersom.

Prvi i ima poneki dobar film, ali on kao glumac, uz Aflecka i engleskog golog kuhara, najodvratnija faca na malim ekranima. Ko da su balavi oko usta :-)

A Mike Myers, apsolutno ne razumijem sta je u njegovim filmovima duhovito, odnosno u njegovoj glumi. I Zandar iz Saint Tropeza (onaj sto sam sebi podapinje da bude smijesan) je doktor humora u usporedbi sa Myersom.
jastuk1

#884 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by jastuk1 »

dječak sa šibicama wrote:Cisto subjektivno, svi filmovi sa Adamom Sandlerom i posebno Mike Myersom.

Prvi i ima poneki dobar film, ali on kao glumac, uz Aflecka i engleskog golog kuhara, najodvratnija faca na malim ekranima. Ko da su balavi oko usta :-)

A Mike Myers, apsolutno ne razumijem sta je u njegovim filmovima duhovito, odnosno u njegovoj glumi. I Zandar iz Saint Tropeza (onaj sto sam sebi podapinje da bude smijesan) je doktor humora u usporedbi sa Myersom.

Masnim slovima potpisujem sve. Sandler i Myers su puni tovar praznoće.
johnnykola

#885 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by johnnykola »

pogledajte:

http://www.imdb.com/title/tt0142342/

mozda promijenite misljenje. :-D
mr.smith sa

#886 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by mr.smith sa »

Chata87 wrote:Image

Misleci da ce se stara slava, prethodna dva dijela nastaviti, pogledao sam ovo sranje i izgubio sat i pol dragocjenog sna sinoc...
Slika otkriva kvalitetu ;-)
bingov buraz

#887 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by bingov buraz »

jastuk1 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Cisto subjektivno, svi filmovi sa Adamom Sandlerom i posebno Mike Myersom.

Dodajem Jack Blacka,Kevin Jamesa i hrpu drugih "komedijasa" na celu sa Will Ferell-om od kojeg dobijem osip kad ga i slucajno vidim na TV.
karanana

#888 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

donekle se slazem sa ovom generalizacijom ovih komedijasa. sandler, za povratit. s tim da je meni austin powers super, ali za samo jedno gledanje. ali ko je onda dobar komedijas? njihov rok trajanja je kraci od drugih karaktera/uloga/glumaca. na primjer meni se i onaj grk bradonja iz hangovera gadi a i jim carey mi je skoro uvijek bio beze, osim ace venture i dumb and dumber.
bingov buraz

#889 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by bingov buraz »

I Zafalikakis ili kako se vec pise ovaj grk sto ga karanana spomenu je odron...ovaj covjek je tata za sve njih http://www.imdb.com/name/nm0001640/
karanana

#890 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

bingov buraz wrote:I Zafalikakis ili kako se vec pise ovaj grk sto ga karanana spomenu je odron...ovaj covjek je tata za sve njih http://www.imdb.com/name/nm0001640/
da. jednostavno se nije nametao i nije radio nista na silu, eto cisto da bude smijesan. covjek je bio u pravom zivotu takav kakav je bio i u filmu.
vinnie_jones

#891 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by vinnie_jones »

bingov buraz wrote:ovaj covjek je tata za sve njih http://www.imdb.com/name/nm0001640/
plus http://www.imdb.com/name/nm0000698/
jer njih dvojica idu u paketu :mrgreen:
dječak sa šibicama

#892 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dječak sa šibicama »

vinnie_jones wrote:
bingov buraz wrote:ovaj covjek je tata za sve njih http://www.imdb.com/name/nm0001640/
plus http://www.imdb.com/name/nm0000698/
jer njih dvojica idu u paketu :mrgreen:

Da da :thumbup:
ultima_palabra

#893 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by ultima_palabra »

Vala i Gene Wilders je meni bezveznjak bio... Dan Aykroyd i Bill Murray :thumbup: Svaki pokret njih dvojice je smiješan :)
bingov buraz

#894 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by bingov buraz »

Image

faca 8-)

svi ovi sto su nesto valjali su rahmetli,zato se i ne moze vise pogledati dobra komedija
Turbo-gurabija

#895 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Turbo-gurabija »

Image
http://www.imdb.com/title/tt1781896/

Dosadan film do bola. Prema IMDB jos nije izasao, ali na toretnu postoji da se skine i nije fake.
Frooteky

#896 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Frooteky »

bingov buraz wrote:
jastuk1 wrote:

Dodajem Jack Blacka,Kevin Jamesa i hrpu drugih "komedijasa" na celu sa Will Ferell-om od kojeg dobijem osip kad ga i slucajno vidim na TV.
Steve Carell, lik je debil, kreten ne znam kako bi ga opiso :roll:
BHF_Manijak

#897 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by BHF_Manijak »

Ne znam cemu tolika ogorcenost Sendlerom? Ne kazem da je kakav extra glumac, ali meni ima sasvim ok komedija, recimo ova zadnja Grown ups mi je jedna od boljih u odnosu na to kakve su komedije izlazile zadnjih godinu-dvije, dobra ekipa, dobar film, za moj ukus smijesan, meni dosta! Ne kazem da Sendler radi neke extra komedije, no ima ok filmova tipa Happy Gilmore, Waterboy, Mr Deeds ili Click, meni pravo drag film sa extra porukom!!!
sumirprimus

#898 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by sumirprimus »

BHF_Manijak wrote:Ne znam cemu tolika ogorcenost Sendlerom? Ne kazem da je kakav extra glumac, ali meni ima sasvim ok komedija, recimo ova zadnja Grown ups mi je jedna od boljih u odnosu na to kakve su komedije izlazile zadnjih godinu-dvije, dobra ekipa, dobar film, za moj ukus smijesan, meni dosta! Ne kazem da Sendler radi neke extra komedije, no ima ok filmova tipa Happy Gilmore, Waterboy, Mr Deeds ili Click, meni pravo drag film sa extra porukom!!!
to su oni filmovi,gdje bi trebali ukljucit smijeh,da znamo kad da se nasmijemo :mrgreen:
Point.

#899 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Point. »

bingov buraz wrote:
De nemoj zajebavat', Will Farell je haos lik. Meni se njegova vrsta humora jako doima. Anchorman, mala ali vrijedna uloga u Wedding Crashers, Step Brothers, Talladega Nights....... ;-)
pustopoljina

#900 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by pustopoljina »

ne preporucujem new year's eve
sve je ok, glumacka postava wow, motivacija prava americka udarnicka...sve ukupno- nidje veze. previse zvijezda u filmu... i u stripovima su likovi komplikovaniji, sve je nazor i kao na speedu.
+ kao neka reklama za new york...ali sve to nabacano na hrpu...valjda za epic/fail generaciju.
nesto stariji film, iste sentimentalne sladunjave tematike, ali puno ljepse uradjen i uvijek za preporuciti- love actually.
Post Reply