Gledali ste, ne preporučujete

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ChataDodajStaHoces

#551 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by ChataDodajStaHoces »

komi wrote:ignoriren chata
monsters je lijep film
Cak mi je i The Road bolji od ovoga... Nisam zadovoljan, nikako... povrsno, nedoreceno, tehnicki je ok i jedino sto mi se svidja je eksterijer koji su prikazali. Gluma je ocajna :roll:
BSn

#552 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by BSn »

Image

Ako ste ljubitelj dobre parodije, ismijavanja ideala i ideologija, ismijavanja ljevice i desnice, ako ste ljubitelj uopce parodije, ni slucajno ne preporucujem ovaj "film", jer moze doci do povracanja usljed upropastavanja dobre ideje, pretjerane amerikanizacije i najgore od svega - pozitivnog forsiranja domoljublja u komediji :-) . Steta samo sto ce ostati upisan kao film u kojem je Nielsen glumio.
Ocjena 4.5/10 na IMDB-u je i previse za ovakvo smece.
karanana

#553 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

Image

upravo potrosih 2 sata svoga dragocjenog vremena gledajuci ga na federalnoj i uz to sjebavajuci i sopstveni vid sa onakvom kvalitetom slike koja ide na federalnoj.
hary

#554 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by hary »

BSn wrote:Image

Ako ste ljubitelj dobre parodije, ismijavanja ideala i ideologija, ismijavanja ljevice i desnice, ako ste ljubitelj uopce parodije, ni slucajno ne preporucujem ovaj "film", jer moze doci do povracanja usljed upropastavanja dobre ideje, pretjerane amerikanizacije i najgore od svega - pozitivnog forsiranja domoljublja u komediji :-) . Steta samo sto ce ostati upisan kao film u kojem je Nielsen glumio.
Dodjoh na ovu temu bas da ovo isto napisem u vezi ovog filma. Nevjerovatna glupost! Film je inace a.k.a. Big Fat Important Movie. Skidoh ga bas zbog cinjenice da glumi L. Nielsen i da je reditelj legendarni David Zucker, reditelj filmova Airplane i Naked Gun.
Veeeeeeeliki promasaj.
chino

#555 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by chino »

karanana wrote:Image

upravo potrosih 2 sata svoga dragocjenog vremena gledajuci ga na federalnoj i uz to sjebavajuci i sopstveni vid sa onakvom kvalitetom slike koja ide na federalnoj.
Ja sam gledao zadnjih pola sata i fkt je film nigjde veze :) katastofa
chockad

#556 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by chockad »

SEASON OF THE WITCH. ZALI BOZE VREMENA...
Point.

#557 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Point. »

hopi wrote:definitivno scott pilgrim, na silu pregledao jedno pola sata, nezanimljivo, dosadno, ne kontaš o čemu se radi nešta vrijeme preskače ubrzava dani prolaze, likovi se odjenom pojavljuju i odlaze ko duhovi, on nešta vrijeme ubrzava, ne znaš jel sanja, odnekud se od jednom bori s nekim ljudima na bini koji iskaču iz vedra neba a svima to normala, izvode neke folove, majko moja baš film nije za men...
Upravo htjedoh napisati za ovaj film koji je zajedno sa The American najvece smece prosle godine. Citam negdje da je ovaj Scot pilgrim haman dobio kultni status vec, ja pitam se zbog cega?
VenomousV

#558 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by VenomousV »

Point. wrote:
hopi wrote:definitivno scott pilgrim, na silu pregledao jedno pola sata, nezanimljivo, dosadno, ne kontaš o čemu se radi nešta vrijeme preskače ubrzava dani prolaze, likovi se odjenom pojavljuju i odlaze ko duhovi, on nešta vrijeme ubrzava, ne znaš jel sanja, odnekud se od jednom bori s nekim ljudima na bini koji iskaču iz vedra neba a svima to normala, izvode neke folove, majko moja baš film nije za men...
Upravo htjedoh napisati za ovaj film koji je zajedno sa The American najvece smece prosle godine. Citam negdje da je ovaj Scot pilgrim haman dobio kultni status vec, ja pitam se zbog cega?

e jbg ukusi se razlikuju =)

meni je super, ona 8bitna spica me raskucila ^^
kultni status jer je k'o igrica, zabavan, prilicno dobra muzika...
meni je film za gledat s rajom uz neko pice i zezat se =)
ProbuseniDolar

#559 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by ProbuseniDolar »

http://www.imdb.com/title/tt1499249/
Image

Najgori film koji sam pogledao. Osim 100 puta vidjene price, skroz predvidive radnje, za ne povjerovati je da su specijalni efekti u filmu iz 2010. godine ovako losi. Svaki amater koji poznaje osnove rada na racunaru bi napravio bolje efekte. Pogledajte samo ako zelite vidjeti najgori film svih vremena :D
energIs

#560 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by energIs »

jao smeca, neko mi donese na dvd-u:

Silent Venom
Image

hahha ovo je nevjerovatno, jedino sto valja u filmu je Krista Allen... eh kad se sjetim njenih filmova Emmanuelle :-D
pirmin

#561 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by pirmin »

Ja glup film ne mogu gledati duze od 4 minute.Vjera mi ne dozvoljava. :D
Ali ovo cudo sam uspio na preskok pogledati cijelih 11 fasciniran njegovom debiloscu.

Image

Gore ne moze.
Nema sanse. :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#562 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Truba »

jel to ono kad nema udove :D koka :D

hahah jes čudo bio u svoje vrijeme
pirmin

#563 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by pirmin »

komi wrote:jel to ono kad nema udove :D koka :D

Ma da :D :D kao ona izgubi udove, on je zatvori kod sebe u kucu i tako oni necem teze :oops: :D :D ...jos mi nije jasno kako neko moze dati pare za snimanje takvog njasra. :D
Aurora Borealis

#564 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Aurora Borealis »

pirmin wrote:

Ma da :D :D kao ona izgubi udove, on je zatvori kod sebe u kucu i tako oni necem teze :oops: :D :D ...jos mi nije jasno kako neko moze dati pare za snimanje takvog njasra. :D
:lol: :lol: kralj si :D

Ne znam je li vec bilo, ali:

Image

Tipicno Andjino Lara Croft sra**. :roll:
therrarrius

#565 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by therrarrius »

SeleneY wrote:filmovi 2012,skyline i last airbander
Sto se ovog boldiranog tice, filmove tih kretena ne pratim od dana nezavisnosti, prije toga su napravili sranje od stargate-a, a poslije godzilu i dan poslije sutra, kada vidim da im izlazi novi film automatski ga preskacem jer je sranje, jasno i glasno :D
sheilak

#566 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by sheilak »

Svaki film onog strasno loseg M. Night. Shyamalana (ili kako mu je vec ime). Tom covjeku bi stvarno neko trebao zabraniti da snima bilo sta.
therrarrius

#567 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by therrarrius »

sheilak wrote:Svaki film onog strasno loseg M. Night. Shyamalana (ili kako mu je vec ime). Tom covjeku bi stvarno neko trebao zabraniti da snima bilo sta.
Zasto bas svaki?
Meni su 6 culo, unbreakable, village i signs super dobri filmovi, ali eto, ukusi su razliciti.
sheilak

#568 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by sheilak »

6. čulo je dobar film, ali samo zbog kraja. Inace je sasvim prosjecan.

Village, Signs, The Happening-uzasni. Polovično uradjeni, isprazni, a puno obecavaju. Dosadni. Kao da ih je snimio prosjecan student režije. Izuzetno arogantan, ubijedjen u svoju posebnost, ali...prosjecan.

Jos uvijek se krije iza uspjeha 6. čula. Čujem da je i The Last Airbender uradjen u istom maniru Potemkinovih sela. Ljudi dzaba bacaju pare na njega. :-)

Mislim da je cak i Ed Wood bolji od njega. Barem je bio iskreniji. :wink:
Bloo
Globalna šefica

#569 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Bloo »

pirmin wrote:

boxing helena :D legendaran julian sand i ona crnka sa plavim ocima iz twin peaksa
Neelix

#570 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Neelix »

therrarrius wrote:
Sto se ovog boldiranog tice, filmove tih kretena ne pratim od dana nezavisnosti, prije toga su napravili sranje od stargate-a, a poslije godzilu i dan poslije sutra, kada vidim da im izlazi novi film automatski ga preskacem jer je sranje, jasno i glasno :D
dobro, nek ćing ćang filmovi valjaju :D
Altheda

#571 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Altheda »

Kung Pow

Meni ono nikako nije smiješno, iako razumijem koncept, ne mogu se onome smijati. Skoro sam plakala od muke kad sam ga gledala.

therrarrius

#572 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by therrarrius »

Neelix wrote:
therrarrius wrote:
dobro, nek ćing ćang filmovi valjaju :D
Hehehe ćing ćang :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#573 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Truba »

Image

glupljeg scenarija za istinita dešavanja odavno ne vidjeh
cyprus

#574 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by cyprus »

hary wrote:
BSn wrote:Image

Dodjoh na ovu temu bas da ovo isto napisem u vezi ovog filma. Nevjerovatna glupost! Film je inace a.k.a. Big Fat Important Movie. Skidoh ga bas zbog cinjenice da glumi L. Nielsen i da je reditelj legendarni David Zucker, reditelj filmova Airplane i Naked Gun.
Veeeeeeeliki promasaj.
Gledo sinoć na HBO i ne mogu da vjerujem da je ovakvo sranje uopšte snimljeno :-) :-)
johnnykola

#575 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by johnnykola »

komi wrote:Image

glupljeg scenarija za istinita dešavanja odavno ne vidjeh
slazem se.
Post Reply