Gledali ste, ne preporučujete

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
beni-bu-man

#4876 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by beni-bu-man »

last mohicans wrote:
jasko_ba wrote:I nikad iritantniji mark wahlberg, strasno lose :roll:
Image
Ja ugasio nakon nekih pola sata. Marka izuzetno volim i generalno su mu filmovi odlični ili makar gledljivi. Ovaj odron. Inače je tematika terorizma toliko ofucana da je za plakati kako loše filmove prave.
shooooj ja ga bas veceras mislio gledat :lol:
beni-bu-man

#4877 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by beni-bu-man »

KB9 wrote:kakvi li su ti mentalni sklopovi koji npr odu gledat nemogucu misiju i ostanu razocarani jer ima manjak nekih pouka :-)
meni je samo krivo bilo sto atomska nije eksplodirala :( u ovom zadnjem dijelu
last mohicans

#4878 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by last mohicans »

beni-bu-man wrote:
last mohicans wrote:
jasko_ba wrote:I nikad iritantniji mark wahlberg, strasno lose :roll:
Image
Ja ugasio nakon nekih pola sata. Marka izuzetno volim i generalno su mu filmovi odlični ili makar gledljivi. Ovaj odron. Inače je tematika terorizma toliko ofucana da je za plakati kako loše filmove prave.
shooooj ja ga bas veceras mislio gledat :lol:
Gledaj brate, mozda tebi legne. Bolje ovo odgledaj
https://m.imdb.com/title/tt6742252/
beni-bu-man

#4879 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by beni-bu-man »

last mohicans wrote: Gledaj brate, mozda tebi legne. Bolje ovo odgledaj
https://m.imdb.com/title/tt6742252/
ma leci ce on nedeljom da mozak uz film smjestim u ofsajd :mrgreen:
ferratilis

#4880 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by ferratilis »

Propaganda. Glorifikacija rasiste koji je uzivao ubijati civile, iz daljine. Biografija mu je puna lazi, hvalio se kako je tukao nekog politicara u kafani pa na tuzbi izgubio 1.8 miliona dolara. Tacno onakav lik kakvog tupavi Ameri vole. Eastwood mi je pao u ocima sa ovim filmom.

O plasticnoj bebe da ne govorim. :run:

Image
normala brate

#4881 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by normala brate »

Odlican film.
karanana

#4882 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by karanana »

Netflixov apostle.
A imo je potencijal, samo su se drzali dalje od nadnaravnih stvari
biggrin

#4883 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by biggrin »

fula
normala brate

#4884 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by normala brate »

karanana wrote:Netflixov apostle.
A imo je potencijal, samo su se drzali dalje od nadnaravnih stvari
Al' je previše dobra atmosfera da bude ovdje.

Na kraju krajeva ocjena na imdb bi bila jedno 7,5 da je bio drugaciji kraj.
RIZVA

#4885 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by RIZVA »

Ovaj novi Pepermint odron ,pobi cura sve uhom ne makne
VenomousV

#4886 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by VenomousV »

Image

Tesko sranje :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4887 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Tomahawk11 »

Naslovna ko one indijske serije :mrgreen:
VenomousV

#4888 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by VenomousV »

Pa eto, tu je to negdje

Pricalo se o filmu, aman zaman, odlicna rom-com kad ono dva sata sranja. Ne znas sta gledas. Nit' je rom-com, nit' je drama, nit' je film. Dijalozi katastrofa, nedoreceni. Likovi nekarizmaticni itd itd
dječak sa šibicama

#4889 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by dječak sa šibicama »

Ovaj novi Predator

Dudo dugo dugo DUGO gluplji film nisam vidio... ko da je Adam Sandler rezirao akcijski film... niti je akcija niti je komedija niti ikakve logike film ima, bukvalno ostanes WTF nakon gledanja filma... na kraju sam ubrzao da vidim kraj, vec se nazire jos gluplja stvar, superheroj Predator Hunter...

Svemirski psi, mali i veliki predator, glupavi dijalozi, kurcevite face americkih vojnika, kofol par ludjaka koji su kao duhoviti, svemirski pas koji postaje frendli prema ljudima, evolucija predatora, dijete genijalac koji je novi stadij evolucije ljudi, neduhoviti humor, svasta je udrobljeno u ovaj nefilm.

U sta potrosi vrijeme.
biggrin

#4890 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by biggrin »

svemirski pas?! još ću pogledati film samo da vidim to čudo :lol:
irac300

#4891 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by irac300 »

dječak sa šibicama wrote:Ovaj novi Predator

Dudo dugo dugo DUGO gluplji film nisam vidio... ko da je Adam Sandler rezirao akcijski film... niti je akcija niti je komedija niti ikakve logike film ima, bukvalno ostanes WTF nakon gledanja filma... na kraju sam ubrzao da vidim kraj, vec se nazire jos gluplja stvar, superheroj Predator Hunter...

Svemirski psi, mali i veliki predator, glupavi dijalozi, kurcevite face americkih vojnika, kofol par ludjaka koji su kao duhoviti, svemirski pas koji postaje frendli prema ljudima, evolucija predatora, dijete genijalac koji je novi stadij evolucije ljudi, neduhoviti humor, svasta je udrobljeno u ovaj nefilm.

U sta potrosi vrijeme.
Potpis o A do Ž. Iako sam već vidio negativne komentare, haj' reko' da pogledam, užas.
beni-bu-man

#4892 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by beni-bu-man »

irac300 wrote:

U sta potrosi vrijeme.
Potpis o A do Ž. Iako sam već vidio negativne komentare, haj' reko' da pogledam, užas.
Sto gledate kad znate da je sranje :mrgreen: ?????
irac300

#4893 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by irac300 »

beni-bu-man wrote: Sto gledate kad znate da je sranje :mrgreen: ?????
Nisam znao da je ovoliko sranje.
dječak sa šibicama

#4894 Re: Gledali ste ne preporucujete

Lako da je film B produkcije takozvane, nego dobra glumacka ekipa mislim bar poznate face, nije ovo ni jeftino bilo, a tako glup film. Ne mozes vjerovati koliko lose, uzasno uradjen film. Prvenstveno rezija, ko da je drogiran lik slagao scene. A i scenarij je blaga jeza.
biggrin

#4895 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by biggrin »

beni-bu-man wrote:
irac300 wrote:

U sta potrosi vrijeme.
Sto gledate kad znate da je sranje :mrgreen: ?????
da vidimo svemirskog psa! :D
dječak sa šibicama

#4896 Re: Gledali ste ne preporucujete

da, space dogs

moram malo spojlati, dakle

SPOILER

mali Predator koji ima i ljudski DNK je zapravo proizvod velikih predatora (visoki po 3 metra) kojeg su oni u svojim laboratorijima proizveli ukrstajuci DNK predatora i covjeka ciji su DNK nabavili ono kad su dosli prvi put kad ih je Arnold pokokao odnosno onog jednog ukokao, a dolazili su vise puta... elem, mali predator je dosao da pomogne ljudima i da im da nekakvu tehnologiju kojom mogu nauditi velikim predatorima i usput pobije jedno 200 ljudi na najsurovije nacine, otkida im glave, reze ih napola, onda bjezi iz laboratorija gdje je bio uhvacen a za njim trci naucnica koja u 2 minute postaje supervojnik koji trci brze od Karl Lewisa, a odnekud se pojavljuju i harli motori u tajnoj bazi americke vojske... koje nasi junaci, ima ih nekoliko i svi su kao ludi, ali su i vojnici, koriste da bi na njima otisli do amerike i vratili se u Mexico ko da su isli do Vogosce i nazad..

e sad, svemirski psi su dosli sa velikim predatorom, i psi stoje dok ovi pucaju u njih, ne napadaju, samo rasljape stravicna usta inace uzasnog CGI, i onda ovaj jedan od ludjaka vojnika (pucao sam sebi u glavu i promasio, ima oziljak, glumi ga 50 cent za sirotinju, Rhodes) prilazi psu da mu puca u glavu ali i to promasi i pogodi neki centar u mozgu svemirskog psa zbog kojeg svemirski pas postaje dobar sa ljudima, ovi mu bace bombu a on otrci da je donese nazad i jos je izbaci iz zelca, jer je progutao...

a autisticni djecak (glumi ga onaj mali iz filma Room) za 13. sekundi nauci citati one 3D karte predatora i jos nauci i kako se koristi oruzje i ona kaciga i jos postane jedan od naucnika na kraju filma, a veliki predaor od 3 metra koristi kompjuterski prevodilac da bi svoj gkhkhkgkh jezik preveo na engleski i onda kaze sad cu da vas lovim, imate 7 minuta prednosti, samo da ja unistim ovaj svemirski brod i ceracemo se jos...

Ma film je... ludilo
johnnykola

#4897 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by johnnykola »

Hahahaha!!!:ppp

Moram ovo pogledati.:ppp
shandrprcSA

#4898 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by shandrprcSA »

Image
biggrin

#4899 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by biggrin »

dječak sa šibicama wrote:da, space dogs

moram malo spojlati, dakle

SPOILER

mali Predator koji ima i ljudski DNK je zapravo proizvod velikih predatora (visoki po 3 metra) kojeg su oni u svojim laboratorijima proizveli ukrstajuci DNK predatora i covjeka ciji su DNK nabavili ono kad su dosli prvi put kad ih je Arnold pokokao odnosno onog jednog ukokao, a dolazili su vise puta... elem, mali predator je dosao da pomogne ljudima i da im da nekakvu tehnologiju kojom mogu nauditi velikim predatorima i usput pobije jedno 200 ljudi na najsurovije nacine, otkida im glave, reze ih napola, onda bjezi iz laboratorija gdje je bio uhvacen a za njim trci naucnica koja u 2 minute postaje supervojnik koji trci brze od Karl Lewisa, a odnekud se pojavljuju i harli motori u tajnoj bazi americke vojske... koje nasi junaci, ima ih nekoliko i svi su kao ludi, ali su i vojnici, koriste da bi na njima otisli do amerike i vratili se u Mexico ko da su isli do Vogosce i nazad..

e sad, svemirski psi su dosli sa velikim predatorom, i psi stoje dok ovi pucaju u njih, ne napadaju, samo rasljape stravicna usta inace uzasnog CGI, i onda ovaj jedan od ludjaka vojnika (pucao sam sebi u glavu i promasio, ima oziljak, glumi ga 50 cent za sirotinju, Rhodes) prilazi psu da mu puca u glavu ali i to promasi i pogodi neki centar u mozgu svemirskog psa zbog kojeg svemirski pas postaje dobar sa ljudima, ovi mu bace bombu a on otrci da je donese nazad i jos je izbaci iz zelca, jer je progutao...

a autisticni djecak (glumi ga onaj mali iz filma Room) za 13. sekundi nauci citati one 3D karte predatora i jos nauci i kako se koristi oruzje i ona kaciga i jos postane jedan od naucnika na kraju filma, a veliki predaor od 3 metra koristi kompjuterski prevodilac da bi svoj gkhkhkgkh jezik preveo na engleski i onda kaze sad cu da vas lovim, imate 7 minuta prednosti, samo da ja unistim ovaj svemirski brod i ceracemo se jos...

Ma film je... ludilo
pa ovo ispade kao dobra preporuka...mislim komedija sa elementima parodije! :)
Sanjarko

#4900 Re: Gledali ste ne preporucujete

Post by Sanjarko »

Predator okej za pucacinu. Za pucacinu netreba neki smisao. Nego samo rokaj.
Post Reply