Ko zna na čemu sve Bleki drži filmove.Donnie Smith wrote:Valjda ima videoteku šta li
Dr. House?
Yep!
Moderator: _BataZiv_0809
Ko zna na čemu sve Bleki drži filmove.Donnie Smith wrote:Valjda ima videoteku šta li
Dr. House?
Sjajan glumac, dobar je bio i u kombinaciji sa Stephenom Fryem.Donnie Smith wrote:Kad bi samo znao koliko fanova ima na Balkanu![]()
Za mene doduše zna, opsjedam ga na tvitiju![]()
Uh, odoh gledati ovaj tomahavkov film
lazemDonnie Smith wrote:Ma lažeš valaBlack swan wrote:Donnie Smith wrote: Imam ih na lageru oko 60![]()
a ja 1003![]()
![]()
Donnie Smith wrote:
Onaj @tomahavkov taman pođoh gledati, grlo me zaboli, avaj, traži med, žalfiju, kuhaj, pij, grgljaj, ostade film...odgledo ga je Straško, moj kućni ljubimac. Prede jutros zadovoljno, umilno, mora da film valja.
A eno ga hvale na temi hvaljenje filmova i tragom tih hvala, ja ga i skinem čak i naštimam za vikend da gledam. I onda kažu, o ukusima ne vrijedi raspravljati, ali eto, moj ukus je pod lupom...dječak sa šibicama wrote:Free state of Jones
Ne znam, nije mi legao, ocekivanja su bila puno veca.
Mozda se nekome dopada, mene licno je malo razocarao, ko sve nesto a nista. Ne znam drugacije opisati.Donnie Smith wrote:A eno ga hvale na temi hvaljenje filmova i tragom tih hvala, ja ga i skinem čak i naštimam za vikend da gledam. I onda kažu, o ukusima ne vrijedi raspravljati, ali eto, moj ukus je pod lupom...dječak sa šibicama wrote:Free state of Jones
Ne znam, nije mi legao, ocekivanja su bila puno veca.

Da je americka propaganda, jest. Mnogo provala u filmu, pocevsi od toga da je radnja po istinitom dogadjaju iz 2012. godine a u filmu gone sve nove Mercedese iz 2016. godine. Ali film je gledljiv jer ima dobre pokrete kamere.Tito_i_Partija wrote:13 Hours
Jos jedan u nizu americkog patriotskog smeca poput "american sniper", u kojem su svi krivci, samo su amerikanci pravi heroji. Sranje od Michael Bay-a, ne znam sta sam ocekiv'o.
a jes glup filmBlack swan wrote:devils chair
ne znam jel niko cuo za ovo nedjelo
ko odgleda dalje od spice
svaka mu cast
Sam sebi replicirašBlack swan wrote:a jes glup filmBlack swan wrote:devils chair
ne znam jel niko cuo za ovo nedjelo
ko odgleda dalje od spice
svaka mu cast
lik se obraća na početku i kad govori o nekim likovima slika se zamrzne![]()
![]()
![]()
isto spot
bolji film slične tematike je SESSION 9
betonče
Ako nije to, mene si onda ubijedio da si podvojena ličnostBlack swan wrote:nije to
nego dan drugi a i dalje se cudim
nemam nikakvoh drugih nikova