Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- zecko_kupuz
#1452 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ovo će doći kao izmišljanje tople vode
, ali svejedno ću napisati - ne preporučujem Wrath of the titans. Sinoć ga skinem i (jedva) odgledam do kraja, fol kao neka razbibriga. Ma ne valja kako god da ga okreneš.
Prvi film mi je klasično nerazrađeno smeće puno klišeja iz grčke mitologije i površnih likova. A ovaj drugi je još i razvučen. Dakle, čeka se sat i po kuliminacija radnje i na kraju dođe pet minuta scena koje se mogu vidjeti i u traileru.
Vizuelno odličan (ponajviše radi Kronosa), ali po svemu ostalom
Prvi film mi je klasično nerazrađeno smeće puno klišeja iz grčke mitologije i površnih likova. A ovaj drugi je još i razvučen. Dakle, čeka se sat i po kuliminacija radnje i na kraju dođe pet minuta scena koje se mogu vidjeti i u traileru.
Vizuelno odličan (ponajviše radi Kronosa), ali po svemu ostalom
- horion_bosona
#1453 Re: Gledali ste ne preporucujete
Gangster Squad (2013)
'ajd da kazem perolako sranje, od visih kategorija drzi ga standardno odlican Sean Penn i ljupka Emma Stone
... mada je i sam lik kojeg tumaci Penn - Mickey Cohen, u stvarnosti bio prilicno zanimljivija licnost... GS je ustvari nesto kao neuspjela mjesavina The Untouchables-a i L.A. Confidential, filmova boljih za klasu-dvije...
ovaj Gosling ako nastavi glumiti u svakom drugom holivudskom filmu, bice "cudo od dva dana" za kojim ce i curice prestati vristat... imao je do sada par solidnig rola (The Believer, u prvom redu), ali ova uloga izgleda tako blijedo i neuvjerljivo, pogotovo pored jednog Penna i Brolina...
definitvino film za prekociti...
'ajd da kazem perolako sranje, od visih kategorija drzi ga standardno odlican Sean Penn i ljupka Emma Stone
ovaj Gosling ako nastavi glumiti u svakom drugom holivudskom filmu, bice "cudo od dva dana" za kojim ce i curice prestati vristat... imao je do sada par solidnig rola (The Believer, u prvom redu), ali ova uloga izgleda tako blijedo i neuvjerljivo, pogotovo pored jednog Penna i Brolina...
definitvino film za prekociti...
- drag_gost
#1454 Re: Gledali ste ne preporucujete
Creasy wrote:Requiem for a Dream
Odgledao prvih 50 min. filma i prekinuo. Film sranje zesce. Nikad vise necu gledati preporuke na ovom forumu.
- madFlava
#1455 Re: Gledali ste ne preporucujete
drag_gost wrote:Creasy wrote:Requiem for a Dream
Odgledao prvih 50 min. filma i prekinuo. Film sranje zesce. Nikad vise necu gledati preporuke na ovom forumu.![]()
-
omar little
#1456 Re: Gledali ste ne preporucujete
Odgledao prvih 50 min. filma i prekinuo. Film sranje zesce. Nikad vise necu gledati preporuke na ovom forumu.
- Mali_Vuk
- Point.
#1458 Re: Gledali ste ne preporucujete
Vidis po posteru da qurcu nevalja film.
- KnuckleHead
#1459 Re: Gledali ste ne preporucujete
http://www.imdb.com/title/tt1517260/

the host
smeche nad smechima, pa gdje i neche bit predlozak pisala churka koja stoji iza twilighta, odrooooooon mrtvi, samo za mongoloidne slinavce kojima je tehnologija i otudjenost popila ono malo mozgica sto imaju, odavno gluplji, plichi, bezlichniji i mutaviji film ne pogledah, fuuuuuuuj.

the host
smeche nad smechima, pa gdje i neche bit predlozak pisala churka koja stoji iza twilighta, odrooooooon mrtvi, samo za mongoloidne slinavce kojima je tehnologija i otudjenost popila ono malo mozgica sto imaju, odavno gluplji, plichi, bezlichniji i mutaviji film ne pogledah, fuuuuuuuj.
- Dasi
#1460 Re: Gledali ste ne preporucujete
.
Last edited by Dasi on 16/12/2013 00:42, edited 1 time in total.
- Pitarrr82
#1461 Re: Gledali ste ne preporucujete
Po meni ovom filmu nije mjesto ovdje ali dobro "tezak" za svariti jeste i nije za svakoga...
- Bancho
#1462 Re: Gledali ste ne preporucujete
Svecenikova djeca http://www.imdb.com/title/tt2395421/
Odron od filma...izdrzao sam 20 minuta i vise nisam mogao...i ptice na grani znaju da hrvati ne znaju napraviti dobru komediju ali opet haj reko da pogledam mozda se desi cudo.
Odron od filma...izdrzao sam 20 minuta i vise nisam mogao...i ptice na grani znaju da hrvati ne znaju napraviti dobru komediju ali opet haj reko da pogledam mozda se desi cudo.
- johnnykola
#1463 Re: Gledali ste ne preporucujete
sve stoji. samo ovo je iznimka:Bancho wrote:Svecenikova djeca http://www.imdb.com/title/tt2395421/

odlican!
glumi lik pod tusem:
i poderao je!
- jasko_ba
#1464 Re: Gledali ste ne preporucujete
+1.drag_gost wrote:http://www.imdb.com/title/tt1535616/ - The Divide.
F U J!!! Silovanje intelekta. Jedino sto vrijedi u filmu je Lauren.
Ko su oni vojnici, zasto otimaju djecu, zbog cega je poceo napad - film se zavrsi, nigdje objasnjenja
- Truba
#1465 Re: Gledali ste ne preporucujete
ma dobro objašnjenje nije ni potrebno
film je predugačak to je glavni problem ako se dobro sjećam
i predstavlja se za ono što nije
film je predugačak to je glavni problem ako se dobro sjećam
i predstavlja se za ono što nije
- drag_gost
#1466 Re: Gledali ste ne preporucujete
Jos mi je muka od tog filma, jedino sto Lauren grmi. 
- horion_bosona
#1467 Re: Gledali ste ne preporucujete
Promised Land (2012)
mlako... glavni lik je totalno konfuzan, kao on je gud gaj koji radi za lose momke i svjestan je da losi rade lose stvari jadnim farmarima... medjutim on ne haje do trenutka kad skonta da i nije neka faca i da ima minorne zasluge u preveslavanju jadnih farmera, tada se budi savjest sve sa americkom zastavom u pozadini...
inace tematika koja je mogla ponuditi ozbiljan film, ali Gus Van Sant nije tako mislio...

Die Fremde [When We Leave (2010)
predramaticno... off. ljubitelji Game of Thrones-a ce prepoznati glavnu glumicu...

mlako... glavni lik je totalno konfuzan, kao on je gud gaj koji radi za lose momke i svjestan je da losi rade lose stvari jadnim farmarima... medjutim on ne haje do trenutka kad skonta da i nije neka faca i da ima minorne zasluge u preveslavanju jadnih farmera, tada se budi savjest sve sa americkom zastavom u pozadini...
inace tematika koja je mogla ponuditi ozbiljan film, ali Gus Van Sant nije tako mislio...

predramaticno... off. ljubitelji Game of Thrones-a ce prepoznati glavnu glumicu...

-
sickle_and_hammer
- Truba
#1469 Re: Gledali ste ne preporucujete
nije toliko loš
- Cyrax
#1470 Re: Gledali ste ne preporucujete
Iron Man 3
Kod Amidze Idriza remek djelo naspram njega.
Kod Amidze Idriza remek djelo naspram njega.
-
LSD
#1471 Re: Gledali ste ne preporucujete

Ma bjaaaaži, bjaaaži....gdje je puno baba, kilava su djeca....to sam trebao znati.....onako poster/omot zavaraju uvijek...zalizane face, cigara, macho pogledi, utoka spremna, žena spremna.
A ni Šon Pen ga nije mogao uvesti u sferu barem pristojnog filma, eto....zaobici fekaliju.
- ExNihilo
#1472 Re: Gledali ste ne preporucujete
Jedan od onih filmova koje sa užitkom, praćenim manjom dozom bijesa, obrišeš sa diska.

- Afrodita89
#1473 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ne preporučujem PARANORMALNE AKTIVNOSTI,ni jedan dio...Veća gluposti nije snimljena,još od filmova Stevena Segala,ti njegovi filmovi su mi bajke,on sam protiv 2000 ljudi i pobije ih sve...sve na isti kalup...
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1474 Re: Gledali ste ne preporucujete
Jedva sam cekao da zavrsiLSD wrote:
Ma bjaaaaži, bjaaaži....gdje je puno baba, kilava su djeca....to sam trebao znati.....onako poster/omot zavaraju uvijek...zalizane face, cigara, macho pogledi, utoka spremna, žena spremna.
A ni Šon Pen ga nije mogao uvesti u sferu barem pristojnog filma, eto....zaobici fekaliju.
- Kyuss
#1475 Re: Gledali ste ne preporucujete
A šta će tek prepoznati ljubitelji nekih drugih umjetnosti, XXX u ovom slučaju...horion_bosona wrote: