sumirprimus wrote:cuj,obicno kad ljudi toliko nahvale film,pogotov "sikvel" nastavak...ono izgleda previse ocekujem,pa se razocaram,il tako nekako...jebga...do mene je...
I ja sam puno ocekivao od Barcelone al prrrrrd ono ništa
Moderator: _BataZiv_0809
sumirprimus wrote:cuj,obicno kad ljudi toliko nahvale film,pogotov "sikvel" nastavak...ono izgleda previse ocekujem,pa se razocaram,il tako nekako...jebga...do mene je...
Slazem se, hangover 2 je onako i meni. Mogao sam ga pogledati i nisam vala... A Awakening je jedan od onih filmova kod kojih ti bude sve jasno u zadnjih 15 minuta. Sinoc sam ga gledao i dobar je meni licno.sumirprimus wrote:taj mamurluk 2 je meni toliko bezze film(moje licno/personalno misljenje),da je to malo reč...naĆi nimalo smijesno a komedija
![]()
awakening,nisam gled`o, i budem pogled`o,nadam se daj baaaaar solidan...

mary87v wrote:Evo jedne FANTASTICNE drame o decaku koji prati svoj san da postane slavni golman... i dokle ga vode njegove zelje.
The Colors of the Mountain - Boje planine 2010
Evo filmova cije su premijere ovih dana a ciji trejleri i price obecavaju!!!!
96 Minutes - 96 minuta
The Cold Light of Day - Hladna svetlost dana 2012
The Giant Mechanical Man - Džinovski mehanički čovek 2012
Bad Ass - Zajeban lik 2012
Gledala, nisam preporučila jer me je na kraju ostaviojohnnykola wrote:vrlo dobar:
nista onda, pust se ti antologije i drame,a prifat se komedije tipa think like a man...adnandus wrote:sumirprimus wrote:cuj,obicno kad ljudi toliko nahvale film,pogotov "sikvel" nastavak...ono izgleda previse ocekujem,pa se razocaram,il tako nekako...jebga...do mene je...
I ja sam puno ocekivao od Barcelone al prrrrrd ono ništa![]()
![]()
sta je nelogicno? izgubili sve osim dodira. bilo je jasno da ce tako zavrsiti vec na nekih pola filma. pitanje je bilo samo hoce li se naci kod takvog razvoja dogadjaja. i, na kraju, jesu.<3 sasma ok ending.muhanata wrote:Gledala, nisam preporučila jer me je na kraju ostaviojohnnykola wrote:vrlo dobar:
perfect sense slikaqqqqqqqqqqqqq:sve, osim onakvog kraja sam očekivala.
Meni je film je malo težak, ali je ok za pogledati.
Nisam rekla da je nelogičnojohnnykola wrote:sta je nelogicno? izgubili sve osim dodira. bilo je jasno da ce tako zavrsiti vec na nekih pola filma. pitanje je bilo samo hoce li se naci kod takvog razvoja dogadjaja. i, na kraju, jesu.<3 sasma ok ending.[/size]
koji perfect sense jeli?muhanata wrote:Nisam rekla da je nelogičnojohnnykola wrote:sta je nelogicno? izgubili sve osim dodira. bilo je jasno da ce tako zavrsiti vec na nekih pola filma. pitanje je bilo samo hoce li se naci kod takvog razvoja dogadjaja. i, na kraju, jesu.<3 sasma ok ending.[/size]Nego film me je ostavio onako u nekom polu-crnjaku, ja nisam očekivala onakav kraj, ali eto.
Da ne off-am preporuka za ljude koji nisu gledali.
((((((((((:muhanata wrote:Nisam rekla da je nelogičnojohnnykola wrote:sta je nelogicno? izgubili sve osim dodira. bilo je jasno da ce tako zavrsiti vec na nekih pola filma. pitanje je bilo samo hoce li se naci kod takvog razvoja dogadjaja. i, na kraju, jesu.<3 sasma ok ending.[/size]Nego film me je ostavio onako u nekom polu-crnjaku, ja nisam očekivala onakav kraj, ali eto.
nema niceg natprirodnog:))) pure drama.sumirprimus wrote:koji perfect sense jeli?muhanata wrote:Nisam rekla da je nelogičnojohnnykola wrote:sta je nelogicno? izgubili sve osim dodira. bilo je jasno da ce tako zavrsiti vec na nekih pola filma. pitanje je bilo samo hoce li se naci kod takvog razvoja dogadjaja. i, na kraju, jesu.<3 sasma ok ending.[/size]Nego film me je ostavio onako u nekom polu-crnjaku, ja nisam očekivala onakav kraj, ali eto.
jel sve drama il ima sta i natprirodnog...?ono umre pa ozivi,il su mrtvi pa kontaju,i..kontas vec...zaplet ko u lostu

Meni isto odličan.Zavatoni wrote:Win Win (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1606392/
Dosta dobar film..Paul Giamatti odličan...8/10 od mene.
gledam tj citam tu najavu i paznju mi privuce recenicajohnnykola wrote:veceras, 45 minuta iza ponoci na pink-u, beton brace koen:
link:
http://mojtv.hr/film/4313/nema-zemlje-za-starce.aspx

johnnykola wrote:vrlo dobar: