Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U The Double, na samom pocetku filma Richard Gere rijesi svu sumnju i prizna ko je i sta je i onda sve ode
Trebalo bi ga staviti na temu ne preporucujem!
dinoo1898 wrote:ako neko zna gdje mogu skinuti ovaj film da mi posalje na PP, valjda me/nas nece banovati hehehe http://www.imdb.com/title/tt1372686/
Nema nigdje, sve sam zivo pretrazio prije par dana
uf majku mu
btw kaze mi drug sinoc on krenuo downloadovati film preko torrenta i samo mu izbacilo poruku "ACTA is watching you now, you're located in Sarajevo, bla bla. You have 2 minutes to cancel the download."
Brutalnost, nasilje, samoca , otudjenost, mrak, ranjene usamljene duse su odlicno prikazane.
Ima li svjetla na kraju??
Ambijent i zivot na "Ostrvu" su odlicno prikazani, magla, kisa, samoca, brutalnost i nasilje, bas covjek ne bi pozelio nikada tamo ostati.
Gluma fenomenalna
dinoo1898 wrote:
btw kaze mi drug sinoc on krenuo downloadovati film preko torrenta i samo mu izbacilo poruku "ACTA is watching you now, you're located in Sarajevo, bla bla. You have 2 minutes to cancel the download."
hahaha nema sale sa actom haha
no shit?
to neki pop-up shega ili? cuj acta? is watching you?
meni se nista nije desavalo cudno kod torrenata?
Last edited by BASS on 13/02/2012 20:32, edited 1 time in total.
Moze se gledati, film nije toliko los ali vrlo malo otkriva o jednoj od najmracnijih licnosti SAD.
Ima dosta flashbackova, neko ih voli ne ko ne .
eh hvala...
ma kako đe ih volim
eto sinoć sam gledo Iron Lady i nije mi se svidilo zbog načina kako su siromašno obradili jednu takvu ličnost i sveli priču na priču o starici koja oplakuje svog muža iako je meryl streep odlično odglumila što jes jes.
dok u Nixon-u su mi legli pravo i služe svrsi da objasne karakter glavong lika (ođe hopkins glumi)
dinoo1898 wrote:
hahaha nema sale sa actom haha
no shit?
to neki pop-up shega ili? cuj acta? is watching you?
meni se nista nije desavalo cudno kod torrenata?
al ne bi pop-up ja mislim ocitovao lokaciju... kaze nije se on htio igrati i ukinuo download hahah
sada vidis nisam ni ja zapitivao previse
potrazicu. znam da nije bilo dobrog snimka duze vrijeme.
preporuka, u nedjelju odgledah: nebesko kraljevstvo
malo sam bio skeptican na pocetku jer me je bilo strah politizacije samih dogadjaja krstashkih ratova. medjutim, reziser se dobro izborio sa eventualnim predrasudama i fino je to sve iskombinovo.