Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote: ↑06/10/2023 20:50
Kad smo već kod blockbustera nova Nemoguća Misija je standardno dobra. Tom Cruise zna šta se očekuje od njega i to svaki put isporuči.
Mada bi i on trebao razmišljati da polako okači akcijske kopačke o klin. Godine se već i kod njega vide.
Problem je u tome što je proveo više od 20 godina pozicionirajući se k'o action star, i ako okači akcijske kopačke o klin, može komotno i u penziju. Bilo je vrijeme kad je se mog'o uspješno diversificirat' u druge žanrove, npr u dramu posle Jerry Maguire/Magnolia il' u komediju posle Tropic Thunder, al' akcija donosi najviše love pa je tu i ost'o.
Al' vidi se da su ga godine stigle, baš k'o i Keanu Reevesa u ovom zadnjem John Wicku.
jarane moj kakvi promaseni komentari ....
Kišni Čovjek
The Firm
Jerry Mguire
Few good men....
pogledajte slobodno..... ja njega ne volim co coeka - al vi o coeku pricate ko da blage nema - nidje veze .... pogledah Top Gun 1 i Top Gun 2 sa djetetom.... jbote led coek izgleda isto prije i poslije 35 godina.....
Riddle wrote: ↑07/10/2023 05:57
Equalizer je meni dosadan film zato sto sam ga vidio prije 20 godina i zvao se Man on fire. Nista novo nisam vidio.
John Wick je nesto drugo. Iako je akcija i pucacina u pitanju sto smo nebrojeno puta imali priliku gledati, ima daleko drugaciji smek nego bilo koji drugi film iz tog zanra u, reci cu slobodno, zadnjih bar 20 godina. Stvoren je novi svijet sa odredjenim pravilima, glamuroznim stilom, misterijom koja obavija neke likove kao sto je upravnik hotela, a pogotovo glavni lik. I sama akcija je realnija koliko se to vec moze reci za sami zanr. Na to jos dodaj kultnog glumca i imas hit. Ovdje naravno prvenstveno govorim o prvom filmu i sve je predvidivo razblazeno u nastavcima. Zadnji film nisam jos ni pogledao.
Znam kako ti je - i ja bi voLJEO da budem Denzel Vasington....
Equalizer je meni dosadan film zato sto sam ga vidio prije 20 godina i zvao se Man on fire. Nista novo nisam vidio.
John Wick je nesto drugo. Iako je akcija i pucacina u pitanju sto smo nebrojeno puta imali priliku gledati, ima daleko drugaciji smek nego bilo koji drugi film iz tog zanra u, reci cu slobodno, zadnjih bar 20 godina. Stvoren je novi svijet sa odredjenim pravilima, glamuroznim stilom, misterijom koja obavija neke likove kao sto je upravnik hotela, a pogotovo glavni lik. I sama akcija je realnija koliko se to vec moze reci za sami zanr. Na to jos dodaj kultnog glumca i imas hit. Ovdje naravno prvenstveno govorim o prvom filmu i sve je predvidivo razblazeno u nastavcima. Zadnji film nisam jos ni pogledao.
Man on Fire je remek djelo čovječanstva za ovo.
Nisam rekao da nije dobar. Samo kazem da je Equalizer ponavljanje te iste price, kao i temelja za glavnog lika. Kao da Creasy nije umro, vec samo nastavio da melje u jos 3 filma.
Nisam rekao da nije dobar. Samo kazem da je Equalizer ponavljanje te iste price, kao i temelja za glavnog lika. Kao da Creasy nije umro, vec samo nastavio da melje u jos 3 filma.
A jesi skontao da je ova agentica u trojki ona mala iz Man on Fire?
Riddle wrote: ↑07/10/2023 20:26
Riddle wrote: ↑07/10/2023 20:26
Dakota Fanning
Glumila je i u jednoj epizodi Prijatelja. Realno bolju karijeru je imala dok je bila dijete
n+1 wrote: ↑29/09/2023 13:22
Tvom, ali iz sinopsisa meni se čini da je fokus na WWII. I meni je zanimljivije ono što se poslije dešavalo.
Pogledah. Solidan.
Labirynth of lies (2014)
Najbolje sumiran na RT ovako:
Deftly navigates a bureaucratic maze [in which] a younger generation hasn't even heard of Auschwitz and an older generation wants to forget it.
Evo i ja počeo gledati...
Tri tave sam odmah bacio u smeće.
Ostalo mu još pola filma.
isto, odmah narucio od livenog zeljeza.
kakvim se mi sve smecem trujemo pogotov u zemljama treceg svijeta.
Te od livenog željeza, jesu li to one obične emajlirane?
Problem što ne znam koje kupiti? Imaju nekakve sa keramičkim premazom ali to je izgleda slično kao i teflon.
Ne znam kakve su ove od granita?