alcho wrote:Da je film genijalan znaš kad nekoliko dana nakon što si ga pogledao i dalje razmišljaš o njemu...
Oldeuboi
https://www.imdb.com/title/tt0364569/

Moderator: ExNihilo
alcho wrote:Da je film genijalan znaš kad nekoliko dana nakon što si ga pogledao i dalje razmišljaš o njemu...
Oldeuboi
https://www.imdb.com/title/tt0364569/
Odličan.Santic_Aleksa wrote:@dale
Kakav ti je Birdman?
dale cooper wrote:Odličan.Santic_Aleksa wrote:@dale
Kakav ti je Birdman?
Santic_Aleksa wrote:dale cooper wrote:Odličan.Santic_Aleksa wrote:@dale
Kakav ti je Birdman?![]()
Gerro napiši mi top 20 po tebi najgorih filmova ikad, da imam šta gledat ovu sedmicu...
90minut wrote:
Garantujem da svi s ove teme imaju isto mišljenje sam što se boje napisati misleci da ce im neko reci da su levati i da ne znaju šta je film.
Kakav ti je Swiss Army manSantic_Aleksa wrote:Kakvih to tripova ima u Birdmanu?Stipu telekinezu.
Nisam gledo, kakav je tebi?Gerro wrote:Kakav ti je Swiss Army manSantic_Aleksa wrote:Kakvih to tripova ima u Birdmanu?Stipu telekinezu.
Tebi ce biti remek djelo kao i omaruSantic_Aleksa wrote:Nisam gledo, kakav je tebi?Gerro wrote:Kakav ti je Swiss Army manSantic_Aleksa wrote:Kakvih to tripova ima u Birdmanu?Stipu telekinezu.
pa de podijeli to misljenje i vidjenje da naucimo i mi nesto. ti si toliko originalan da takvih analiza jednostavno nema po internetu gdje mi ostali crpimo sva svoja misljenja. u protivnom se potvrdjujes kao filmski polupismeni balavac i trol.90minut wrote:Nema poente uopšte raspravljati samo bi volio prisustvovati tvojoj faci nakon kraja tih filmova i rijeci " šta sam ovo gledao " do odlaska na internet da gledaš šta su drugi u video objasnili pa do momenta formiranja mišljenja kako je remek djelo.
Naporan je on bio 90 posto ljudi s ove teme, al' se boje napisati što ste ti i gerro napisali jer ima umjetnicke vrijednosti u filmu.Lincoln-Burrows wrote:Birdman je naporan za gledanje, možda ima neku umjetničku vrijednost,
pa ta kamera iz komada. Osim Emme Stone ništa vrijedno gledanja u tom filmu nema.
Filipe jesi li otvorio jutub klipkakavdanakneiskustvu wrote:Teorije zavjere na djelu