Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
repeater wrote:ajde, pa podijeli utiske sa nama poslije filma ...
odavno nisam gledao cronenberga ... mnogi tvrde da je ovaj film drugaciji od ostalih ...
evo report -- solidna cetvrtica...
iz nekog razloga, nisam mogla prestati misliti na dogville dok sam gledala film. slican dojam -- oba filma su zapravo o american small town... koji ne postoji...
Sinoc sam po prvi put gledala film Boys dont cry...tamo negdje pred kraj sam iskljucila TV, predpostavljajuci da nece biti happy ending...posebno mi se smucila scena kad siluju Brandona/Teenu, mislim da nikad u zivotu nisam vidjela tako brutalno silovanje na filmu...
...izvinjavam se ako je neko postirao prije mene....
....odlican film o obicnom, realnom zivotu.....o ljudima i igri dobra i zla unutar pojedinca.....kao da ga nisu pravili u hollywood-u...
da vedderedi .. monika lici i ponasa se kao virgin mary (u bijelom, trudna, gadi se na analni sex). ove osobine nisu slucajne jer na njima reziser gradi idealan antidot underground-u, koji je u ovome filmu predstavljen kao svijet bolesnih pedericna -- ubica i siledzija .. pa nije mogao naci bolji okvir svojoj homofobiji ... kreten.
evo i od mene nesto .. ovaj film se nije drzao duze od dvije hefte u amer. kinima ... ali koga to cudi, ljudi idu u kino sve vise zbog kokica a ne filma ...
ne znam je li iko spominjao SUSPECT ZERO,
negdje nekad sam procitao dobre kritike o ovom muviju, ali nakon gledanja sve sto mogu reci... hocu marku nazad!
....ne kasnim.... ....pogledao sam ga jos u utorak.....fin filmic radjen po istinitoj prici.....zaheban splet poslovnog uspjeha i duboke kockarske strasti.....ja mu dajem cetvorku....
ja sam skoro opet gledo "Twin Peaks" film koji je prethodnica prica seriji ali je snimljen nakon emitovanja iste...Za sve koji u to doba nisu razumjeli taj film neka ga pogledaju!!!
pitt wrote:Kazu da je ovaj dobar....pogledat cu ga sutra
....gledao sam ga prosle nedelje....... ....fin filmic......vidjeces kako dva brata rjesavaju probleme iz proslosti.....
....dobar, los, zao...... ....a sve u jednoj osobi.....