To je prava filmska-serijakaranana wrote:kad prije 7 jebo te. ja reko da nisu preskakali brojeve ali fakat bilo 7 f&f filmova.
Ima logike sto narod place za tim glumcem sto je poginuo
Moderator: _BataZiv_0809
To je prava filmska-serijakaranana wrote:kad prije 7 jebo te. ja reko da nisu preskakali brojeve ali fakat bilo 7 f&f filmova.
Ukratko:Rob_Atl wrote:Ma ne moras gledati nisu povezani, recimo prva 3 dijela su u vezi auta najvise , poslije sve je neka mafija, akcija. Ali prvi pogledaj obavezno da upoznas glumce ako nista, onda mozes preskociti 2 i 3 (meni nisu losi, ali ne glume svi iz ekipe) i onda komotno 4,5,6 i 7 mozes pogledatMa malo su izmjesali dijelove zbog toga sto vin disel nije vise htio da radi valjda mu nisu dali love dovoljno zato ga nema u 2 i 3 , ustvari u 3 nema niko iz ekipe. I onda kad su poceli 4 da snimaju tu se vraca ekipa i nastavljaju ono sto su radili u prvom dijelu tako nekako

zar treba pravit ozbiljnu analizu za FF filmove?BlackPool wrote:Ukratko:Rob_Atl wrote:Ma ne moras gledati nisu povezani, recimo prva 3 dijela su u vezi auta najvise , poslije sve je neka mafija, akcija. Ali prvi pogledaj obavezno da upoznas glumce ako nista, onda mozes preskociti 2 i 3 (meni nisu losi, ali ne glume svi iz ekipe) i onda komotno 4,5,6 i 7 mozes pogledatMa malo su izmjesali dijelove zbog toga sto vin disel nije vise htio da radi valjda mu nisu dali love dovoljno zato ga nema u 2 i 3 , ustvari u 3 nema niko iz ekipe. I onda kad su poceli 4 da snimaju tu se vraca ekipa i nastavljaju ono sto su radili u prvom dijelu tako nekako
Fast & Furious od fine price o ulicnim utrkama doslo se u 7 dijelu do toga da pomislis da gledas James Bonda, Transformerse, Rokija, Ramba i Placenike u isti tren. Na to sve, ne mozes da se otmes dojmu da jednostavno neke scene, njih 90% kao da je reziralo neko dijete od maximalno 5 godine i to dok se igra sa auticima i svojim gumenim igrackama u dnevnom boravku a njegov otac zapisuje sve to sto mali zamislja u svojoj masti.
Neko ce reci da se moze ocekivati nerealnost. Da naravno da moze, ali ne mozemo ocekivati da neko ko se udara citav film prodje bez i jedne modrice na licu, da ne pricam o tome kako medjed Rock spadne ledjima na kola sa ne znam ni ja kojeg sprata i samo slomi ruku i nogu.
Scena u kojoj lomi slomljenom rukom gips je ravna scenama u crtanim filmovima.
Need for Speed je remek dijelo za F&F 7.
Pa ovim sto kazu da je film odlican, ocito da treba, kako bi im se pokazalo da je film shit nevidjeni + ulozeno u taj shit 250 miliona dolara.l33t wrote:zar treba pravit ozbiljnu analizu za FF filmove?BlackPool wrote:Ukratko:Rob_Atl wrote:Ma ne moras gledati nisu povezani, recimo prva 3 dijela su u vezi auta najvise , poslije sve je neka mafija, akcija. Ali prvi pogledaj obavezno da upoznas glumce ako nista, onda mozes preskociti 2 i 3 (meni nisu losi, ali ne glume svi iz ekipe) i onda komotno 4,5,6 i 7 mozes pogledatMa malo su izmjesali dijelove zbog toga sto vin disel nije vise htio da radi valjda mu nisu dali love dovoljno zato ga nema u 2 i 3 , ustvari u 3 nema niko iz ekipe. I onda kad su poceli 4 da snimaju tu se vraca ekipa i nastavljaju ono sto su radili u prvom dijelu tako nekako
Fast & Furious od fine price o ulicnim utrkama doslo se u 7 dijelu do toga da pomislis da gledas James Bonda, Transformerse, Rokija, Ramba i Placenike u isti tren. Na to sve, ne mozes da se otmes dojmu da jednostavno neke scene, njih 90% kao da je reziralo neko dijete od maximalno 5 godine i to dok se igra sa auticima i svojim gumenim igrackama u dnevnom boravku a njegov otac zapisuje sve to sto mali zamislja u svojoj masti.
Neko ce reci da se moze ocekivati nerealnost. Da naravno da moze, ali ne mozemo ocekivati da neko ko se udara citav film prodje bez i jedne modrice na licu, da ne pricam o tome kako medjed Rock spadne ledjima na kola sa ne znam ni ja kojeg sprata i samo slomi ruku i nogu.
Scena u kojoj lomi slomljenom rukom gips je ravna scenama u crtanim filmovima.
Need for Speed je remek dijelo za F&F 7.
bože
o bozeBlackPool wrote: zar treba pravit ozbiljnu analizu za FF filmove?
bože
Pa ovim sto kazu da je film odlican, ocito da treba, kako bi im se pokazalo da je film shit nevidjeni + ulozeno u taj shit 250 miliona dolara.
I da, Boze se pise velikim slovom
Pozz, sta mislis o robotu ?ćiribiribela wrote:Interstellar je pravo dobar.![]()
ćiribiribela wrote:http://www.imdb.com/title/tt1567437/?ref_=nv_sr_1
I am Happy wrote:
Nego, da nisi fulila temu za ovaj film
ćiribiribela wrote:http://www.imdb.com/title/tt1567437/?ref_=nv_sr_1
Velkoski wrote:Odrast'o sam uz F&F, volim ih sve redom.. Al' šta uradiše od ovog filma jebote
Al' Toretta ne mosh ne gotivit'

Na BHT1 u 20.30 večeras.markioni wrote:
e'o jedna slika na moj racuninace, odlican film !