joooooj ne pokreći opet temu ahhahaha sad će sad ćee!kakavdanakneiskustvu wrote:
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
-
sizifinho
#28252 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
-
kakavdanakneiskustvu
#28253 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
sizifinho wrote:joooooj ne pokreći opet temu ahhahaha sad će sad ćee!kakavdanakneiskustvu wrote:
kakvu temu,o ovom filmu?,ja ga tek pogledao
- karanana
#28254 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Los. Roboti smijesni, radnja nedovoljno razvijena a u isto vrijeme i zapetljana.
-
sizifinho
#28255 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
odličan, robot možda najbolji lik... bla blakaranana wrote:Los. Roboti smijesni, radnja nedovoljno razvijena a u isto vrijeme i zapetljana.
haha @kakavdanakneiskustvu kad god neko spomene interstellar, uvijek se razvije rasprava xD Forum je podjeljen na interstellarce i non-interstellarce
-
kakavdanakneiskustvu
#28256 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
nije mi sad remek djelo ali je dobar film
- Averus
#28257 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Ja preksinoć pogledao Interstellar - meni se pravo svidio.
Sa aspekta fizike dobro urađeno, sa aspekta režije - odličan, nema suvišnih scena.
Nema kojekakvih amerikaniziranih gluposti (vojska na kraju spasi sve, njih dvoje se uzmu i mrtvaci čarobno se vrate među žive, vrijeme se vrati itd.)
Film je najlakše rečeno odličan
Sa aspekta fizike dobro urađeno, sa aspekta režije - odličan, nema suvišnih scena.
Nema kojekakvih amerikaniziranih gluposti (vojska na kraju spasi sve, njih dvoje se uzmu i mrtvaci čarobno se vrate među žive, vrijeme se vrati itd.)
Film je najlakše rečeno odličan
-
kakavdanakneiskustvu
#28258 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
meni malo cudno kako prezivi kuper,ako sam ja dobro vidio ostao je lebditi u svemiru,ali ajd,ipak je to sci fi
-
sizifinho
#28259 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
prva stvar je pitanje:kakavdanakneiskustvu wrote:meni malo cudno kako prezivi kuper,ako sam ja dobro vidio ostao je lebditi u svemiru,ali ajd,ipak je to sci fi
Kako je preživio crnu rupu. U suštini, po zakonima fizike koji su za sad poznati čovjeku- u crnoj rupi bi se zbog enormnog gravitacijskog vlaka čovjek dezintegrirao na atome. Osim ako nije baš baš masivna crna rupa. Pretpostavljam da je ta u Interstellaru. Nisam se puno zamarao oko toga.
Kako je preživio lebdenje?
Tars je poslao njegove koordinate svemirskoj stanici koja je potom poslala brod koji je pokupio Coopera- koji je bio na granici smrti.
Jbg, kao što si rekao ovo je sci fi. Ako će se tražiti logika iza svakog filma, počet će pljuvati Avengerse jer u suštini radijacija kojom je Hulk nastao (gama zrake) nije kompatabilna sa žiuvotom.
-
kakavdanakneiskustvu
#28260 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
sizifinho wrote:prva stvar je pitanje:kakavdanakneiskustvu wrote:meni malo cudno kako prezivi kuper,ako sam ja dobro vidio ostao je lebditi u svemiru,ali ajd,ipak je to sci fi
Kako je preživio crnu rupu. U suštini, po zakonima fizike koji su za sad poznati čovjeku- u crnoj rupi bi se zbog enormnog gravitacijskog vlaka čovjek dezintegrirao na atome. Osim ako nije baš baš masivna crna rupa. Pretpostavljam da je ta u Interstellaru. Nisam se puno zamarao oko toga.
Tars je poslao njegove koordinate svemirskoj stanici koja je potom poslala brod koji je pokupio Coopera- koji je bio na granici smrti.
Jbg, kao što si rekao ovo je sci fi. Ako će se tražiti logika iza svakog filma, počet će pljuvati Avengerse jer u suštini radijacija kojom je Hulk nastao (gama zrake) nije kompatabilna sa žiuvotom.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#28261 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
I ja sam upravo pregledao Interstellara.
Film je bio ok do prvog puta spominjaja rijeci NASA, od te neke 40. minute mi je bio dosadan.Nisam fasciniran scenama u svemiru i kako je to uradjeno, meni je bitna prica. Iz istog razloga mi je i Gravity bio los film.
Najjace mi je pojavljivanje Matta Damona i njegov pokusaj ubistva Matthewa
Spasavanje covjecanstava i tako to
vala, indijske sapunice nisu ravne Nolanu 
I da, treba dodati da nisam naucnik kao vecina forumasa koji komentarisu ovaj film
Film je bio ok do prvog puta spominjaja rijeci NASA, od te neke 40. minute mi je bio dosadan.Nisam fasciniran scenama u svemiru i kako je to uradjeno, meni je bitna prica. Iz istog razloga mi je i Gravity bio los film.
Najjace mi je pojavljivanje Matta Damona i njegov pokusaj ubistva Matthewa
Spasavanje covjecanstava i tako to
I da, treba dodati da nisam naucnik kao vecina forumasa koji komentarisu ovaj film
-
nema me tamo
#28262 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Strašan je interstellar.
-
sizifinho
#28263 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
I am Happy wrote: I da, treba dodati da nisam naucnik kao vecina forumasa koji komentarisu ovaj film
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#28264 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Mozemo, mozemosizifinho wrote:I am Happy wrote: I da, treba dodati da nisam naucnik kao vecina forumasa koji komentarisu ovaj filmpa ne možemo svi ni biti naučnici
Kad uradis search Interstellara i pogledas komentare pojedinih forumasa dobijes osjecaj da su svi strucni
-
nocnaptica986
#28265 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
nakon kina, evo ponovo pogledao Interstellar i nekako mi je njeeee
prvo dobre strane:
glazba je vrhunska
scene u svemiru fino odradjene..posebesno zanimljiv dio je bio o teoriji relativnosti...podsjetilo me zasto sam volio i volim star trek
negativne strane
prica je mrtvi klise.....Armageddon version 3.0..dok sam gledao pao mi je na um skec zeljka pervana iz vecernje skole
od 5.35 minute
prica ima puno rupetina..naravno,ovdje je rijec o sf-u ali i sf mora imati nekakvog smisla a ne lupati gluposti..sve se svodi na red jeftine i pateticne drame pa red gluposti,malo svemira,drama pa opet red gluposti
to bi bio sazetak
prvih sat vremena je razvuceno ko zvaka i imao sam osjecaj da gledam santa barbaru
kraj je wtf
ono u crnoj rupi ajde ok ali dio kad ga spase je dno dna

sve u svemu film nije flop kao gravitacija ali definitivno nije ni remek djelo..contact ili apollo 13 su za 2 klase bolji filmovi
prvo dobre strane:
glazba je vrhunska
scene u svemiru fino odradjene..posebesno zanimljiv dio je bio o teoriji relativnosti...podsjetilo me zasto sam volio i volim star trek
negativne strane
prica je mrtvi klise.....Armageddon version 3.0..dok sam gledao pao mi je na um skec zeljka pervana iz vecernje skole
od 5.35 minute
prica ima puno rupetina..naravno,ovdje je rijec o sf-u ali i sf mora imati nekakvog smisla a ne lupati gluposti..sve se svodi na red jeftine i pateticne drame pa red gluposti,malo svemira,drama pa opet red gluposti
prvih sat vremena je razvuceno ko zvaka i imao sam osjecaj da gledam santa barbaru
kraj je wtf

sve u svemu film nije flop kao gravitacija ali definitivno nije ni remek djelo..contact ili apollo 13 su za 2 klase bolji filmovi
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#28266 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
sad mi sinu zasto se roboti na daljinsko nisu spuštali na onu planetu gdje je voda i talas
iki samosvjesni roboti
vjerojatno ima veze s kvarovima
ali kako je onda brod radio
iki samosvjesni roboti
vjerojatno ima veze s kvarovima
ali kako je onda brod radio
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28267 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
karanana wrote:Los. Roboti smijesni, radnja nedovoljno razvijena a u isto vrijeme i zapetljana.
bolje da su gradimir usisivać metli mjest onog zamrzivača...glumci za osrednje radnje hefnerove playboy sapunice...ono na kraju sa knjigama, jebo branka kockicu...
- ćiribiribela
-
nocnaptica986
#28269 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
1) i atomi se raspadaju pod uticajem gravitacijesizifinho wrote:prva stvar je pitanje:kakavdanakneiskustvu wrote:meni malo cudno kako prezivi kuper,ako sam ja dobro vidio ostao je lebditi u svemiru,ali ajd,ipak je to sci fi
2) kada se jednom udje u horizont vise nema povratka..cak i puno masivnije zvjezde koje su 10 puta vece od sunca i imaju mnogo vecu gravitaciju nisu u stanju pobjeci..ravno osim hollywoodskim junacima
3) Avengersi,harry potter su Fantasy....Interstellar je Sci-Fi..znaci znanstvena fantastika koja mora imati donekle znanstvenu podlogu..
ona treba u filmu je rekla da za rijesavanje forumle moraju imati podatke iz crne rupe i da je to nemoguce..posto su se zapetljali u toj prici, scenaristi su morali naci rjesenje....
njihovo rijesenje je reci gledateljima da crna rupa iz filma zapravo nije crna rupa pa se zato moze uci i izaci iz nje ko da je nekakva birtija..nitko nece skontati..to je njihovo jebeno objasnjenje
- johnnykola
#28270 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Sve to super, ali ćemo na stranu staviti
pitanja samoće, obitelji, ekologije, budućnosti čovječanstva...
Ne, ipak je važnije može li TARS po vodi goniti
i da li mu je dizajn sličan LG-a ili Gorenja škrinji.

-
cassius
#28271 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
johnnykola wrote:Sve to super, ali ćemo na stranu staviti
![]()
![]()
- ExNihilo
#28272 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Šta očekivati od prosječnog klix forumaša-stručnjaka.johnnykola wrote:Sve to super, ali ćemo na stranu staviti
![]()
![]()
Čitam gornje komentare, ne znam da li bih plakao ili smijao se.
- ultima_palabra
#28273 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Most Violent Year - dobar skroz
Glavni lik me i likom i sudbinom podsjeća na Michaela Corleonea...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#28274 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
prije su pravili SF stripove romane pa i filmove gdje se s helikopterom ide na veneru
mislim da to više niko ne čita niti gleda
zašto?
mislim da to više niko ne čita niti gleda
zašto?
- johnnykola
#28275 Re: Gledali ste film, preporuchite ga drugima 2005-2013
Zato što je uvijek bilo i bit će insana koji fulaju poantu.