Fina komedija.
http://www.imdb.com/title/tt3442006/?ref_=nv_sr_1

Vjerovatno najbolja uloga koju je J. Aniston ikad imala.
Moderator: _BataZiv_0809

Hoću, kad izađe ok snimak, djecu bih podnijela, ali sinhronizaciju nesizifinho wrote:
pa i bilo je samo djece, ali šta mene briga xD Mada ti preporučujem da odeš na kickass i skineš ga na engleskom. Puno bolje.
Ona pjesma je baš catchyDigla_da_kreci wrote:U Frozenu me smaralo puno pjevanja, a crtic nije toliko los.Jos cu pogledati Big Hero.
Izašao je, ima ihihiDosadno mii wrote:Hoću, kad izađe ok snimak, djecu bih podnijela, ali sinhronizaciju nesizifinho wrote:
pa i bilo je samo djece, ali šta mene briga xD Mada ti preporučujem da odeš na kickass i skineš ga na engleskom. Puno bolje.
Ona pjesma je baš catchyDigla_da_kreci wrote:U Frozenu me smaralo puno pjevanja, a crtic nije toliko los.Jos cu pogledati Big Hero.
znaci ni ti nisi stigla u kinu ga pogledati. cekam snimak, svaki dan provjeravam ali za sada samo cam izgleda. brzo ce ja mislim.aida25 wrote:Ima li igdje interstellar ali da je dobar snimak, da se može fino odgledat, ne mora biti prevod? Upravo su izašle nominacije za oscara, koga interesuje neka ide na njihovu stranicu..
DVD / Blu-Ray Release Datekaranana wrote:
znaci ni ti nisi stigla u kinu ga pogledati. cekam snimak, svaki dan provjeravam ali za sada samo cam izgleda. brzo ce ja mislim.
NIsam, izgleda mi pravo dobar, ništa valja čekat da izbace dobar snimak...karanana wrote:znaci ni ti nisi stigla u kinu ga pogledati. cekam snimak, svaki dan provjeravam ali za sada samo cam izgleda. brzo ce ja mislim.aida25 wrote:Ima li igdje interstellar ali da je dobar snimak, da se može fino odgledat, ne mora biti prevod? Upravo su izašle nominacije za oscara, koga interesuje neka ide na njihovu stranicu..
Film je teško smeće...Pitarrr82 wrote:Pa jel ovaj snajper toliko dobar ili nesto patriotski pa nominiran?
Elem, John Wick pogledao u kinu i malo je reći a sam bio zadovoljan.dinao wrote:John Wick - prelos. U stilu filmova Steven Seagal
baš, stoje mu te uloge, a skripta je super napisana, podzemlje plaćenih ubojica, njihov hotel sa svojim pravilima xDKPNCTNJAH wrote:John Wick kao sto rekoh zajebaniji nego kad je bio Neo... ali "mocno" ih je ubijao, covjek bas povjeruje da bi mogao postojati neko sposoban za ono...
ovo samo u kinu ili ima i na interneticu za skinut?
omar little wrote:ovo samo u kinu ili ima i na interneticu za skinut?
John Wick sasvim solidan, što kažeš stripovski. Možda je najveći minus to što su scene borbe sa Keanu Reavsom spontane koliko i tri fosnesizifinho wrote:Elem, John Wick pogledao u kinu i malo je reći a sam bio zadovoljan.dinao wrote:John Wick - prelos. U stilu filmova Steven Seagal
Steven i Keanu se ne mogu porediti, to je svetogrđe tako da kad neko to uradi, ide na moju crnu listu.
Film jeste preseravanje, ali je tematika takva da ti razumiješ da je to preseravanje. Režiseri su odmah po početku filmu dali onaj "stripovski" šmek, gdje se jasno osjeća tinta i dijalozi u balončićima, samo što ih eto čuješ. Film je zabava, nije mu cilj da bude edukativno dokumentarne prirode, ulaziš u njeg s spoznajom da nećeš na kraju dobiti mind blowing twist na koji ćeš kad dođeš kući masturbirati, ali akcija je podignuta na novi standard.
Od početka se vidi da film zna gdje mu je mjesto, ne pokušava nešto što je izvan njegovog dometa i odvija se u jedinom pravom smjeru...
Keanu Reeves u ulozi omnipotentnog plaćenog ubojice kojeg se svi boje... a ko god mu se suprostavi dobija jednosmjernu kartu za zagrobni život.
Predobar film.
baš, stoje mu te uloge, a skripta je super napisana, podzemlje plaćenih ubojica, njihov hotel sa svojim pravilima xDKPNCTNJAH wrote:John Wick kao sto rekoh zajebaniji nego kad je bio Neo... ali "mocno" ih je ubijao, covjek bas povjeruje da bi mogao postojati neko sposoban za ono...
ako ništa,bar je redovito mjenjao šanžere...dinao wrote:John Wick - prelos. U stilu filmova Steven Seagal
Stjui wrote:ako ništa,bar je redovito mjenjao šanžere...dinao wrote:John Wick - prelos. U stilu filmova Steven Seagal