last mohicans wrote:
z
karanana wrote:meni su ovi screeneri sasvim prihvatljivi sto se snimka tice. cam snimke ne volim i njih zaobilazim ma koliko imam zelju da vidim neki film sto prije.
Ma kao sto kolega zbori dobri,gledljivi itekako.Haman u rangu dvd,al haman.Cam smece,ne znam ko to moze gledati uopce.Eto ono da bude prvi medju rajom da je odgledo novi film.
ja cam zovem pirat

još od početka VHSa
posljednji cam koji sam pogledao je bio Jurasic park 3

i tada je slika bila ne mogu reći perfekcija za te uvjete ali kino je očito bilo prazno kad je snimano...slika je bila ok samo se rubovi nisu vidjeli zbog razlike formata valjda... čak su i boje bile ok
kasnije sam u kolekciji nailazio na pirate što su mi u velikim razmjenama podvaljivali a ja nisam na vrijeme skontao
ali ih nisam gledao i nema smisla gledati nešto što je već izašlo na origigi
međutim meni se ne sviđa R5 rip... to je valjda za rusko i azijsko tržište rip pravog DVDa ali je zvuk naknadno ubačen...to je noćna mora za mene
nažalost posljednji taj film koji sam gledao je the reaping prošle godine ali sam ga među prvim gledao na novom smart TVu

ja mislio tako treba
najgori pirat koji sam gledao je bio tamo više se i ne sjećam 2001. kada je izašao onaj AI. umjetna inteligencija...toliko je loša slika bila da se nije znalo je li ono plišani medo ili majmun
sjećam se da sam se raspravljao s prijateljem oko toga
i dan danas radije skidam 700 MB ripove nego 1.4 GB ili više...bdr i HD mi ništa ne znači